Samuel Eto'o #3
szerintem nem számítógépes trükk. viszont nem is olyan nagy probléma. Nem lehet mindenki mindig mindenkivel a legjobb viszonyban 

- Capon
- Llegenda del Barça
Hát én ezt a videot még nem láttam. Mindenesetre nagyon megnyugtató. most ez komoly? Nem hiszem el.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
- kilibarca
- Capitá del Barça
Ez már nagyon régi és nem is volt belőle semmiLa Pulga írta:http://www.youtube.com/watch?v=8yS5JsK5ETM

- noname
- Llegenda del Barça
De a cipőkkel.kilibarca írta:Ez hatalmasEvilgrim írta:http://youtube.com/watch?v=snH6J3LXyT8Én is elfutottam volna

A Fifa egy szégyen
-
- Entrenador del Barça
Szegény gyerkőcök.Evilgrim írta:http://youtube.com/watch?v=snH6J3LXyT8

Forza Lazio!
nyugodtan háborúzzanak, lényeg, hogy Eto'o marad.Barcaboy08 írta:http://www.goal.com/en/articolo.aspx?contenutoid=355210
össze-vissza beszélnek....teljesen mást ír a Catalan média,és teljesen mást a Madridi .... de vajon miét is????????![]()
Létezik a Loveparade,meg a Viccparade...na ez az utóbbi....
- Barcaboy08
- Jugador d'estrella
http://www.goal.com/en/articolo.aspx?contenutoid=355210
össze-vissza beszélnek....teljesen mást ír a Catalan média,és teljesen mást a Madridi .... de vajon miért is????????
össze-vissza beszélnek....teljesen mást ír a Catalan média,és teljesen mást a Madridi .... de vajon miért is????????

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Barcaboy08 2007.07.17. 15:24:22-kor.
„Mintha háborúba mentünk volna. Soha életemben nem éltem át ilyen kegyetlen pszichológiai nyomást. A hangulat egyébként nemcsak Figót, hanem az egész csapatot megbénította"Florentino Pérez, FCBarcelona-Real Madrid( 2000.10.22) után....
- Scorpio
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Az a poén, hogy felvannak háborodva, hogy a Madrid mit csinál Kakaval! csak arra nem gondolnak ők ugyan azt csinálják csak más játékosokkal!
"Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi sem sikerül. Nem számit, a lényeg az hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubbért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsájtva. Ilyen egyszerű!" (Simon Tibor)
Marhaság az egész.
Egyébként tényleg undoritó, amit a milan müvel, sőt a vezetőik is részt vesznek benne. Tavaly is mit össze dobálóztak a nagy nevekkel meg hogy Ronnie-t 5 percen belül bemutatják stb., aztán jött Oliveira...
Egyébként tényleg undoritó, amit a milan müvel, sőt a vezetőik is részt vesznek benne. Tavaly is mit össze dobálóztak a nagy nevekkel meg hogy Ronnie-t 5 percen belül bemutatják stb., aztán jött Oliveira...
- Evilgrim
- Entrenador del Barça
Jajj,már megint!Scorpio írta:Eto'o: 45 millióért tárgyalnak róla
A ma AS megerősítette, hogy a Milan vezetői tárgyalásokat kezdtek Samuel Eto'o leigazolása érdekében.
Carlo Ancelotti állítólag arra kérte a tulajdonost, Silvio Berlusconit, hogy inkább a kameruni csatárt csábítsa el, mintsem Ronaldinhót, mivel a jelek szerint Kaká marad a lombard "fővárosban".
Eto'o nemrégiben bejelentette ugyan, hogy Henry érkezése ellenére nem akarja elhagyni a Barcát, de a vezetők a jelek szerint szeretnék elkerülni a két játékos konfrontációját, főleg, hogy Eto'o körül tavaly nem egy vihar keletkezett szókimondása miatt.
A Barcelona lapinformációk szerint 45 millió euró alatti ajánlatot meg sem hallgat.
nb1.hu
Egyre szánalmasabb a Milan!

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Evilgrim 2007.07.17. 14:55:42-kor.

- Scorpio
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Eto'o: 45 millióért tárgyalnak róla
A ma AS megerősítette, hogy a Milan vezetői tárgyalásokat kezdtek Samuel Eto'o leigazolása érdekében.
Carlo Ancelotti állítólag arra kérte a tulajdonost, Silvio Berlusconit, hogy inkább a kameruni csatárt csábítsa el, mintsem Ronaldinhót, mivel a jelek szerint Kaká marad a lombard "fővárosban".
Eto'o nemrégiben bejelentette ugyan, hogy Henry érkezése ellenére nem akarja elhagyni a Barcát, de a vezetők a jelek szerint szeretnék elkerülni a két játékos konfrontációját, főleg, hogy Eto'o körül tavaly nem egy vihar keletkezett szókimondása miatt.
A Barcelona lapinformációk szerint 45 millió euró alatti ajánlatot meg sem hallgat.
nb1.hu
nb1.hu

"Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi sem sikerül. Nem számit, a lényeg az hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubbért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsájtva. Ilyen egyszerű!" (Simon Tibor)
- vaLe5
- Jugador d'estrella
Azám amit mondasz!!! Bár nem tudom mien nyilatkozatról van szó de mind1. Eto'o mindig motivált , ő rajta tette a legnagyobb hatást a getafe elleni vereség. És utána ő hajtott a legjobban .Mindig mondja vereség után hogy szégyenthoztak a mezre , meg hogy nem érdemlik meg hogy bracások legyenek.Az ien nyilatkozatok miatt nem hittem soha , hogy elmegy , és tartom nagyra.Bodi írta:Nem értem,mi a kifogásotok ezzel a nyilatkozattal.
Eleve nem azt mondta,hogy nagy lesz a nyomás Henry-n,hanem azt,hogy RAJTUK!Sokszor volt már nagypofájú Eto'o,de ez most nem az.
Henry pl azt nyilatkozta a múltkor,hogy Eto'o az egyik legjobb barátja,még Londonba is elment hozzá támogatni kicsit,amikor sérült volt.
Egyébként Eto'o sztem még mindig a csapat legfontosabb játékosa,idén megtapasztaltuk,hogy mire megyünk nélküle.
Messit és őt én semmiképp nem ültetném a kispadra,mert Ronaldinhoval ellentétben rajta mindig lehet látni a hatalmas motivációt,még akkor is,ha nem megy neki a játék.

-
- Director del Fútbol
Nem értem,mi a kifogásotok ezzel a nyilatkozattal.
Eleve nem azt mondta,hogy nagy lesz a nyomás Henry-n,hanem azt,hogy RAJTUK!Sokszor volt már nagypofájú Eto'o,de ez most nem az.
Henry pl azt nyilatkozta a múltkor,hogy Eto'o az egyik legjobb barátja,még Londonba is elment hozzá támogatni kicsit,amikor sérült volt.
Egyébként Eto'o sztem még mindig a csapat legfontosabb játékosa,idén megtapasztaltuk,hogy mire megyünk nélküle.
Messit és őt én semmiképp nem ültetném a kispadra,mert Ronaldinhoval ellentétben rajta mindig lehet látni a hatalmas motivációt,még akkor is,ha nem megy neki a játék.
-
- Llegenda del Barça
Ez a cikk-mint már írtam- megjelent a főoldalon is. Abban is ugyan erről számoltak be, pontosan lefordítva Eto'o mondandóját. Az origo is hasonlót fordított, de ebben voltak szerintem félreérthető dolgok. Figyelmeztetésről írnak, miközben csak egy baráti beszélgetés volt. Szerintem sincs semmi kül ebben.
- Andris
- Adminisztrátor
Ámen.grecki írta:Szerintem ebben semmi xtra nem volt. Nem kioktatni akarta ezzel, hanem csak megosztani vele az észrevételeit. Persze, Henry is nyilván tisztában van ezekkel, de gondolom egy újságírói kérdésre nyilatkozta ezt... Abban viszont biztos vagyok, hogy nem konfliktust akart gerjeszteni, mivel Henry és Eto'o országos cimborák...
Ennyi, nincs ebben semmi nagypofájúság, vagy bármi.
De ha meg is mondaná Henrynek, h fociban nincs barátság hawer, akk se lenne semmi. sőt... lehet h mi járnánk jól!
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
-
- Hírhozó-cikkíró
Szerintem ebben semmi xtra nem volt. Nem kioktatni akarta ezzel, hanem csak megosztani vele az észrevételeit. Persze, Henry is nyilván tisztában van ezekkel, de gondolom egy újságírói kérdésre nyilatkozta ezt... Abban viszont biztos vagyok, hogy nem konfliktust akart gerjeszteni, mivel Henry és Eto'o országos cimborák...