vaLe5 írta:De a Silva és David Villa által irányitott Valencia majdnem kiesett

A Zenit meg uefa-t nyert... van egy kis különbség.
Így van...varrjuk kettőjük nyakába az egészet.

Áhh... Mindenki tudja, hogy a Valenciánál most nagyon komoly válság van, már szinte szeptember óta! A Valenciánál védő problémák tömkelege van/volt!
Most pontosan nem tudom, de asszem Silva is 34-35 meccsen lépett pályára és ezekből én elég sokat láttam, mivel szeretem a Valenciát is és nem hiába kardoskodok mellette. Plussz még az is rátesz egy lapáttal, hogy 22 éves szóval még nagyon fiatal, előtte a jövő! David Villa pedig így is asszem ebbe a Valenciába 18 gólt lőtt, de ez sem biztos, nem tudom pontosan.
Másik lényeges szempont, hogy a Zenit nyerte meg az UEFA-kupát nem Arsavin! Azért ott volt egy bizonyos Pogrebnyak is.
Na de részemről lezárom a témát, számomra egy a lényeg: Nem szeretném Arsavint Barca mezben látni!
Ezzel a cikkrészlettel tökéletesen egyetértek:
Június 23-án itt az Eurobarcán Z. Iván írta:Néhány nagy dilemma ugyanakkor van vele kapcsolatban. A legfőbb, hogy Arsavin már közel sem számít fiatal tehetségnek, 27 éves, tehát a pályája derekán is túllép lassan, s ezek után föl lehet tenni a kérdést, hogy mit csinált eddig, miért nem tűnt fel korábban a nagyközönség előtt. S akik visszafogottak a teljesítményét látva, azok nyugodtan aggódhatnak, hogy Arsavin vajon képes-e mindig úgy futballozni, ahogy most teszi az Európa-bajnokságon, illetve megállná-e a helyét egy olyan nagy klubnál is, mint a Barcelona. Mert be kell vallani, az orosz régióból egyedül Sevcsenko futott be nagy karriert a nagy európai ligákban az elmúlt évtizedben, másnak ez nem sikerült. Hogy ez véletlen vagy sem, jó kérdés, de azt nem lehet garantálni, hogy Arsavin megállná a helyét a lehető legmagasabb szinten folyamatosan, de ez ügyben elsősorban a Barca szakmai vezetésének kell döntenie.