Barca Igazolások 2010-2011
- LM10
- Director del Fútbol
Szerintem ez lesz a kölcsönben lévő játékosokkal:
Caceres-A Juve teljesen árfog alakulni és kell egy fiatal védő. Marad Torinóban.
Henrique- Most sem adjuk el végleg, hanem kölcsönadjuk mondjuk egy Villarrealnak, hogy tovább fejlődjön. De szvsz ő sosem lesz állandó kezdő nálunk.
Keirrison- Ő meg a másik. Szerintem ő sosem lesz még kerettag sem, főleg, hogy a Fiorentinának opciós jogot adtunk rá.
Botia- Én úgy tudom, hogy 2010-ig van szerződése, és ha ez igaz, akkor ingyen mehet ahova akar
V.Sánchez-Én őt tartom az új Oleguernek. Kisebb szinten nem rossz, de "nagy pályán" esélytelen, remélem távozik.
Hleb-Ő visszatérne, a klub eladná. Szerintem Cesc úgy is ide jön idén, ebben biztos vagyok. Max bele lehetne vonni a Cesc bizniszbe, és így lehetne egy 30-35+Hleb. Jó játékos ő, de a Barca nem neki való.
Más: A SPORT mostanában sokat cikkez arról, hogy bal szélsőt keresünk. Ez viszont Ibra távozását jelentené. A szokásos nevek. Di Maria, Mata, és most a Mallorcás Castro. Ő szerintem esélytelen Jeffren jobb nála.
Szóval nem tudom, hogy Ibrával mi lesz végül, kár, hogy ilyen nagy még a bizonytalanság.
Caceres-A Juve teljesen árfog alakulni és kell egy fiatal védő. Marad Torinóban.
Henrique- Most sem adjuk el végleg, hanem kölcsönadjuk mondjuk egy Villarrealnak, hogy tovább fejlődjön. De szvsz ő sosem lesz állandó kezdő nálunk.
Keirrison- Ő meg a másik. Szerintem ő sosem lesz még kerettag sem, főleg, hogy a Fiorentinának opciós jogot adtunk rá.
Botia- Én úgy tudom, hogy 2010-ig van szerződése, és ha ez igaz, akkor ingyen mehet ahova akar
V.Sánchez-Én őt tartom az új Oleguernek. Kisebb szinten nem rossz, de "nagy pályán" esélytelen, remélem távozik.
Hleb-Ő visszatérne, a klub eladná. Szerintem Cesc úgy is ide jön idén, ebben biztos vagyok. Max bele lehetne vonni a Cesc bizniszbe, és így lehetne egy 30-35+Hleb. Jó játékos ő, de a Barca nem neki való.
Más: A SPORT mostanában sokat cikkez arról, hogy bal szélsőt keresünk. Ez viszont Ibra távozását jelentené. A szokásos nevek. Di Maria, Mata, és most a Mallorcás Castro. Ő szerintem esélytelen Jeffren jobb nála.
Szóval nem tudom, hogy Ibrával mi lesz végül, kár, hogy ilyen nagy még a bizonytalanság.
- Fernando
- Llegenda del Barça
Hleb vissza kölcsönből. Hiba volt Pep-től, hogy támadóként játszatta, vérbeli szervező középpályás.bali 15 írta:Úgy tűnik hogy a Fabregas ügy vakvágányra került. Akkor lehet hogy Gourcuff-ot kellene?Egy támadó kp mindenképpen kell!!
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
- Messithebest
- Director del Fútbol
Nah amire már várni lehetett :Mourinho lesz a Real edzője
-
- aka Game90
Fabregas interjú:
http://www.skysports.com/story/0,19528, ... 28,00.html
Szerintem az egyre világosabb, hogy ha meg is szerezzük Fabregast, akkor sem 35-40 millióért... De meg is értem Wengert, miért adná el a legnagyobb klasszisát "aprópénzért".
http://www.skysports.com/story/0,19528, ... 28,00.html
Szerintem az egyre világosabb, hogy ha meg is szerezzük Fabregast, akkor sem 35-40 millióért... De meg is értem Wengert, miért adná el a legnagyobb klasszisát "aprópénzért".
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Szvsz jönni fog Fabregas és megy Toure, legalábbis a hírekből, nyilatkozatokból erre lehet következtetni. Ne áltassuk magunkat, Touret a szezon nagy részében nem játszatta Pep, ennek nyilván megvan az oka. Nincs rá szüksége. Egyrészt lehoztuk "nélküle" is a szezont, másrészt ő is rosszul érzi magát a kevés lehetőség miatt, kifelé áll a rúdja. Ezen felül jó áron el lehet adni, azt pedig beforgatni Cesc árába. Úgy gondolom, ez az elképzelése a vezetőknek. Egyáltalán nem lenne felesleges igazolás, miért kéne Xavinak vagy Ininek 60 meccset játszania egy szezonban, kellemesen lehetne rotálni őket, 1-2 év alatt meg Cesc átvenné Xavi helyét. Sőt, azt gondolom, hogy Cesc gólerőssége feljebb fogja emelni a tudását Xaviénál, mire ennyi idős lesz, remélem aranylabdában is meg fog mutatkozni.
Nagyon kedvelem Touret és kiváló játékos, de sztem Sergi is lesz olyan jó, ő meg nem véletlen játszik, ráadásul komoly ellenfele lesz Alonsonak a válogatott kezdőjébe kerülésért, nem is beszélve arról, hogy egy Senna helyett került be, aki 2 éve az egyik legjobbja volt a spanyoloknak.
Az meg, hogy mennyibe kerül Cesc, cseppet sem éredekel (és ettől még az is teljesen független, hogy saját nevelés), egyrészt nem az én pénzem, másrészt a mutatott játék és a kupák érdekelnek. Azt meg különösen élvezem, hogy jönnek ugatni a madridisták, hogy mi is milyen sokat költünk - ez igaz, csak itt van látszatja, meg koncepció benne. Amúgy meg tudjuk már egy ideje: a legdrágább igazolások mindig a legolcsóbbak.
Nagyon kedvelem Touret és kiváló játékos, de sztem Sergi is lesz olyan jó, ő meg nem véletlen játszik, ráadásul komoly ellenfele lesz Alonsonak a válogatott kezdőjébe kerülésért, nem is beszélve arról, hogy egy Senna helyett került be, aki 2 éve az egyik legjobbja volt a spanyoloknak.
Az meg, hogy mennyibe kerül Cesc, cseppet sem éredekel (és ettől még az is teljesen független, hogy saját nevelés), egyrészt nem az én pénzem, másrészt a mutatott játék és a kupák érdekelnek. Azt meg különösen élvezem, hogy jönnek ugatni a madridisták, hogy mi is milyen sokat költünk - ez igaz, csak itt van látszatja, meg koncepció benne. Amúgy meg tudjuk már egy ideje: a legdrágább igazolások mindig a legolcsóbbak.

Hát ez jó,eljutottunk oda,hogy egyesek (Barca szurkolók) azt mondják,hogy a mi igazolás politikánk nem különbözik a Real-étól
Akkor most tisztázzunk a dolgot. Az a különbség a kettő között,hogy mig nekünk van már elég régota egy játékrendszerünk s abba igazoljuk a szakmailag beleillő játékosokat,addig a Real csak igazolja a játékosokat s majd kialakul (vagy nem) belőle egy játékrendszer. Ennek ékes bizonyitéka Casillas nem is olyan régi nyilatkozata,ahol azt mondta, hogy milyen jó is a Barca-nak,mert ők tudják mit akarnak játszani,ellentétben a velünk (Real). Gyakorlatilag Laporta érkezése óta egy olyan igazolásunk volt akiért komolyabb összeget fizettünk s úgy tűnt elsőre,hogy nem posztra érkezik,ő Henry volt. Azonban késöbb kiderült,hogy az ő leigazolása is bevállt,mert tavaly nagyon jó volt,s innentől már Villa-t is mondhatjuk,hogy posztra jött,mert Titi bevált ugyhogy az ő helyére vettük Villa-t. Szóval nem nagyon értem az ilyesfajta hasonlitgatások alapját,dehát nem vagyunk egyformák

Akkor most tisztázzunk a dolgot. Az a különbség a kettő között,hogy mig nekünk van már elég régota egy játékrendszerünk s abba igazoljuk a szakmailag beleillő játékosokat,addig a Real csak igazolja a játékosokat s majd kialakul (vagy nem) belőle egy játékrendszer. Ennek ékes bizonyitéka Casillas nem is olyan régi nyilatkozata,ahol azt mondta, hogy milyen jó is a Barca-nak,mert ők tudják mit akarnak játszani,ellentétben a velünk (Real). Gyakorlatilag Laporta érkezése óta egy olyan igazolásunk volt akiért komolyabb összeget fizettünk s úgy tűnt elsőre,hogy nem posztra érkezik,ő Henry volt. Azonban késöbb kiderült,hogy az ő leigazolása is bevállt,mert tavaly nagyon jó volt,s innentől már Villa-t is mondhatjuk,hogy posztra jött,mert Titi bevált ugyhogy az ő helyére vettük Villa-t. Szóval nem nagyon értem az ilyesfajta hasonlitgatások alapját,dehát nem vagyunk egyformák

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Attika 25 2010.05.26. 16:28:55-kor.
"Wenger azt üzente nekem, hogy maradjak nyugton, tárgyalni fognak."
A szokásos. A spanyol válogatottnál van most, szeretne visszajönni. Beszélt egy hosszasat Wengerrel és meg is jegyzi, hogy ez volt az élete legjobb beszélgetése.
Örül neki, hogy a szurkolók és mindenki támogatja. Fabregas megfogadta Wenger tanácsát, most csak a VB-re koncetrál, csak ez jár a fejében, a többi a jövő zenéje. Azaz, semmi nem változott, csak őrjítk a népet.
Kb ennyi kéremszépen.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Rinku 2010.05.26. 15:52:42-kor.
Football, bloody hell. /SAF/
- ElBartimaeus
- Director del Fútbol
A sporthíradót felejtsd el, mert tiltott oldal, nem véletlenül.S.Agüero írta:Most olvastam a sporthíradó.hu-n, hogy Fabregas azt nyilatkozta, hogy 500%, hogy a Barcába megy.Kérdem én: Mi igaz ebből?

Ami a mostani állást illeti: Fabregas annyira nem létkérdés, de mindenképpen nagyon jó lenne. A megjelent hír nekem kicsit kacsának érződik, bár az Arsenal elnök nyilatkozta azt, hogy "I'm pissed off with Barcelona" úgyhogy nem lehet tudni. Az elnökválasztás szempontjából nem lenne túl jó, ha maradna egy játékos, aki konkrét erősítést jelentene, nem szeretném, ha ezzel kéne kampányolni. Inkább általánosabb dolgokkal nyerjenek (mondjuk maradjon Laporta politikája, elvégre ez most remekül működik, de ez már off)
Touré-val kapcsolatban meg csak annyit mondhatok, hogy kár érte. De még mindig nem hallottuk Tourét magát. Csak az a nyomorék szeluk ugat folyamatosan. Esély van arra, hogy maradjon, arra is, hogy menjen. Azzal, ha elmegy kettő dologban is rosszul járunk: az egyik: nem erősít minket. A másik: erősíti az ellenfelet. Nem kéne eladni, a Chelsea-nek meg végképp nem, mert azzal óriási öngólt lőnénk.
- Messithebest
- Director del Fútbol
Szerintem Fabregas nem fog jönni,legalábbis idén biztosan nem.De ha tényleg nem jön akkor Tourét muszáj megtartani!De egy kb. 20 millió körül+Touréban talán kiegyezhetnek a felek,bár szerintem Tourét nem szabad odaadni.De azt h mennyit kérnek érte sajnos nem mi döntjük el,hanem az Arsenal.
Amennyire én tudom Dos Santos egyelőre még nem hosszabbított. Szerződés volt ajánlva neki de állítólag még nem döntött a jövőjéről és hát tudjuk, hogy lejár hamarosan a szerződése.Slither írta: Én is ebben reménykedem, meg abban hogy a kis Dos Santos több játéklehetőséget kap majd, és sikerül majd berobbannia.
Legalábbis pár napja még ezt olvastam.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Guardiola 2010.05.26. 15:01:52-kor.
Úgy tűnik hogy a Fabregas ügy vakvágányra került. Akkor lehet hogy Gourcuff-ot kellene?
Egy támadó kp mindenképpen kell!!

- LM10
- Director del Fútbol
Szerintem már csak 1 kérdés maradt az érkezőkkel kapcsolatban: Cesc jön vagy nem?
Ha jön, akkor Touré szerintem biztosan távozik. Igaz nem egy poszt, de akkor Busuqets lenne a "hivatalos" kezdő vkp míg Keita lenne a helyettese. Busquetsben megvan a technika és ügyesen szerel is, Keitában pedig a nyers erő. Szeretném ha Yaya maradna, de sajnos nem fog. Így Keita újra látható lesz a pályán ha vkp-t játszik, és Cesc is visszatérhet. Ha a VB után, akkor a VB után. Ha augusztus 31.-én jönne, akkor is simán képes lenne a beilleszkedésre. Szerintem jönni fog ezen a nyáron, csak a makacs arzenált kéne meggyőzni.
Touré távozhat majd ha kapunk érte 30 millió körülit(MU,Chelsea,City a fő esélyesek) Márquez a VB után távozhat ha megy( ezzel legalaább nyerhetünk pár millát), míg Henry is szerintem a VB utánb jelenti be a távozását.
Ha jön, akkor Touré szerintem biztosan távozik. Igaz nem egy poszt, de akkor Busuqets lenne a "hivatalos" kezdő vkp míg Keita lenne a helyettese. Busquetsben megvan a technika és ügyesen szerel is, Keitában pedig a nyers erő. Szeretném ha Yaya maradna, de sajnos nem fog. Így Keita újra látható lesz a pályán ha vkp-t játszik, és Cesc is visszatérhet. Ha a VB után, akkor a VB után. Ha augusztus 31.-én jönne, akkor is simán képes lenne a beilleszkedésre. Szerintem jönni fog ezen a nyáron, csak a makacs arzenált kéne meggyőzni.
Touré távozhat majd ha kapunk érte 30 millió körülit(MU,Chelsea,City a fő esélyesek) Márquez a VB után távozhat ha megy( ezzel legalaább nyerhetünk pár millát), míg Henry is szerintem a VB utánb jelenti be a távozását.
Oleguert kéne visszahozni XD Félre téve a tréfát, én már unom ezt a Cesc ügyet, ha ilyen h.lye volt, hogy jönni akart és előtte meghosszabbította a szerződését maradjon ott, jó neki a mindig "majd jövőre" szlogen, meg az épphogy Bl-t érő 4dik hely. Bár jövőre nem tudom, hogy a Tottenham és a City mögötte fog-e végezni... Az EL-be mondjuk reális esélye lenne a győzelemre az Arsenalnak.
- Slither
- Almighty Admin
- Kapcsolat:
Én is ebben reménykedem, meg abban hogy a kis Dos Santos több játéklehetőséget kap majd, és sikerül majd berobbannia.madmushroom írta:Touré és Cesc is maradjon ahol van, nem győzök imádkozni ezért.

- madmushroom
- Capitá del Barça
Touré és Cesc is maradjon ahol van, nem győzök imádkozni ezért.
Hohóó, ez nem rabszolgakereskedelem. Wenger pár éve ígérgeti Fabregasnak, hogy csapat lesz körülötte, és évről évre ugyanaz van. Emellé jön, hogy sosem tagadta, hogy egyszer vissza fog térni. A kettő együtt itt találkozott, beleunt az állandó "majd jövőre" szövegekbe, és eligazolna az egyetlen helyre, amiért elhagyná az Arsenalt. Még a 40 millióval is jobban jár Wenger, mintha a csapat legjobbja kapitányként alig motiváltan futna neki az új szezonnak.BlauGranaGroc írta:Itt most mi vagyunk a hunyók.
Most már totál nevetségesen azt csináljuk amit a rmadrid:
-hülye, makacs és érthetetlen döntések miatt elveszítünk világklasszis játékosokat,
-iszonyat pénzeken veszünk játékosokat,
-nem posztra igazolunk, csak a nevekre megyünk,
-durván nyomolunk olyan játékosokra akiket klubjuk nem akar eladni.
A harmadik pontod megint csak ferdítés. Ki nem jött posztra?
Bár nyílván 20 millióért egy Young, csak mert egy középszr Aston Villában mutatott már valamit. Nem a teljesítmény a lényeg, csak hogy olcsó legyen, és csak heti 2 cikkben említsék a nevét.

Valami oknál fokva napról napra bizonygatod, hogy ami itt történik, az a sátán műve, világvége, ... És semmi pozitívum.
- ab1daL
- Director del Fútbol
Nem posztra? Villa zért jön mert kell egy elfogadható klasszis emberke bal oldalra. Cesc azért jön mert az nem állapot hogy 5 középpályásunk van az egész keretben, akik közül az egyik állandóan sérült, a másik végigjátsza az egész szezont még sérülten is, a többi 3 középpályás pedig inkább védekezőbb felfogású.BlauGranaGroc írta:Itt most mi vagyunk a hunyók.Zsolti írta:Nyúzzák csak.....Venger meg jó lenne már,ha a fejéhez kapna.Nem tarthatja erőszakkal Londonban,örüljön,hogy eddig is kőcsönattuk' neki..
-hülye, makacs és érthetetlen döntések miatt elveszítünk világklasszis játékosokat,
-
- Llegenda del Barça
- Kapcsolat:
Az első részével absz. egyet kell,hogy értsek.BlauGranaGroc írta: Itt most mi vagyunk a hunyók.
Hát figy. ha ennyi egy klasszis játékos,akkor ennyi. Nincs mese.
Szerintem eddig posztra igazolutnk Villa abszolúte jól meg fog élni a bal szélen,kicsit beljebb húzódva.
Fabréra meg nem nyomulnánk olyan durván gondolom,ha ő maga nem jelentette volna ki,hogy itt akar játszani...mellesleg Vengerék helyében nem lenne pofám ilyet cisnálni,hogy nem engedem vissza oda,ahonnan gyakorlatilag ellopták..és még mindig ők járnak k*jól...úgyhogy nyomuljunk csak mégjobban.
Ha Rosell nyer a pénzzel nem lesz gond, ugyanis az új elnökség minden egyes tagjának be kell rakni egy fix összeget a klubkasszájába, ez Laporta első elnöksége idején ha jól emlékszem 1,5 millió euró volt...
Egyébként remélem jön Fabregas, ami a vitát illeti Yaya esetleges távozásáról és Sergi "indokolatlan" idénybeli játszatásáról, úgy vélekedek, hogy ehet itt szidni Pep-et, de amíg jönnek az eredmények és jó a játék addig senkinek egy szava nem lehet!
Már pedig jönnek:
2008-2009-es szezon: Győzelem a Bl-ben, a bajnokságban és a király kupában
2009-2010-es szezon: Győzelem a bajnokságban (rekord ponttal), a klubvilág bajnokságon, a spanyol szuper kupában és az európai szuper kupában + elődöntő a BL-ben és 16 közé jutás a spanyol kupában
Ezt ne felejtse el senki, mielőtt szóra nyitja a száját.
További szép napot!
Egyébként remélem jön Fabregas, ami a vitát illeti Yaya esetleges távozásáról és Sergi "indokolatlan" idénybeli játszatásáról, úgy vélekedek, hogy ehet itt szidni Pep-et, de amíg jönnek az eredmények és jó a játék addig senkinek egy szava nem lehet!
Már pedig jönnek:
2008-2009-es szezon: Győzelem a Bl-ben, a bajnokságban és a király kupában
2009-2010-es szezon: Győzelem a bajnokságban (rekord ponttal), a klubvilág bajnokságon, a spanyol szuper kupában és az európai szuper kupában + elődöntő a BL-ben és 16 közé jutás a spanyol kupában
Ezt ne felejtse el senki, mielőtt szóra nyitja a száját.
További szép napot!