Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Miért lenne baj a védekezéssel?Capon írta: igy is baj lessz a védekezéssel.
Quaresma szélső, nem irányító. Oda pedig jön nekünk dos Santos.vaLe5 írta:remélem sem eto'o, sem roni, sem henry, de főként nem messi fog a padon ülni .Mindegyik nyerő ember . Kinek kell Lampard az csak rugni tud...cselzis![]()
viszont deco helyére quaresmát szívesen látnám.
Egész egyszerüen Én sem tudom elképzelni, hogy Eto', Messi, Roni, Henry a padon ül. Valahogyhihetetlennek tünik nekem. Pedig lessz ilyes eset.vaLe5 írta:remélem sem eto'o, sem roni, sem henry, de főként nem messi fog a padon ülni .Mindegyik nyerő ember . Kinek kell Lampard az csak rugni tud...cselzis![]()
viszont deco helyére quaresmát szívesen látnám.
minek ide lampard maradjon csak a helyén a kis összerakott csapatával együttÁdám02 írta:Hát Lampard már télleg nem kéne ide bele sem merek gondolni ki ülne le már a padra...![]()
Hát Lampard már télleg nem kéne ide bele sem merek gondolni ki ülne le már a padra...Henry írta:most már nem kellbarca19 írta:Ja és nagyon remélem hogy Frank Lampard a Barcelonához szerződik!!Ott van nekünk Henry, aki szvsz sokkal jobb mint a Lampard.
Kell a hóhérnak az büdös cselszkis angol. Maradjon ott, ahol van ez a beképzelt majom.barca19 írta:Szerintem az eddigi játékosok jók akiket igazoltak mondjuk Tourét nem láttam még játszani.Henry érkeztével remélem nem Messi kerül ki a kezdőcsapatból.Ja és nagyon remélem hogy Frank Lampard a Barcelonához szerződik!!
ui.:FORCA BARCELONA
Természetese támadó, nem egy Vicente féle szélső, de ez végülis teljesen egyértelmű azt hiszem.Slither írta:Lehet hogy jobban szeret szélen játszani, de egyértelműn szélső támadót, nem véletlen, hogy jelenleg ő a legeredményesebb játékos, aki valaha is játszott az Arsenalban.Lujo írta: Csakhogy Henry sokkal inkább balszélső, mint befejező csatár. Legalábbis ő igazán bal oldalt szeret és tud játszani. Ezt láthattuk is a BL döntőn, mikor le kellett róla cserélni Oleguert.
Lehet hogy jobban szeret szélen játszani, de egyértelműn szélső támadót, nem véletlen, hogy jelenleg ő a legeredményesebb játékos, aki valaha is játszott az Arsenalban.Lujo írta: Csakhogy Henry sokkal inkább balszélső, mint befejező csatár. Legalábbis ő igazán bal oldalt szeret és tud játszani. Ezt láthattuk is a BL döntőn, mikor le kellett róla cserélni Oleguert.
Csakhogy Henry sokkal inkább balszélső, mint befejező csatár. Legalábbis ő igazán bal oldalt szeret és tud játszani. Ezt láthattuk is a BL döntőn, mikor le kellett róla cserélni Oleguert.Balika Gaucho írta:Igazán mindegy hogy védekező felállás.
Ha Ronaldinho - Messi - Eto'o - Henry elől van akkor gond nem lehet , maximum hátul.
Ha meg a vb-n a francia válogatott játszotta ezt akkor Henrynak nincs nehéz dolga.
Ok! Ez a te véleményed, amit én nem osztok, de természetesen az ajánlatom továbbra is áll.Zozzy 5 írta:Lujo!
Mint már Slither is leírta, ugyanaz a felállás más taktikai utasításokkal, és más játékosokkal nem ugyan azt az eredményt hozza. Ez az egyik, a másik, hogy ha van 4 védőnk, azaz többek közt 2 szélső védő, akkor a 2 szélső támadónknak nem kell olyan mértékben visszafutni, hogy a felállásunkat már 8 emberrel védekező csapatnak hívjuk.
A Toure-Xavi tengelyhez pedig még annyit, hogy most még nem lehet egyértelműen kijelenteni, hogy megfelelő lenne-e, vagy sem. Majd ha meccseken így állunk fel, akkor derül ki. Szerintem alkalmas lenne, szerinted nem, de azt nem lehet kijelenteni, hogy esélyük sincs.
Te is megérthetnéd végre, hogy ez az én véleményem, szerintem egy Xavi-Toure tengely nem lenne alkalmatlan. Azzal meg ne gyere, hogy egy Ronnie-Henry-Messi-Eto'o négyessel felálló csapat védekező focit játszana, mert XY annó ezt játszotta.Lujo írta: Zozzy5: Mikor érted meg végre, hogy a 4-2-3-1 egy védekező felállás? Már mondtam egyszer. Példát is hoztam, hogy kik játszottak az utóbbi időben ebben a rendszerben. Ilyen volt a Real Madrid idén, itt a két középső ember Emerson és Diarra volt, a VB-n tavaly pedig az olasz (Gattuso és Pirlo) és a francia (Makelele és Vieira) válogatott. Itt a 2 középen játszó játékos elsődleges feladata a védekezés. Az általad párszor már felvázolt Touré-Xavi tengely erre tuti alkalmatlan.
Ez így ebben a formában nem igaz! Gondolj a Del Bosque-féle RM-ra...Lujo írta:
Zozzy5: Mikor érted meg végre, hogy a 4-2-3-1 egy védekező felállás?
Ezzel viszont egyetértek, szerintem a Zozzy álomfelállásához Albelda kellett volna...Lujo írta: Az általad párszor már felvázolt Touré-Xavi tengely erre tuti alkalmatlan.