Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Zozzy5: Mikor érted meg végre, hogy a 4-2-3-1 egy védekező felállás? Már mondtam egyszer. Példát is hoztam, hogy kik játszottak az utóbbi időben ebben a rendszerben. Ilyen volt a Real Madrid idén, itt a két középső ember Emerson és Diarra volt, a VB-n tavaly pedig az olasz (Gattuso és Pirlo) és a francia (Makelele és Vieira) válogatott. Itt a 2 középen játszó játékos elsődleges feladata a védekezés. Az általad párszor már felvázolt Touré-Xavi tengely erre tuti alkalmatlan.Zozzy 5 írta:Igen, és így már biztosítva is van a meccsenkénti 3 kapott gól...Capon írta:Te milyen felálásra számitasz? Én 3-3-4
Ronaldinho elöre megy a kész szélső hátvéd meg felzár a középpályára.
Szerintem rotálás lesz, azaz marad minden csak elől a 4es cserélgeti egymást. De én jobban örülnék a 4-2-3-1nek, mint már mondtam...
Igen, és így már biztosítva is van a meccsenkénti 3 kapott gól...Capon írta:Te milyen felálásra számitasz? Én 3-3-4
Ronaldinho elöre megy a kész szélső hátvéd meg felzár a középpályára.
Nem...Nekem az jön le a nyilatkozatból, hogy egyáltalán nem úgy jött ide, hogy na most aztán én megmutatom ki vagyok, rögtön kezdő leszek és kiszorítok mindenkit...Elmondta, hogy ilyen klasszis játékosok mellett, mint Eto'o vagy Ronnie erre nem lesz lehetősége.Capon írta:De mint egy késöbbi cikben olasta a tanulást a barcelonai életre értette. Meg Henry mi a jó isten nyilát tudna még tanulni???? Másrészről meg egy diplomatikus mondat volt ez az Ö szájából. Mit mondot volna, hogy megmutatom mindenkinek mi az igazi foci?
Maga Henry is azt mondta, hogy tanulni jön Barcelónába. Ebből én arra következtetek, hogy nem várja magát rögtön a kezdőbe. És habár nekem jobban tetszene a 4-2-3-1, valszeg rotálás lesz.Capon írta:Nem hinném, hogy Eto'o vagy akár Henry kispadozna. Te el tudod képzelni?
Egy olyan fejenkénti 25 gólos holtversennyel kiegyeznék.Végre az Etoo ügy is lezárult.Egy gonddal kevesebb.fcbarcelonazsombi írta:Rméljük, hogy majd Henrryval nem vesznek össze , hogy ki lesz a gólkirály![]()
Nyugtassák csak ezzel magukat, Henry azért ide jött, mert ide akart jönni! És Eto'o se a kedvezőbb adózási feltételek miatt nem akar elmennivarga tamás írta:...és Spo-ban az adózási rendszer is kedvezőbb, mint Itáliában. Majd hozzátette, hogy emiatt maradtak le Henry-ról is, akit ugyancsak meg akartak szerezni.
Mondjunk merészet!Jobbak leszünk az Aranycsapatnál..1év múlva megnézzük igazam lett-e.kovinho írta:Olyanok leszünk mint az Aranycsapat.![]()
Egyel többet kell rúgni az ellenfélnél és akkor nincs baj...
De mi százszor jobbak vagyunk a Reálnál!Ilyen csatárokat máshol nem találunk..Egy próbát megér...Atesz írta:kovinho írta:Olyanok leszünk mint az Aranycsapat.![]()
Egyel többet kell rúgni az ellenfélnél és akkor nincs baj...
Ez már a Realnál sem jött be...