Fernando írta:
Hleb vissza kölcsönből. Hiba volt Pep-től, hogy támadóként játszatta, vérbeli szervező középpályás.
Hát én inkább tartózkodnék ettől a megoldástól. Amikor a szezon végén igazi vérbeli irányítót játszott, mégrosszabb volt, mint szélsőként. A Barca nem fekszik neki, ez van. Inkább Thiago épüljön a középpályán, mint ő szerintem... Szóval én fabregas helyett nem hoznék tölteléket, azt a szintet, amit az "idegen" focihoz szokott egyenlőre csak tehetséges irányítók hoznának - Gourcuff stb - azt szerintem az ifik is hoznák, mert nekik nem kell megszokni a rendszert, ezzel álmodnak kb...
A Touré-Mascherano váltásról meg... Legalább nem szidná senki Busit hajátszana, hanem örülnénk ha ő van a kezdőben, mert ez a Javier gyerek egy hentes. Persze, vannak jó ütemű szerelései, elég sok, de mecsenként kap kb sárgát/pirosat, és a PL-ben még többmindent el is néznek... Nem lennék túl boldog, inkább Ruedát hozzuk akkormár fel - 3/4 részben ez poén volt.
Az ilyen Mata féléktól meg a hideg ráz. Lehet, hogy jók, de ilyen szintű játékosunk nekünk is van - sőt, megkockáztatom, hogy jobb is - Pedro és Bojan, esetleg Jeffren személyében... Szóval igazán minőségi játékos jöjjön de csak HA elmegy Ibra - remélem nem -, mint pl Robinho - nagy kedvencem

- vagy Neymar. Bár Neymar csak poén, ő még nem minőségi játékos, de szerintem robbanni fog a VB-n. Érdemes lenne figyeltetni, akárcsak Paulo Henriquet. A Santosban úgyérzem 2 gyémánt csiszolódik, és nekem hiányzik egy igazi Brazil a csapatból, gondolom értitek

Bár Thiago félig az, úgyhogy ha beépülne idén, én már akkor is elégedett lennék a szezonnal, ha nem nyerünk semmit
Na, asszem abbahagyom, nagyon kalandozik összevissza az agyam, ksöz ha elolvastad azért