1 angol játékost sem szeretnék látni a Barcában. Az angolokról a véleményem, h tulsztárolt bagázs, akik tudnak egy brusztolós, favágó focit játxani. Közben agyatlanok, nem is túl technikásak, emiatt le is égnek hosszú évek óta minden világveresenyen, (kivéve a következőt, mert ugye oda ki sem jutottak

)pedig mindig ugy indulnak, h ők az 1ik nagy esélyek, szuper kerettel, meg minden, aztán jön a szánalmas, 0 foci, + a szégyen. Lampard tökeletesen beleillik ebbe a közegbe, de spanyolország más dimenzió. A PL.ben is azok a csapatok, melyek képesek mindőségi focit játxani látványra is, ott sem az anol játékosok teszik ezt.
Csatár sztem nem kell, itt van a világklasszis Etoo, Henry, aki ugyan mér öregedik, de még nem szabad leirni, és Bojan, aki egy szupertehetség, sztem már jövőre nagyon komolyan számolni kell vele
Védő: Garay leigazolását nem nagyon értem, sztem van elég középső védő, max akkor, ha ugy gondolják, h Puyol jobbhátvéd lex, de hát az meg fasság
Jobbhátvéd kell, ha m1 Zambrotta, Alves, Lahm, Maicon 3masból látnék szivesen vkit, Ebué nekem nem kéne, az Arsenalban is Sagna játxik e poszton, nem is gyengén.
Középályára akkor hoznék vkit, ha Deco menne, de ez remélem nem fog bekövetkezni.
Ha Ronaldinho esetleg távozna, akkor se kéne senki helyette, elég türhető támadóink vannak