Jess írta:Sorry, de ki az a Cáceres????? Nem tudtam felfedezni a nevét a csapatban :S
Amúgy meg szerintem Cesc tavaly még nem tudhatta hogy a Barca biztos érdeklődni fog-e iránta, tavaly még nem volt rá "keret" így megértem hogy fizetésemeléssel írt alá szerződést, szerintem mi is ezt tettük volna a helyében...fő a biztonság. Másrészt szerintem az a plusz egy év se jött rosszul neki. Az Arsenalban több lehetőséget kapott, itt biztos nehezebb lesz neki "labdába rúgni". Illetve fejlődött is, több tapasztalatot szerzett, ami szintén nem hátrány. Ha a Barca igazán akarja úgyis el fogja érni hogy ideigazoljon, ne aggódjatok.
Elnézést az OFF-ért, de nagyon képben lehetsz így a dolgokkal tényleg, ha azt sem tudod kicsoda Cáceres. Wikipédia, Google mind a barátaid
Az is sántít, hogy tavaly nem tudta biztosan hogy a Barcelona érdeklődik iránta. Elvégre mint anyaegyesület, minden igazolási szezonban felmerült a neve, hivatalos és nem hivatalos formában is ezt szajkózzuk évek óta, hogy neki itt HELYE VAN!
ON: Touré körül kezdett elcsendesedni a levegő, vagy a szerkesztő kollégák nem adnak le újabb anyagot? Bízom benne, hogy még a vb előtt pont kerül ennek a végére, lehetőleg úgy hogy minél jobban jöjjünk ki belőle. Ez alatt azt értem, hogy Touré vagy maradjon itt (legjobb esetben), vagy csakis valami bankrobbantós összeg fejében távozhat. Fájna a távozása, de akkor már legyünk malacpersely-gyilkosok e tekintetben, hiszen nem akárkit vesztegetünk el.