Barça Igazolások 2008-09

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
manuel
Jugador d'estrella

2008.06.27. 14:58:04

Rosell mindemellett csupán kampányfogásnak minősítette Daniel Alvés leigazolását, aki ráadásul „nagyon drága volt" a megítélése szerint, illetve bírálta a jelenlegi elnökséget azért, hogy le akarja igazolni Andrej Arsavint. Az orosz válogatott játékost szerinte nagy felelőtlenség úgy megvásárolni, hogy csak két jó mérkőzése volt az Európa-bajnokságon, illetve azért is kritikus volt, hogy ha Begiristainék már hónapok óta követik Arsavin játékát, akkor miért nem igazolták le korábban, amíg az ára nem volt olyan magas.

Ebben azért sztem igaza van két jó mecs alapján felelőtlenség dönteni.Meg abban is egyettértek vele hogyha annyira figyelemel kisérték a játékát már hónapok óta akkor miért nem korábban szerződtettékle????miért várták meg hogy felmenjen az árra?
Valbali
Capitá del Barça

2008.06.27. 14:53:09

Robi_Santiago7 írta:Egyébként nem kell R10et visszahozni semmilyen formába mert ő akármikor meg tudna húzni akárkit csak már nincs benne már az h megakarja csinálna ha akarná 4-5 hét és megint ott lenne a topon[/b][/url][/list][/list][/code]
Azért nem menne az olyan egyszerűen...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Valbali 2008.06.27. 15:34:46-kor.
Kép
mezenga
Jugador del Barça

2008.06.27. 14:38:48

Engem az érdekelne hogy az eddigi igazolásaink közül Alvasnek, Caceresnek és Keitanak van-e spanyol útlevele?
Robi_Santiago7
Barça B

2008.06.27. 14:14:16

hetet írtam sztem rosszul láttad de ezt olvassátok el:http://eurobarca.hu/index.php?menu=hir&id=8188
Ronaldinho nem egy ember ő az az ember aki egyedül felemelte a barcát oda ahol most áll de most vége

köszönyük Ronnie
Varatrix
Director del Fútbol

2008.06.27. 14:13:06

Robi_Santiago7 írta:Egyébként nem kell R10et visszahozni semmilyen formába mert ő akármikor meg tudna húzni akárkit csak már nincs benne már az h megakarja csinálna ha akarná 4-5 hét és megint ott lenne a topon
Kötve hiszem hogy 4-5 napon belül egy régi Ronaldinhot láthatnák, remélem ezt te sem gondolod komolyan.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
Robi_Santiago7
Barça B

2008.06.27. 14:10:35

Egyébként nem kell R10et visszahozni semmilyen formába mert ő akármikor meg tudna húzni akárkit csak már nincs benne már az h megakarja csinálna ha akarná 4-5 hét és megint ott lenne a topon[/b][/url][/list][/list][/code][/quote]
Ronaldinho nem egy ember ő az az ember aki egyedül felemelte a barcát oda ahol most áll de most vége

köszönyük Ronnie
Varatrix
Director del Fútbol

2008.06.27. 14:09:09

A slussz poáén hogy Eto'o nyiltkozata "Nem tervezem az átigazolásom" és Adebayor maradási nyilatkozata nagyon eggydőben történt. Szóval ebből arra lehet következtetni hogy becsődöltek a tárgyalások. Aminek én örülök.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
Xavinho
Capitá del Barça

2008.06.27. 14:08:26

Alberto10 írta:Arshavin, Hleb és Hernanes tuti hogy nem érkezik egyszerre kedves Xavinho!!! Hleb és Hernanes ugyanaz a poszt így kizárható ez a 3-as!!!
Ha Gudjohnsen és deco mennek(mint azt le is írtam csak nem tetszett elolvasni :roll: ),akkor azért kelleni fog 1-2 középpályás,még a padra is.
Egyébként meg a vezetőség tagja vagy,h ilyen biztosan állítod ? :lol:
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2008.06.27. 14:02:54

Márquezt ne merje senki bántani. Kiváló játékos, védelemben nagyon fontos alap emberünk ő. Év elején néha volt gyengébb meccsei, de utána hihetetlenül stabil emberünké vállt, jövőre is nálunk marad ami szinte biztos.
R10 lehet zsákbamacska, de talán Adebayort is ide sorolnám. Nem tudom mennyire illene bele a játékunkba, én Samut meghagynám, mert nála jobb középcsatár manapság nincsen. nem kezdem sorolni az érdemeit, mert jövő hétig itt tölteném ki a sorokat...
De R10 tény hogy bagatell összegért nem érné meg eladni, talán jobb lenne dolgozni vele, és kíváncsi vagyok, mert ha Pep visszatudná hozni nem is fénykori, de közeledő állapotába, akkor azért nem rossz edző lenne... ;)

A sky news híre, Adebayor maradása.
A hozzászólást 4 alkalommal szerkesztették, utoljára Ronaldinho&Barca 2008.06.27. 14:13:10-kor.
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
Varatrix
Director del Fútbol

2008.06.27. 14:01:40

Alberto10 írta:Arshavin, Hleb és Hernanes tuti hogy nem érkezik egyszerre kedves Xavinho!!! Hleb és Hernanes ugyanaz a poszt így kizárható ez a 3-as!!!

Ennek ellenére jöhet mind, hiszen nem szenvedünk középpályás túltengésben. Amúgy is nagyon sokan távoznak onnan. 3 közép pályás szerintem pont optimális.

Ami Adebyort illeti nem hiszem hogy ide igazol, ugyanis Eto'o az Eurosportnak azt nyilatkozta hogy "nem tervezem az átigazolásomat". Remélem így is lessz.
Barcaboy08
Jugador d'estrella

2008.06.27. 14:00:53

Most volt egy ÉLŐ sajtótájékoztató,a SKY SPORT NEWS-on,ahol Adebayor kijelentette:hogy nem megy sehová,és a jövőjét az Arsenal-ban képzeli el..tróféákat szeretne nyerni, Mr ARZÉNNEL és az Arsenallal. :shock:
Szerintem ez is lesz a saga vége... ennyi! EZEK UTÁN,CSAK NE BERBATOVOT LÉSSZI!
„Mintha háborúba mentünk volna. Soha életemben nem éltem át ilyen kegyetlen pszichológiai nyomást. A hangulat egyébként nemcsak Figót, hanem az egész csapatot megbénította"Florentino Pérez, FCBarcelona-Real Madrid( 2000.10.22) után....
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2008.06.27. 13:56:12

Cooltiszo írta:
grecki írta: Then, in 2003, a Czech coach took over at Zenith (Petrzhela) and started playing Shava out of position: instead of the traditional attacking midfield/ supporting striker (left, center) role, he moved him deep into the left midfield.
Az én értelmezésemben pont azt írja, hogy tudna R10 posztján játszani, mert ő támadó kp/ csatárként (bal oldali, középső) tud igazán játszani, nem klasszikus 4-4-2es balszélsőként(vagyis mélyen visszavonta a támadó pozíciójából egy középpályáról induló vonalszélső posztra). Szóval ez az állítás pont az igazolja, hogy tökéletes lenne R10 helyén, hiszen a bal odali csatár és támadó kp közötti átmeneti posztot kellene bejátszani itt is, ami pedig a hsz szerint az erőssége, az igazi posztja.
Én nagyon örülnék neki, a legjobb korban van, fizikailag az orosz bajnokság nagyon kemény, a csapat fő sztárja úgyis Messi lesz, viszont Arshavin az egy az egyeket simán lehozza, márpedig a Messin lévő 2-3 védő miatt nem nagyon jutna rá több ember. Remélem napokon belül lezárul az ügy.
Szerintem meg egyáltalán nem ezt írja. :)
Nem véletlenül van a végén a konklúziója, hogy sokkal inkább egy szélső játékos kellene R10 posztjára, nem pedig Arsavin. Erről szól az egész okfejtés a korábbi bekezdésekben. (neki Silva, de ez most ebből a szempontból tök irreveláns)

Nekem is speciel elegem van abból, hogy nincs normális széljátékunk.
Nézd meg a tavalyi Henry-t. A partvonalra volt száműzve. Abszolúte szélsőt játszott. Mivel a Barçánál van a meccsek 65-70 százalékában a labda, ezért Henry a félpályánál a vonal mellett várta a labdát vagy indult el üresbe. Arsavin meg ügyes gyerek meg minden, de nem egy Messi vagy R10 cselezőkészségben, akik könnyű szerrel lefordultak a piócaként rájuk tapadó szélsővédékről. (Mindenki emlékszik, amikor Ronnie elindult lefelé a lejtőn, már egyszerűen nem tudott mit kezdeni a szélen megkapott labdákkal.) Szerintem ugyanez várna az oroszra is, ha ott kellene szerepelnie.
matador
Jugador d'estrella

2008.06.27. 13:55:34

Hleb és Hernanes egyáltalán nem ugyanaz a poszt
Laza
Capitá del Barça

2008.06.27. 13:49:28

Replay írta:
Fernando írta:Szerintem is rajzolódik a keret, de nem abbana formában amilyenben te gondolod :)

Tuti lesz még 4 érkező. Annyi biztos. Arshavin és Hleb szerintem jön mindkettő. Adebayor nem, tehát kell még egy csatár, és a padra is még egy. Talán még egy cserejobbhátvéd elkélne. talán B csapatból.

Távozók?
R10 tuti. Deco már biztos. Eto'o nagyon valószínű. Gudjohnsen, Ezquerro, Oleguer és szerintem Márquez is elhagyja a klubot.
Márquez-zel is reklámozták az új mezt, illetve 2napja nyilatkozta, hogy beszélt Guardiola-val és mennyire örül, hogy számit rá.

Továbbra is azt mondom, nem kellenek a fentiek, jöjjön Villa, Silva és még egy középpályás (Moutinho, Lucho, Van Der Vaart).
Arshavin?mert akiket zárójel be tettél annak szint 0%esélye van max moutinho nak 1 keves mivel semmi hir roluk..
Robi_Santiago7
Barça B

2008.06.27. 13:48:47

Őszintén most kit érdekel marquez amikor nem egy közép hávéd van inkább a csatársor a és a kapus poszt a változó (V.V :?: )

köszönyük Ronnie
Replay
Director del Fútbol

2008.06.27. 13:43:53

Fernando írta:Szerintem is rajzolódik a keret, de nem abbana formában amilyenben te gondolod :)

Tuti lesz még 4 érkező. Annyi biztos. Arshavin és Hleb szerintem jön mindkettő. Adebayor nem, tehát kell még egy csatár, és a padra is még egy. Talán még egy cserejobbhátvéd elkélne. talán B csapatból.

Távozók?
R10 tuti. Deco már biztos. Eto'o nagyon valószínű. Gudjohnsen, Ezquerro, Oleguer és szerintem Márquez is elhagyja a klubot.
Márquez-zel is reklámozták az új mezt, illetve 2napja nyilatkozta, hogy beszélt Guardiola-val és mennyire örül, hogy számit rá.

Továbbra is azt mondom, nem kellenek a fentiek, jöjjön Villa, Silva és még egy középpályás (Moutinho, Lucho, Van Der Vaart).
Laza
Capitá del Barça

2008.06.27. 13:40:20

Távozók?
hleb sztm nem jön...Az arsenal se hulye h annak adja aki kevesebbet ad erte...mert a bayern 20 millio fontot is ad erte...
DaNNy
Jugador d'estrella

2008.06.27. 13:38:45

Hmm :) Lehetséges,de nem hiszem. Szerintem még ebben az évben marad és ha nem megy neki akkor visszavonul kb év végén 8)
FORCA BARÇA! |EL BARÇA ES MES QUE UN CLUB|
Silva / Villa
Alberto10
Capitá del Barça

2008.06.27. 13:38:37

Arshavin, Hleb és Hernanes tuti hogy nem érkezik egyszerre kedves Xavinho!!! Hleb és Hernanes ugyanaz a poszt így kizárható ez a 3-as!!!
Robi_Santiago7
Barça B

2008.06.27. 13:37:28

Amúgy ennek a csapatnak szerintem egy jó kapusra lenne szükség és biztos h nyernének valamit mert lássuk be h v.v nem a legjobb kapus

csere csatárnak meg sztem ott van bojan

köszönyük Ronnie
Zsolti
Llegenda del Barça
Kapcsolat:

2008.06.27. 13:37:03

DaNNy írta:Na és r10 hova megy szerinted ?:D
a levesbe..... :lol:
Amúgy ha az én véleményemre vagy kíváncsi,akkor én azt mondom,hogy City. :roll:
DaNNy
Jugador d'estrella

2008.06.27. 13:35:54

Na és r10 hova megy szerinted ?:D
FORCA BARÇA! |EL BARÇA ES MES QUE UN CLUB|
Silva / Villa
Fernando
Llegenda del Barça

2008.06.27. 13:33:22

Szerintem is rajzolódik a keret, de nem abbana formában amilyenben te gondolod :)

Távozók?
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
torrentkiller
Entrenador del Barça

2008.06.27. 13:31:18

Ronaldinho&Barca írta:Ma az eurosport híreiben Eto'o kommentálta az eseményeket. Aki tudja nézze meg még, nagyon korrekt nyilatkozatok és van egy kis adalék benne, a katalán drukkerekről... :)
Az hogy Eto'onak nincs motivációja, ez megint egy marhaság. Remélem Adebayor nem jön ide, menjen a Milanhoz, de ide ne jöjjön. Jó játékos elismerem, de mi a szép focit játsszuk, járatjuk a labdát, és ebbe valahogy őt nem tudom elképzelni.
R10 meg lehet marad akkor? Nem lenne ám rossz döntés, persze ha dolgozna és keményen edzene, akkor lehet újra tudna valamit mutatni az igazi Ronaldinhoból. No meg Pep is keze alá venné.
Arshavint valahogy nem pártolom, bár nekem előítéleteim vannak az oroszokkal... :D Inkább Silva talán, fiatalabb is és talán ígéretesebb. ha választani kéne.
Remélem Samu nálunk marad, ha nem lenne motivációja nálunk nem kerülne közel 40-50 millába...
Eto'ot meg kéne tartani a posztján talán legjobb a világon.
R10 elég nagy zsákbamacska. Pep lehet hogy ki tudná hozni a 2 évvel ezelőtti állapotát megközelítő r10et, de ennek kicsi a valószínűsége.
Silva sztem is jobb mint Arsavin de 2-3x annyiba is kerül, és annyival meg nem jobb.
Kép
"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
Xavinho
Capitá del Barça

2008.06.27. 13:30:16

Úgy tűnik,h kezd kialakulni végre a jövő évi csapat :wink:
Azt mondják,h még 3 igazolás lesz. Hernanes szinte biztos, én pedig azt hiszem,h Arshavin és Hleb lesz a másik kettő és távozni fog Deco,Gudjohnsen és Ezquerro. (mellékesen jegyzem meg,h szerintem Oleguer is simán mehetne,m van elég védőnk) Ronaldinhoval nem tudom,h mi lesz,bár az alapján,amit mondott, még az elnökválasztásig ki fog derülni. Annak pedig nagyon örülök,h a Milan többet adna Adebayorért,mint mi,m így biztos,h Eto'o maradni fog.Csapatfelállást nem írok,de azt hiszem,h vagy 4-4-2 lesz, vagy marad a 4-3-3.
Lezárt