soadroli írta:rainer írta:abszolut igazad van.Eto'onak inkább a bajnokságban vettük hasznát,de a BL-ben Ibra jobban be fog válni.
BL-döntőben nem tudom kinek a hasznát vettük...
De igazatok van,Ibra erősebb testalkatú,jobban cselez,stb...
Halkan megjegyezném, hogy Ibrahimovic bl kieséses szakaszban 8/0 statja van.
Illetve a MU ellen is aztán csak úgy villogott.
Legyen nektek igazatok, de eddig ez a "több hasznát vesszük bl-ben" mondat, nagyon elcsépelt lett.
Ugye már írtam, hogy Olaszban a kedvenc csapatom az Inter, tehát látom nem kevés meccsüket, de van egy haverom, aki vérbeli Interes, és most ő rá támaszkodva, mondhatom:
Az Inter megcsinálta az évszázad üzletét, mi meg negatív oldalon szereplünk benne.
Az egészben az a röhejes - számomra -, hogy sokan úgy festik fel a helyzetet, hogy 4x millióért - ami lehet 5x is kitudja -, vettünk egy - nem tagadom -, világklasszis csatárt és megszabadultunk egy kolonctól és a fizetésétől.
Én máshogy látom: Vettünk egy hasonló képességű játékost - teknikailag és erőnlétileg talán jobb, de lassabb -, és ráfizettünk 4x-5x milliót pluszba.
Ha valaki még mindig nem érti:
Az elején próbáltam megcáfolni azt, hogy bl-ben jobban járnánk vele.
(persze eddig nem volt szerencséje vagy csak olyan pancserek játszanak az Interben, akik nem tudnak labdát osztani, esetleg a híres távoli bombái befuccsoltak, de lehet, hogy a tökéletes fizikuma hagyta cserben, ki tudja.... Lehet nem volt kedve játszani...)
Utána arra próbáltam rávilágítani, hogy egyáltalán nem csináltunk nagy üzletet, már ha igazak a hírek a 4-5x milliós plusz pénzről. Remélem maximum plusz 10 milla lesz.
Mivel olvasgatom a fórumot, ezeket a válaszokat fogom kapni, "de Samu értéke 0" meg hogy "legalább nem kell fizetni a fizetését".
Megelőzőm a kérdéseket és most ezt is kifejteném.
A: Samu értéke nem 0, ha a Klub akart volna hosszabbítani vele, akkor tudtak volna, bár kitudja..amit vele csináltak, megérteném, ha +2-3 milliós fizu emelés se tartotta volna ott. Ebből következik, hogy nem kell új csatárt venni, akire cserével együtt ráfizetünk 4-5x milliót.
B: Mintha a ti zsebetekből állná a klub. De még ha belegondolunk is Ibrahimovicnak mennyi lesz a fizetése? Mennyit ad le a 12milkás fizujából, csak hogy itt játszhasson? Mert azt ne várjátok, hogy 10 millió alatt lesz a fizetése. És akkor Samunak nem lehetett volna adni akár 2 millával többet, aki már bizonyított? Ezt a pontot sokáig lehetne feszegetni, de aki érti miről beszélek, az vagy elfogadja v nem. Aki nem érti, annak meg mind1.
Senkinek nem kell magára vennie, senkire nem gondoltam most, csak néha fáj azt látnom, hogy vannak akik nem gondolnak bele jobban, csak valaki egyszer megmondta a frankót, és azt kell szajkózni.
De ez csak az én véleményem.