Barça Igazolások 2007-08

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
barca0417
Entrenador del Barça

2008.02.25. 21:30:59

Lampard sztem nem feltétlenül játszana rosszul nálunk, de nem cserélném el egy játékosunkra se. Decot még nem írnám le.
akit én vennék az De Rossi lenne, mert kell egy középpályás mindenképpen, egy védekező, vagy egy Van Bommel posztú, abszólút közép-középpályás. sztem 5 kp. nagyon kevés, pláne, hogy Edmilson hol van-hol nincs. az összes többi nagy csapatnak legalább 6-7 középpályása van. :roll:
Kép
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2008.02.25. 21:26:40

grecki írta:
LG írta:1 angol játékost sem szeretnék látni a Barcában. Az angolokról a véleményem, h tulsztárolt bagázs, akik tudnak egy brusztolós, favágó focit játxani. Közben agyatlanok, nem is túl technikásak, emiatt le is égnek hosszú évek óta minden világveresenyen, (kivéve a következőt, mert ugye oda ki sem jutottak :lol: )pedig mindig ugy indulnak, h ők az 1ik nagy esélyek, szuper kerettel, meg minden, aztán jön a szánalmas, 0 foci, + a szégyen. Lampard tökeletesen beleillik ebbe a közegbe, de spanyolország más dimenzió. A PL.ben is azok a csapatok, melyek képesek mindőségi focit játxani látványra is, ott sem az anol játékosok teszik ezt.
Komolyan mondom, rosszul vagyok ezektől a frázisoktól. Már miért ne tudnának az angolok focizni? Csak favágók. Ja, tényleg. :shock:
Mintha a spanyolok mindent megnyertek volna válogatott szinten. Leesett nekik egy olimpia 92-ben, azt slussz. A Barca történetében pedig nem egy, nem kettő meghatározó angol játékosa, edzője és elnöke volt a Barcának. Ettől függetlenül én sem vennék jelenleg angol játékost, de nem azért mert angolok.
Ez egyáltaln nem frázis. Mac Manaman volt az, aki angolként meg tudott élni...igaz, ő is csak cserepadig vitte, az állandó 12. játékos volt.
Egyszerűen nem illenek ide, és ez nem frázis, hanem a hosszú évek tapasztalata. Semmi köze nincs ahhoz a tényhez, hogy a spanyolok mit nyertek, meg mit nem. (egyébként a 64-es EK győzelműket, meg a 84 es döntőjüket ne feledjük.) Angol edzők sincsenek sehol mostanság...nem véletlen, hogy már a kapitányuk is külföldi. (Robsont ellenben nagyon bírtam, zseniális focit játszatott anno a Barcával).
Vitázni persze lehet, csak nincs értelme.
Igaza van LG-nek.
Lampard idehozatala meg akkora szakmai baklövés lenne, mint egy ház.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Rivaldo11 2008.02.25. 21:31:42-kor.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2008.02.25. 21:19:39

senzu írta:
grecki írta: Úgy gondolom, azt a fajta igazoláspolitikát kellene követnünk, amit 2003 és 2004 nyarán, amikor remek, fiatal, éhes játékosokat vettünk, akik még nem voltak sztárok.
Az Arsenal is ezen az úton jár, mégis kaptak egy 5-1-et a Tottenham-től, az MU ellen is csúnyán égtek, BL-ből valszeg kiesnek a Milan ellen
8)
Vajon Fabregasnak mikor lesz annyi esze hogy visszajöjjön?
Arsenal? :roll: Európa talán legszebb fociját játszák most. Volt két zakójuk, puff...Csak közben vezetik a PL-t...Az meg hol van megírva, hogy kiesnek? Találnak egy gólt és utánna már kétszer kell elengedi a partjelzőnek Inzaghit a leshatáron.

OFF vége.
gekkodan
Director del Fútbol

2008.02.25. 21:16:36

senzu írta:
grecki írta: Úgy gondolom, azt a fajta igazoláspolitikát kellene követnünk, amit 2003 és 2004 nyarán, amikor remek, fiatal, éhes játékosokat vettünk, akik még nem voltak sztárok.
Az Arsenal is ezen az úton jár, mégis kaptak egy 4-est a Tottenham-től, az MU ellen is csúnyán égtek, BL-ből valszeg kiesnek a Milan ellen
8)
Hát azért vezetik a PL-t és Wengerhez hasonlóan nem sokan értenek a tehetségek kiemeléséhez. Ez vitathatatlan. Mikor eladta Henry-t, mindenki röhögött, hogy az Arsenalnak vége, ahhoz képest nagyon tudta az öreg mint csinál. És bárhogy ér véget a szezon, ha csak a 3. helyen lesznek a végénél, akkor sem szólhat erre a csapatra senki egy rossz szót sem, mert ilyen, még szezon előtt ismeretlen nevekkel így állni ahogy most, Wengeren kívül nem sok edző képes.
senzu
Entrenador del Barça

2008.02.25. 21:13:28

Az Arsenal is ezen az úton jár, mégis kaptak egy 5-1-et a Tottenham-től, az MU ellen is csúnyán égtek, BL-ből valszeg kiesnek a Milan ellen
8)
gekkodan
Director del Fútbol

2008.02.25. 21:11:31

FCB_gábor írta:Nem csak a Barcahoz kell igazodnia az új játékosoknak, hanem a ligahoz is.
Lampard tudna játszani a Barcaban -ha a Barca éppen nem a spanyol bajnokságban tolná-, de a primeraban nem. Nem neki való ez a liga. Itt lapos gyors passzok vannak, nincsenek ívelgetések. A játékosoknak nincs akkora területe, mint angliában, mert rögtön leütközik.
Olyan teljesítményre lenne képes, mint Eidur és nem többre. A fizetése a csillagos ég, kellene neki akármennyi mérkőzés/hónap, hogy valamennyire belerázódjon. Akkor már simán lehet találni valakit a ligában, fiatalt kis fizetési igényekkel és harcra képes állapotban.
Erről te kaptál levelet? Vagy meghívtak egy bemutató-tornára, ahol Lampard barca-mezben szaladgált a Villareal ellen? Vagy mert az izlandi, aki Lampard nyomába nem ért még Angliában sem, bőven elég magyarázat neked arra, hogy légből kapottan kijelentsd, hogy Lampard nem tudna aklimatizálódni? Istenem. Mert itt nincsenek ívelgetések, stb. Valszeg te sem gondolhatod komolyan. Ennyi erővel Henry, aki mondjuk a pályafutása döntő részét a Premier League-ben töltötte, nem fog tudni itt játszani. Mert előtte a Juvéban és a Monacoban meg sem közelítette azt a formát, amit az Arsenalban évekig hozott. Minek vettük akkor meg? Ekkora klasszisokkal kapcsolatban nem kellene Budapestről, látatlanba kijelenteni, hogy nem fog tudni beilleszkedni. Te sem gondolhatod komolyan, hogy ezek az érvek, amiket felsorakoztatsz komolyak és elegek arra, hogy levonj egy ekkora következtetést.
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2008.02.25. 21:04:16

Atesz, te már elég régóta itt vagy ahhoz, hogy emlékezz, mekkora csörtéim voltak többek között LM19-cel a Lampard-Deco kérdéskört illetően. Lampardot én most már nem venném meg. Persze remek játékosnak tartom még mindig , ő mindazt megtestesíti, amire szerintem szükség lenne a középpályán (intelligens, iszonyú átlövései vannak és közben megszakad a pályán), de nem akarok még egy sztárt a csapatba. (Csakis Alvest :D) Úgy gondolom, azt a fajta igazoláspolitikát kellene követnünk, amit 2003 és 2004 nyarán, amikor remek, fiatal, éhes játékosokat vettünk, akik még nem voltak sztárok.

Nekem a középpályára Raúl Garcia lenne a favoritom...
FCB_gábor írta:Nem csak a Barcahoz kell igazodnia az új játékosoknak, hanem a ligahoz is.
Lampard tudna játszani a Barcaban -ha a Barca éppen nem a spanyol bajnokságban tolná-, de a primeraban nem. Nem neki való ez a liga. Itt lapos gyors passzok vannak, nincsenek ívelgetések. A játékosoknak nincs akkora területe, mint angliában, mert rögtön leütközik.
Olyan teljesítményre lenne képes, mint Eidur és nem többre. A fizetése a csillagos ég, kellene neki akármennyi mérkőzés/hónap, hogy valamennyire belerázódjon. Akkor már simán lehet találni valakit a ligában, fiatalt kis fizetési igényekkel és harcra képes állapotban.
Nem értem, miért ne tudna Lampard rövid passzos szisztémában érvényesülni. Mintha a Chelsea-ben csak ívelgetne. Lampard szerintem simán megállná a helyét. Persze, neki is akklimatizálódnia kellene, mint ahogyan mindenkinek, de én belőle simán kinézem hogy nem lenne túl nehéz.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára grecki 2008.02.25. 21:08:58-kor.
FCB_gábor
Entrenador del Barça

2008.02.25. 21:02:53

Nem csak a Barcahoz kell igazodnia az új játékosoknak, hanem a ligahoz is.
Kép
gekkodan
Director del Fútbol

2008.02.25. 20:43:29

sinya gvr6 írta:Szerintem Lampard játékstilusa egyáltalán nem illik a BARCA játékához .MI játszuk a focit Lampard pedig erőlteti . Jó játékos de ő az erőfodbal hive . A BARCA pedig mindig is a látványos focit játszotta . VISCA EL BARCA
na pont az ilyen sületlenségek miatt írtam, amit írtam. ld. lejjebb.
sinya gvr6
Barça B

2008.02.25. 20:35:58

Szerintem Lampard játékstilusa egyáltalán nem illik a BARCA játékához .MI játszuk a focit Lampard pedig erőlteti . Jó játékos de ő az erőfodbal hive . A BARCA pedig mindig is a látványos focit játszotta . VISCA EL BARCA
sinyavr6
djtrack
Capitá del Barça

2008.02.25. 20:24:19

ammennyibe eladnánk Olegert meg Gudit annyiba megkapnánk Lampardot. sztem nevetséges h nem fér be ebbe a csapatba.Deco egy kalap fos. vannak jó pillanatai de csak pofázik a pályán és szabálytalankodik.mellesleg ha jönne Mourinho akkor Lampard tuti a keze alatt játszana!!!
gekkodan
Director del Fútbol

2008.02.25. 19:36:26

OvaMind írta:Lippi ITT nem lenne jó szerintem. Én Mourinhót favorizálnám.
Most teljesen mind1 mit írtam, a lényeg nem ebben van, hanem a tartalomban. Nem az edzőkérdést akartam felbolygatni ismét. De én is Mourinhot várnám. Annyit akartam mondani, hogy attól még mert valaki a PL-ben játszik 10 éve, attól még ilyen szinten nem lenne gond neki egy spanyol bajnokság sem. Annál nagyobb játékos. Ezt az ürügyet max egy Halmosi Péter esetében tudnám elfogadni, de azon is röhögnék :)
OvaMind
Jugador d'estrella

2008.02.25. 19:34:42

Lippi ITT nem lenne jó szerintem. Én Mourinhót favorizálnám.
gekkodan
Director del Fútbol

2008.02.25. 19:32:25

Ez a sztereotípia kb olyan, minthogy olasz edző csak [auto_cenzúra] focit tud csinálni a csapatával, aztán ott van, hogy angol játékos csak angilában jó. Tiszta vicc az egész:) Nem kellene ennyire földhöz-ragadtan gondolkodni. Lampard 7 millióért főnyeremény, Lippi meg szintén az lenne nyáron, ha idejönne hozzánk, nem hinném, hogy bunkerolás lenne. Kicsit el kellene vonatkoztatni néha...
OvaMind
Jugador d'estrella

2008.02.25. 19:29:14

Egyébként pedig ha a stáb is úgy gondolkodna, mint a fórumozók, akkor kb. egy olyan gárdát látnánk, mint pár éve a Madrid- ot is a labda nélküli mozgás és az alázat hiányzott.

Tüzet nem lehet venni.
OvaMind
Jugador d'estrella

2008.02.25. 19:27:17

grecki írta:
LG írta:1 angol játékost sem szeretnék látni a Barcában. Az angolokról a véleményem, h tulsztárolt bagázs, akik tudnak egy brusztolós, favágó focit játxani. Közben agyatlanok, nem is túl technikásak, emiatt le is égnek hosszú évek óta minden világveresenyen, (kivéve a következőt, mert ugye oda ki sem jutottak :lol: )pedig mindig ugy indulnak, h ők az 1ik nagy esélyek, szuper kerettel, meg minden, aztán jön a szánalmas, 0 foci, + a szégyen. Lampard tökeletesen beleillik ebbe a közegbe, de spanyolország más dimenzió. A PL.ben is azok a csapatok, melyek képesek mindőségi focit játxani látványra is, ott sem az anol játékosok teszik ezt.
Komolyan mondom, rosszul vagyok ezektől a frázisoktól. Már miért ne tudnának az angolok focizni? Csak favágók. Ja, tényleg. :shock:
Mintha a spanyolok mindent megnyertek volna válogatott szinten. Leesett nekik egy olimpia 92-ben, azt slussz. A Barca történetében pedig nem egy, nem kettő meghatározó angol játékosa, edzője és elnöke volt a Barcának. Ettől függetlenül én sem vennék jelenleg angol játékost, de nem azért mert angolok.
Egyszerűen az angol játékosok más stílust képviselnek, nem trillázós-rokokó cseleik miatt, hanem kiváló rúgótechnikájuk, gyönyörű beadásaik, gyorsaságuk, és határokat nem ismerő küzdeni tudásuk miatt értékeljük őket.

A Barca viszont fineszes, rövidpasszos játékot játszik, és ez nem fekszik az angoloknak.

Amúgy pedig jó a keretünk, ha lesznek távozók, csak akkor érdemes igazolni. Én nem a játékosállományban látok hiányosságokat, ennél nevek alapján gyengébb gárdával nyertünk BL-t, bajnokságot- nem is akármilyen játékkal. Azóta pedig papíron csak erősödtünk.
Atesz
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2008.02.25. 19:21:25

grecki írta:

A kiemelt részen kívül egyet értek! Én azért Lampardot bevállalnám!
Kép
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2008.02.25. 18:57:27

B. Tamás
Hí­rhozó-cikkíró
Kapcsolat:

2008.02.25. 15:57:48

LG írta:1 angol játékost sem szeretnék látni a Barcában.
Mondjuk Paul Shaw-t sem? :lol: Egyébként nem is értem,spanyolországban olyan ritka az angol játékos,mint a fehér holló!Azonkívűl meg ebbe a keretbe előlre még 3 évig semmiképp sem kell játékos!Hátulra is csak akkor,ha elmennek,de oda se angol!
.
Karashu
Jugador d'estrella

2008.02.25. 15:44:04

Deco sajnos nem játszik jól a sérülése óta, és sokszor a csapatnak is jobabt tesz, ha nem játszik! Nyáron a helyére Diego-t várnám, de Nasri sem lenne rossz választás!
Középre kéne még Edmilson helyére vki. Kispadra kellene, mert ott van középen Iniesta, Touré, és még Xavi is. Ezért egy fiatal, nemigazán ismert játékost szerződtetnék, olyat mint Yaya volt! Milyen jól játszik már, leigazolása előtt azt se tudtam, hogy kicsoda! :D
És Benzema Roni helyére.
VISCA EL BARCA!!! MINDHALÁLIG!!!
2008. május - A Bukás - Rijkaard utolsó napjai
Puyol, Messi, Henry és Alves a legnagyobbaaaaak!! :D
Csakis a saját magam zsoldosa vagyok!
Nyíregyházán beszállnék egy szerepjátékos partiba! M.A.G.U.S. elsősorban, de Vampire-rel és D&D-vel is eljátszok! Msn-n keress meg! Thnx! :)
Eddig jól kenjük Pep! :) Serlegeket és örömkönnyeket a szurkolóknak! :)
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2008.02.25. 12:32:54

No, hát amit az angolokról írtál LG, azzal mélyen egyetértek.
Sőt, ha figyelmesen elolvasom a teljes hszt, mindenben osztom a véleményed. Garay esetében nyilván azért nyúltunk a pénztárcába, hogy Thuram távoztával is meglegyen a versenyhelyzet a poszton. Négy klasszis védőnk lenne két posztra., ráadásul ketten( Puyol és Maquez) szükség esetén máshol is bevethetőek.
Jobbhátvéd alap, hogy kell, ezen kívül még Deco a kérdéses játékos, hisz nem tudhatjuk, marad-e , vagy megy. Ha távozik, én a Diego, Nasri, D.Carvalho hármasból választanék, de lehet akár egy Essien féle univerzális robotemberkét is venni. Mondjuk magát Essient :D (álomkategória)
Viszont tartom: A kezdőcsapaton két helyen változtatnék, a főbb variációk a padon lennének...
És ha már álmodozni lehet: (még akkor is, ha ez legfeljebb az FM-be jöhetne össze)
----------------Valdes-----------------
Daniel Alves--Puyol--Milito--Abidal-
----------Toure--------Essien-------
----------------Iniesta-----------------
Messi----------------------Dinho-----
----------------Eto'o-------------------
A nagy négyet persze folyamatosan rotálnám, miképp a középpályásokat, és a Garay-Puyol-Marquez-Milito négyes mindegyik tagja is jutna elég pihihez. :D
Rivaldo-A Legnagyobb.
Lennon
Barça B

2008.02.25. 12:31:46

Hát szerintem a nyáron Hleb érkezése is megbukott olvasátok el hogy
mit nyilatkozott Henryról amikor együtt játszottak:
Hleb:A francia sztár nyolc évig szinte a hátán vitte az alakulatot, ám az idei szezonban az Arsenal nélküle megtáltosodott és sokkal jobban teljesít, mind a tavalyi évadban.
„Tudom, hogy miért vagyunk ilyen jók, a magyarázat egyszerű. Az előző év nyaráig Henry volt a minden. Ha megkaptam a labdát, a szemeimmel máris kerestem, hogy hol van Titi. Nem mertem lövésre vállalkozni, és ha nem neki passzoltam, akkor rögtön ordított, hogy „üresen voltam, mért nem passzoltál!". Ha formában volt, akkor egyfolytában jöttek az eredmények. Ha nem ment neki, akkor kikaptunk. Mióta elment, már nem vagyunk egyemberes brigád. Senki nem szedi le a fejemet, ha kockáztatok, és nem jön be. Ez az, amiért olyan jók vagyunk: mindenki felszabadultan futballozhat." - nyilatkozta Hleb.
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.02.25. 12:13:07

1 angol játékost sem szeretnék látni a Barcában. Az angolokról a véleményem, h tulsztárolt bagázs, akik tudnak egy brusztolós, favágó focit játxani. Közben agyatlanok, nem is túl technikásak, emiatt le is égnek hosszú évek óta minden világveresenyen, (kivéve a következőt, mert ugye oda ki sem jutottak :lol: )pedig mindig ugy indulnak, h ők az 1ik nagy esélyek, szuper kerettel, meg minden, aztán jön a szánalmas, 0 foci, + a szégyen. Lampard tökeletesen beleillik ebbe a közegbe, de spanyolország más dimenzió. A PL.ben is azok a csapatok, melyek képesek mindőségi focit játxani látványra is, ott sem az anol játékosok teszik ezt.

Csatár sztem nem kell, itt van a világklasszis Etoo, Henry, aki ugyan mér öregedik, de még nem szabad leirni, és Bojan, aki egy szupertehetség, sztem már jövőre nagyon komolyan számolni kell vele :!:

Védő: Garay leigazolását nem nagyon értem, sztem van elég középső védő, max akkor, ha ugy gondolják, h Puyol jobbhátvéd lex, de hát az meg fasság :roll:
Jobbhátvéd kell, ha m1 Zambrotta, Alves, Lahm, Maicon 3masból látnék szivesen vkit, Ebué nekem nem kéne, az Arsenalban is Sagna játxik e poszton, nem is gyengén.

Középályára akkor hoznék vkit, ha Deco menne, de ez remélem nem fog bekövetkezni.

Ha Ronaldinho esetleg távozna, akkor se kéne senki helyette, elég türhető támadóink vannak 8)
Gomezinho
Capitá del Barça

2008.02.25. 11:53:07

huh lollega!! Henry 31 Thuram asszem 34 vagy 35 de RAUL 33?? :) :D sajnos fitalabb-3 al! :oops:
Ronaldinho .... cserben hagytál minket!
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2008.02.25. 11:51:44

gekkodan írta:
Zozzy 5 írta:Lampard lassan 30 éves, felesleges. Ráadásul most úgy látszik, hogy Xavi és Ini tökéletesen meg tudják majd oldani középen Touré előtt. Ha esetleg Deco elmegy, akkor a helyére jöhetne vki, de nem kéne feltétlen nagy név.
Lampard 7 millio euróért igencsak megérné, bármit is gondolsz róla:) Az egyik legtechnikásabb angol player, robosztus, erős és skilles. Simán megéri ennyi pénzért.
És melyik bőrfotelbe akarod leültetni a kispadon?

Henry-hoz: ő már itt van, kész. Laporta kedvence volt, ezért hozta ide. Nem mellékesen az utóbbi időben rá is szolgált a bizalomra. Nem vagyok Ronnie ellen, de a jelenlegi Henry jobb mint a jelenlegi Dinho.

Thurammal meg ne példálózz, ha nincs a bundabotrány akkor nem jön ide.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Zozzy 5 2008.02.25. 11:54:56-kor.
Lezárt