Barça Igazolások 2007-08

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
OvaMind
Jugador d'estrella

2008.03.05. 20:08:23

Puyolnak is vannak hibái, de ha minden játékos olyan mentalitással küzdene minden meccsen, és ilyen kiegyensúlyozott lennem, mint ő akkor 10 ponttal vezetnénk a bajnokságot kb.

Elég szomorú, hogy ezen a fórumon még Puyolt is megszólják.
Saviola
Júdás 2, az áruló

2008.03.05. 20:08:11

M.Riijkaard írta:(Pályafutásod legértelmesebb hozzászólását olvastuk.
Kicsit komolyabbra is veheted a figurát).
Kösszi!!!megfogadom a tanácsod. A te hsz-szerint veggyük komolyan
az egészet sztem te meg megtanulhatnád hogy az igazság elől nem kell
kibújni.Azt meg hogy azt írtam hogy már köszönhetünk neki egy öngólt
is a Bréma ellen azt nem mondhatod hogy ez nem így történt.
Az Atlético ellen egy 11-est valamint szintén öngólt köszönhettünk
neki.Úgyhogy lehett itt értelemről beszélni ha azt nem tudja valaki
belátni hogy milyen egy játékos tudása.
Annyira buta vagy..annyira..annyira máshogy fejezném ezt ki,ha nem lennének modik.. :oops:

Puyol ikon,marad. :twisted:
,,Azt hitted, hogy mi történt."
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.03.05. 20:08:07

Nem kívánok személyeskedni, de aki el akarja adni Puyolt, az annyit ért a labdarúgáshoz, mint Mariska néni a trambulinozáshoz. :wink:
Aki pedig azt írja, hogy nem Barca-szintű játékos, annak elmentek otthonról. :wink:
Bocs, az OFF-ért.
Kép
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.03.05. 20:05:52

Bírom, amikor valaki idejön, és akkor megmondja mindenkinek a frankót, ráadásul olyan lehetetlen dolgokat, hogy. :shock:

Puyol lenne az utolsó, akit eladnék ebből a csapatból. Másfél évvel ezelötti hibáit meg értelmetlen felhozni. Ráadásul Puyol az a játékos, akinek tényleg szerepel az a szó a szótárában, hogy szív és klubhűség.
in to exile
barca99
Llegenda del Barça

2008.03.05. 19:58:11

Te komolyan úgy gondolod, hogy egy öngól senkivel nem fordult még elő? Ez olyan hiba, ami jellemzi egy ember egész pályafutását? Ráadásul egy másfél éves cuccal példálózol?

Atletico elleni meccsről: ha vkin megpattan a labda, az öngól? :lol: Agüero feldobta magát? Akkor miről beszélünk?

"Úgyhogy lehet itt értelemről beszélni" ha hülyeségekre alapozzuk a mondanivalónak.
M.Riijkaard
Jugador del Barça

2008.03.05. 19:39:54

(Pályafutásod legértelmesebb hozzászólását olvastuk.
Kicsit komolyabbra is veheted a figurát).
Kösszi!!!megfogadom a tanácsod. A te hsz-szerint veggyük komolyan
az egészet sztem te meg megtanulhatnád hogy az igazság elől nem kell
kibújni.Azt meg hogy azt írtam hogy már köszönhetünk neki egy öngólt
is a Bréma ellen azt nem mondhatod hogy ez nem így történt.
Az Atlético ellen egy 11-est valamint szintén öngólt köszönhettünk
neki.Úgyhogy lehett itt értelemről beszélni ha azt nem tudja valaki
belátni hogy milyen egy játékos tudása.
igeorgy
Jugador del Barça

2008.03.05. 19:30:26

djtrack írta:Edmilsonnal is az lesz h eltűnik a süllyesztőben mint annó Kleberson.na róla se lehet sokat tudni.egy új védekező középpályásra szükségünk van mert ha Toure kidől nincs senki a helyére.
Igazad van, helyette lehetne nézni, vagy inkább felhozni egy cdm-t, de azért azt mondani h eltűnik a sűlyesztőbena az egy kicsit túlzás, hiszen az elmúlt pár peches, sérülésekkel teli idénynek köszönhetően nem tudta segíteni a csapatot,de mind a lyonnál, ill. a válogatottnál tett már le vmit az asztalra és azok nem csak fellángolások voltak 2-3 hónap erejéig...ennyi erővel feletehetnénk uezt thuramra is :wink:
takivini
Capitá del Barça

2008.03.05. 19:28:23

M.Riijkaard írta:Igaz hogy nem láttam a mostani meccset
a Celtic ellen csak egy rövidd összefoglalót látam amikor Puyol kezet fogott
elől Etoval és ekkor mégtartott a meccs hiszen helyzettet hagyott ki a védőnk most lehetne azt a kérdést feltenni hogy Puyol CSATÁR???
Előtte volt egy rögzített szitu, (tudod közvetett szabadrúgás meg ilyenek :D ) és Puyol fölment fejelni, rögtön utána jött is a beadás amit kapura emelt. Mellesleg nemhogy a Barca szintjén, még az NB1-ben is belép vki a védő helyére ha előrehúzódik.

Nevetségesnek tartom, hogy egy barcával foglalkozó oldalon, barca szurkolók (vagy aki úgyérzi hogy még megilleti ez a megszólítás) vitatkoznak azon, hogy Puyol Barcelona szintű játékos, illetve hogy el kéne-e adni :? .

Szerintem nem.
Kép
barca99
Llegenda del Barça

2008.03.05. 19:19:05

M.Riijkaard írta:Vegyük pl:W.Bremen(öngól)arról nem is beszélve hogy
szegény csatárnak képzeli magát.
Pályafutásod legértelmesebb hozzászólását olvastuk. :D

Kicsit komolyabbra is veheted a figurát. :wink:
Léfe
Entrenador del Barça

2008.03.05. 19:17:59

Az elöttem szóló "midörökke-barca"-nak igaza van /van?/csakhogy kevés golt rugunk, az Atletico ellen /még más meccseken is/ még 1 tisztességes gólhelyzetünk sem volt. Az öreges, nyugis játék ide vezet. Láttam tegnap az Arsenált egy csomo helyzetet kidolgoztak pedig fiatal tacskók / igaz tehetségsek/ névsora messze van a mienktől. Csak HAJTANAK.
Fecó
loctite
Barça B

2008.03.05. 19:13:05

Christian Poulsen (DEN,középp.) Sevilla---Barcelona ,ez csak lehetséges
M.Riijkaard
Jugador del Barça

2008.03.05. 19:13:00

AlbicelesteX sztem igaza van!Már ne is haragudjanak meg a Puyol fannok.
De ha Riijkaardnak tudtak adni egyesek ultimátumot akkor Puyolnak már
régen kellet volna.Vegyük pl:W.Bremen(öngól)arról nem is beszélve hogy
szegény csatárnak képzeli magát.Igaz hogy nem láttam a mostani meccset
a Celtic ellen csak egy rövidd összefoglalót látam amikor Puyol kezet fogott
elől Etoval és ekkor mégtartott a meccs hiszen helyzettet hagyott ki a védő
-nk most lehetne azt a kérdést feltenni hogy Puyol CSATÁR???Az A.Mad
-rid ellen meccseről meg ne is beszéljünk.Én mondjuk azt megértem hogy
segítt a középályán de minek megy előre ezt nem tudom megérteni.
Csak akkor nem tudom hogy milesz hogyha akadunk olyan ellenfélre
aki jól kontrázzik és Puyol éppen elől tartózkodik? :wink: hmm.
mindorokke_barca
Entrenador del Barça

2008.03.05. 18:51:18

messi,roaldinho,henry,eto'o deco-xavi-iniesta... ezek a jatekosok mind a barcelona tamadojetekat segitik... europa elit klubjai is osszetennek a kezuket ha az itt felsorolt uriemberekbol leglaabb 2(barmelyik) naluk jatszana.... ti meg telhetetlenek vagytok es kell nektek aguero(nem tud tobbet mint messi), v huntelaar(nem tul siznvonalas holland bajnoksagban szorja a golokat), kerlon(akit egy 3 perces youtube-os video alapjan itelunk meg) ... dzseeez... szidjuk a madridi 2-3 evvel ezelotti kirakatcsapatat... es kozben nem gondolkozunk azon h mi sem vagyunk jobbak... alandoan olyanokat akarunk idehozni akinek nagy a neve v 2-3 honapja jol teljesit.... igyis van mar boven sok sztar a csapatban.... semmi ertelme ezt gyarapitani... ez nem a fifa08 h akkor vagy a legjobb h ha a legjobb jatekosok vannak a csapatodban...
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2008.03.05. 18:46:05

M.Riijkaard írta:Ha tényleg csatár akkor igazad van.Egyébként megnincs igazad Kerlonnal
kapcsolatban nemcsak a fejjátéka jó hanem kiváló rúgótechnikája van ha
nem hiszed nézmeg a youtubeon és nemcsak a fejjátékát mutatják.
És rendes meccsen láttad már játszani, vagy csak youtube powa? :wink:
M.Riijkaard
Jugador del Barça

2008.03.05. 18:44:21

Ha tényleg csatár akkor igazad van.Egyébként megnincs igazad Kerlonnal
kapcsolatban nemcsak a fejjátéka jó hanem kiváló rúgótechnikája van ha
nem hiszed nézmeg a youtubeon és nemcsak a fejjátékát mutatják.
Figinho
Jugador d'estrella

2008.03.05. 18:35:50

M.Riijkaard írta:Nekem az egyik kedvencem a fókacseless sztár Kerlon,de
Nasrinak és Diégónak is tetszik a játékka.És van még valaki
a Fenerbahché támadója D...valaki nem jut az eszembe a ne
-ve tudjátok aki a Sevillának most rúgott gólt?Mindegy sztem
érdemes volna Laportáéknak ezzek közül is választaniuk a nyáron.
Attól még h fejjel végigviszi a pályán attól független lehet h nem valami ügyes.Braziliába ezt megcsinálja de Angliába már kevésbé merné szerintem.A Fenerbahces futballista akire gondolsz az Deivid.De minek ide még egy csatár? :?
M.Riijkaard
Jugador del Barça

2008.03.05. 18:31:41

Nekem az egyik kedvencem a fókacseless sztár Kerlon,de
Nasrinak és Diégónak is tetszik a játékka.És van még valaki
a Fenerbahché támadója D...valaki nem jut az eszembe a ne
-ve tudjátok aki a Sevillának most rúgott gólt?Mindegy sztem
érdemes volna Laportáéknak ezzek közül is választaniuk a nyáron.
djtrack
Capitá del Barça

2008.03.04. 16:55:13

Edmilsonnal is az lesz h eltűnik a süllyesztőben mint annó Kleberson.na róla se lehet sokat tudni.egy új védekező középpályásra szükségünk van mert ha Toure kidől nincs senki a helyére.
MichaaBee
Llegenda del Barça

2008.03.04. 15:24:58

albicelesteX írta:Sziasztok!Még az Athletico meccsről annyit hogy akárhogy nézem az itt annyira védett puyolról kaptunk 3 gólt!Szerintem szép gesztus hogy innen akar visszavonulni meg hogy barca tothem oszlop de ha a teljesítménye nem üti meg a szintet akkor mivan?Nem kéne gondlokodni az ő helyére is erősítésbe?Soha nem szerettem Puyolt és nem is tartom klasszis védőnek!Szíve az van!de más...nem nagyon szerintem!szóval szerintem azt a lyukat is illene betömni egy jó cserének megtartanám aztán még visszavonulhat innen!na csumi!
úúúúúristen! hogy lehet ilyet írni?!?!??? ne haragudj, de te mióta nézed a focit, meg a Barca meccseket????? az eszem meg áll, h vannak akik így gondolkodnak!

Mostantól Puyolról a saját topikjában.
S.
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
Saviola
Júdás 2, az áruló

2008.03.04. 15:11:13

albicelesteX írta:Sziasztok!Még az Athletico meccsről annyit hogy akárhogy nézem az itt annyira védett puyolról kaptunk 3 gólt!Szerintem szép gesztus hogy innen akar visszavonulni meg hogy barca tothem oszlop de ha a teljesítménye nem üti meg a szintet akkor mivan?Nem kéne gondlokodni az ő helyére is erősítésbe?Soha nem szerettem Puyolt és nem is tartom klasszis védőnek!Szíve az van!de más...nem nagyon szerintem!szóval szerintem azt a lyukat is illene betömni egy jó cserének megtartanám aztán még visszavonulhat innen!na csumi!
Jézusom,ilyet leírni.. :shock:

Puyol igenis stabil,évek óta kiemelkedőt nyújt,s ha rosszul játszik is,ami nem tagadom megesik,akkor is rohan,mint az állat..kicsit több tisztelet..előbb küldenék el bárkit a csapatból,mint őt. :evil:
,,Azt hitted, hogy mi történt."
djtrack
Capitá del Barça

2008.03.04. 13:19:34

hátvédsorral is probléma van a sok rotációs elv miatt.de a középpályánk... az egy kalap fingot nem ér. már bocsi a kifejezésért.
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.03.03. 18:03:11

Puyolnak idén nem m1, de több sérülés hátráltatja, meg h Frank egyszer középen, egyszer szélen számit rá, a védelem mindig máshogy áll föl stb...Viszont eddig hosszú éveken keresztül ő tartotta a védelmünkben a lelket, valoban nagyon ritkán hibázott, sokat köszönthetünk neki, nem hiába választották kapitánynak. Azért mert most van egy gyenge féléve, még nem kell elküldeni. Sztem nem kell sokat várni rá, h ujra a régi legyen.
fcbarcelonazsombi
Capitá del Barça

2008.03.03. 17:55:12

AlbicelesteX szerintem egy játékost nem egy meccs alapján kell megítélni. Puyol már nem egyszer bizonyította, hogy klasszis játékos. Nem csak azért szereti öt mindenki, mert milyen rendes ember hanem, mert nagyon jó és bízható jó játékos.
Gomezinho
Capitá del Barça

2008.03.03. 17:38:59

Ugye ezt te sem gondoltad komoylan? :D Puyol világszinvonalú védő ritka esetben bakizik szerintem te összekeverted militoval! de egyben igazat adok neked csupa sziv játékos!
Ronaldinho .... cserben hagytál minket!
albicelesteX
A Vadász

2008.03.03. 17:33:59

Sziasztok!Még az Athletico meccsről annyit hogy akárhogy nézem az itt annyira védett puyolról kaptunk 3 gólt!Szerintem szép gesztus hogy innen akar visszavonulni meg hogy barca tothem oszlop de ha a teljesítménye nem üti meg a szintet akkor mivan?Nem kéne gondlokodni az ő helyére is erősítésbe?Soha nem szerettem Puyolt és nem is tartom klasszis védőnek!Szíve az van!de más...nem nagyon szerintem!szóval szerintem azt a lyukat is illene betömni egy jó cserének megtartanám aztán még visszavonulhat innen!na csumi!
Kép
Lezárt