Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Nem hiszem, hogy tönkre menne a karrierje...A Castillában szerintem játszana eleget, aztán ha meg nem viszik fel a nagycsapathoz, akkor sincs semmi gáz, mert a Castillából sok srác kikerül elsőosztályú spanyol kiscsapatokhoz, vagy máshova.noname írta:Ha megveszik, akkor tönkreteszik a karrierjét.A Realban úgyse fog játszani egyetlen meccset sem és ha csak a tartalékok közt játszik, akkor egy komoly csapat se fog felfigyelni rá.
Olvastam erről én is...(ill én olvastam,Te meg hallottad megbízható forrásból), 19 éves a srác,és tüzetes orvosi vizsgálatok következnek neki Spanyolban a napokban! Persze a tartalékok közé veszik,ha veszik,de azért nem lenne semmi...el fuero írta:Ez télleg nem kacsa. Egyik osztálytársam barátja. Már jó pár éve játszik Stuttgartban az a gyerek és a haverom már télen mondta h leakarják igazolni a Castillaba, mert jól tolja németbe a srác. De ő állítólag azt mondta h nem akar menni. Legalábbis még télen...
A Rangers nagyon jól erősít: Darcheville, Cuellar, Beasley. Viszont a Lens eladja a legjobbakat Keite, Cousin, Itandje...Game90 írta: Cousin (Lens)Rangers
Több helyen azt írják, hogy 20 millió volt.Zozzy 5 írta:Nem tudom, mit látnak ennyire benne. Jókis erőcsatár, annyira nem rosz, de a 15 millió igen erős túlzás.
Nem tudom, mit látnak ennyire benne. Jókis erőcsatár, annyira nem rosz, de a 15 millió igen erős túlzás.Game90 írta:Zigic-et állítólag leigazolta a Valencia 15 millióért (transvesztitamarkt.de)...
Hát a goal.comnál már Chivu is volt Barca-játékosÁdám02 írta:A goal már azt irja odament!Game90 írta:Zigic-et állítólag leigazolta a Valencia 15 millióért (transvesztitamarkt.de)...
És nekünk minek kellett még Henry? Vagy a Tottenhamnek Bent?noname írta:De minek kell ő nekik?Nem elég Morientes és Villa?! Ráadásul ha jól tom Matat is elhozták a Realtól...