Csak ismételni tudom magam...Rijkaard jövőre is ugyanez a tanácstalan, naív, rángatható baba lesz. Ő nem fog megváltozni, és hírtelen szuper taktikákat kidolgozni. Ha vmi javulás lesz látható, akkor az csakis az új játékosok miatt lehetne. Akkor meg a vezetőség nyomhatná a szokásos szövegét, hogy jól van itt minden, nem kell változás edző téren. Tehát megint egy időzített bomba lenne a csapat.
Igaz, nem ténferegnak most a szupertaktikus edzők a piacon, dehát nehogy már azért hagyjuk meg Rijkaardot mert nem találunk jobbat. Van itt azért pár edző, akire lenne esély.
Lippi: A legkézenfekvőbb megoldás, aki sztem jó is lenne. Igaz, szereti ha jól védekezik a csapata, de azért híve Ő a szép focinak is. Ha ő lenne az edző, akkor legalább lenne végre egy normális védekezésünk. Ha pedig meg tudnánk neki tartani Dinhot, és gagyába tudná rázni, akkor nem lenne itt csúnya foci

meg ott van még Messi is...
Scolari: Ő lenne a legjobb, de az Eb előtt tuti, hogy nem jön el. Tehát ő tényleg kilőve...
Hiddink: Óriási edző, mindíg a semmiből épít ki nagy csapatokat. Sztem senkinek sem kell bemutatni őt sem. Most rögtön aláírnám, hogy jövőre ő legyen az edzőnk.
Wenger: Lenne rá esély, igaz, nem sok. Most épített ki egy fiatal csapatot, ami jövőre már egy igazi ütőképes banda lesz.
És még akkor ott van az Atletico edzője is, esetleg Koeman.
Ebből is az látszik, hogy tényleg nem dúskálunk a választási lehetőségekben edző terén, de azért most is van edző, aki újra a csúcsra vihetné a csapatot.