Bajnoki Mérkőzések 10-11
- ab1daL
- Director del Fútbol
Ritka pillanatok egyike; Jeffren egészséges.
Nem jött jól Adriano sérülése, de legalább van még 1 balbekkünk Maxi, most bizonyíthat ő is.

„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
Messzebb megyek:S.Agüero írta:Kezdőm hétvégére:
Valdés - Alves ; Puyol ; Sergio ; Maxwell - Thiago ; Xavi ; Ini - Pedro ; Villa ; Afellay
Valdés - Alves; Puyol; Fontás; Maxwell - Busquets; Thigo; Afellay (Xavi/Iniesta) - Pedro; Villa; Jeffren (Afellay)
nem vágom, Jeffren most épp egészséges v mi van vele?

Your village called. Their idiot is missing.
Támogatom! Játszatni kell Thiagot, és főleg jó, ha a két ászunkkal együtt van a pályán. Viszont egyiküket pihentetni kéne...így bukhat az egész és kezdhet Mascherano.S.Agüero írta:Kezdőm hétvégére:
Valdés - Alves ; Puyol ; Sergio ; Maxwell - Thiago ; Xavi ; Ini - Pedro ; Villa ; Afellay
Tipp:
2-0.
Villa, Pedro
![]()
Villát játszani kell, mert különben a büdös életben nem fog formába jönni. Messi vagy még inkább Pedro padozzon csak.
- samy85
- Capitá del Barça
az a baj nincs vkp poszt.... thiago nem fog ugy szűrni mint egy Masch mondjuk... de iniesta fel, villa pihen thiago Iniesta helyén, és Javier meg vkp posztra így ok...S.Agüero írta:Kezdőm hétvégére:
Tipp:
2-0.
Villa, Pedro
![]()

Nincs nappalom, de kárpótol ezeregy éjszaka!
"Foglalkoztat a jövőm, mivel hátralévő napjaimat ott szeretném eltölteni."
- Barcaman14
- Director del Fútbol
Az Osasuna ellne Messi egyértelműen pihenő. Villa viszont megtalálhatja a góllövő cipőjét Vadóczék ellen, úgyhogy kezdhetne Messi helyett középen, Villa helyett meg Afellay.
Valami ilyesmi lenne jó:
Valdes-Alves-Piqué-Milito-Maxvell-Mascherano-Xavi-Thiago-Pedro-Villa-Afellay
Vagy esetleg tényleg ki lehetne próbálni a Xavi-Thiago-Ini hármast, hogy mit alkotnak, mert a Bernabeuban biztosan nem fogunk így felállni. Most nagyon jól jönne egy nagy arányú, könnyed győzelem, hogy egy picit meg jöjjön a kedvünk a játékhoz ismét. Ehhez természetesen az Osasunának is lesz egy két szava.
Valami ilyesmi lenne jó:
Valdes-Alves-Piqué-Milito-Maxvell-Mascherano-Xavi-Thiago-Pedro-Villa-Afellay
Vagy esetleg tényleg ki lehetne próbálni a Xavi-Thiago-Ini hármast, hogy mit alkotnak, mert a Bernabeuban biztosan nem fogunk így felállni. Most nagyon jól jönne egy nagy arányú, könnyed győzelem, hogy egy picit meg jöjjön a kedvünk a játékhoz ismét. Ehhez természetesen az Osasunának is lesz egy két szava.

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
- ab1daL
- Director del Fútbol
Nem kérdés hogy pihentetni kéne a hétvégén, ugyan az Osasuna jön, akiket sose szabad lebecsülni, de muszáj meglépni a rotációt úgy gondolom. Villának kéne már egy gól, ezért én játszatnám őt a hétvégén. Valami ilyesmire gondolok:
Valdés-Alves, Puyol, Milito, Maxwell - Masch, Thiago, Keita - Afellay, Villa, Jeffren
Aztán ha gáz van, jöhet Leo, Andrés, és Pedro. Fel kell állni, és dolgozni tovább!
Valdés-Alves, Puyol, Milito, Maxwell - Masch, Thiago, Keita - Afellay, Villa, Jeffren
Aztán ha gáz van, jöhet Leo, Andrés, és Pedro. Fel kell állni, és dolgozni tovább!
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Ez nagyon érdekes gondolatmenet, én preferálnám, de úgy érzem, Pep mindig is egy adott rendszer tökéletesítését tartotta, tartja szem előtt, mintsem belevágni egy újba! Valahol mindkettőben van egy kis igazság, mert persze profi focisták, de új szerepkör, új felállás, akár még jobban betömörítené a csapatot középre, de viszont valami újat is ki lehetne próbálni!Fecooo írta:nem szoktam találgatni a felállásokkal kapcsolatban, de Villa kiborító teljesítménye alapján sztem nem lenne elvetélt ötlet 3 irányítós játékra áttérni...
középpályára berakni Thiagot, Iniesta meg nem automatikusan baltámadóba, hanem kötetlen posztra, ami ötvözi a középpályás és a szélső feladatkörét, kb mint Messi, csak Messi ugye a pálya közepét foglalja el...
véleményem szerint kevés a kreativitás, befásultak a játékosok, egy Thiago-szerű friss arc képes lenne új impulzusokat adni az egész támadórészlegnek...(erre Keita nem képes, sosem volt az...) mondjuk jobb helyzetben lennénk, ha Bojan nem sérült volna le, mert éppen a kiesése előtt Messivel egyre jobb összjátékot produkált...
a lényeg: muszáj lenne újítani, mert a BL-ben most nem lesz elég annyi, h Villa helyett Afellay, sokkal nagyobb váltás kell... Thiago helyett esetlegesen Puyol visszatérésével Mascherano-Busi is lehetne együtt középpályán...
hétvégén lehetne is tesztelni a Xavi-Ini-Thiago triumvirátust, rosszabbak nem leszünk, mint Villával most...
Én reménykedek Pep látja új kell, mert tegnap úgy éreztem, nem tudtunk váltani!Viszont ha Pep készül valamire, akkor nem hiszem most süti el a puskaport!
De jó felvetés mondom még egyszer, megnézhetnénk!

nem szoktam találgatni a felállásokkal kapcsolatban, de Villa kiborító teljesítménye alapján sztem nem lenne elvetélt ötlet 3 irányítós játékra áttérni...
középpályára berakni Thiagot, Iniesta meg nem automatikusan baltámadóba, hanem kötetlen posztra, ami ötvözi a középpályás és a szélső feladatkörét, kb mint Messi, csak Messi ugye a pálya közepét foglalja el...
véleményem szerint kevés a kreativitás, befásultak a játékosok, egy Thiago-szerű friss arc képes lenne új impulzusokat adni az egész támadórészlegnek...(erre Keita nem képes, sosem volt az...) mondjuk jobb helyzetben lennénk, ha Bojan nem sérült volna le, mert éppen a kiesése előtt Messivel egyre jobb összjátékot produkált...
a lényeg: muszáj lenne újítani, mert a BL-ben most nem lesz elég annyi, h Villa helyett Afellay, sokkal nagyobb váltás kell... Thiago helyett esetlegesen Puyol visszatérésével Mascherano-Busi is lehetne együtt középpályán...
hétvégén lehetne is tesztelni a Xavi-Ini-Thiago triumvirátust, rosszabbak nem leszünk, mint Villával most...
- LM10
- Director del Fútbol
Hétvégére:
V.V.-Alves-Milito-Puyol-Maxwell-Mascherano-Keita-Xavi-Afellay-Pedro-Messi
Én valami ilyesmit számítok majd, biztos, hogy nem teljes tartalékolás lesz ahogy Guardiolát ismerjük, bár én Fontás és Thiago játékának is örülnék. A győzelem ezen a meccsen, utána pedig madridra összpontosítani ismét.
V.V.-Alves-Milito-Puyol-Maxwell-Mascherano-Keita-Xavi-Afellay-Pedro-Messi
Én valami ilyesmit számítok majd, biztos, hogy nem teljes tartalékolás lesz ahogy Guardiolát ismerjük, bár én Fontás és Thiago játékának is örülnék. A győzelem ezen a meccsen, utána pedig madridra összpontosítani ismét.
-
- aka Game90
http://barca.blog.nepsport.hu/archives/ ... posztclsc/
"természetesen nem a bajnokság megnyerése forgott veszélyben, hanem az a jelentős mértékű, Madriddal szemben táplált felsőbbrendűségi érzés, amit a Barca zsinórban öt győztes clásicóval tárazott be magának és a legértékesebb pszichológiai fegyver mind közül."
"nyilván hátra vannak még a legjobb koncertek - ahol talán felcsendülnek majd olyan, most kimaradó slágereket is, mint az Iniesta Cselt Csinál, vagy Pedro Csinál Valamit, bár a David Villa Gólt Lő felbukkanására ne nagyon számítsatok"
"természetesen nem a bajnokság megnyerése forgott veszélyben, hanem az a jelentős mértékű, Madriddal szemben táplált felsőbbrendűségi érzés, amit a Barca zsinórban öt győztes clásicóval tárazott be magának és a legértékesebb pszichológiai fegyver mind közül."
"nyilván hátra vannak még a legjobb koncertek - ahol talán felcsendülnek majd olyan, most kimaradó slágereket is, mint az Iniesta Cselt Csinál, vagy Pedro Csinál Valamit, bár a David Villa Gólt Lő felbukkanására ne nagyon számítsatok"
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Kilibarca, Pedro maga mondta, hogy sérülése után visszatérve idő kell neki, míg ismét formába lendül. Egy kis türelmet megérdemel! Tudom, csak a tényt írtad le, de pár meccs és felveszi ismét a ritmust!

- kilibarca
- Capitá del Barça
Ez irónia? Ha nem akkor nem értem miért írsz ilyet.Saviola írta:SZÁNALOM!
10 ember ellen ezt a lélektelen szrt bemutatni szégyenletes, mélyen nézzenek magukba.
Villa meg ásson egy gödröt,aztán feküdjön bele egy hónapra,s gondolkozzon el azon,hogy hogyan kell focizni,mert vicc.
Persze jó lett volna nyerni meg nem is lett volna oly nehéz feladat.De közel a kupa döntő amit meg kell nyerni(és meg is fogunk tegnapiból kiindulva mondom).Villa pontatlan volt de hajtott helyzetbe került ,csinált 2 11est egy klasszikuson nekem ez elég. Pedro viszont gyenge volt és Afellay sem hozott változást(most lenne jó Bojan).
Szerdán máshogy fogunk játszani. Szerintem fáradságról beszélni felesleges mert nem is akartunk nagyon többet X-nél.Bajnokság így könnyen meg lehet 3 győzelemmel úgy érzem meg is lesz.
A meccs egyetlen tanulsága, hogy Mourinho újra próbálgatta, hogy tudja-e a csapata az ultrapasszív játékot játszani. Ezen kívül egyik edző sem húzott semmi újat, kétlem, hogy az összes lapot eljátszották volna.
Az eredmény is teljesen irreleváns, a teljesítményeket lehet boncolgatni, de egy olyan meccsen, ahol igazából egyik fél sem akart valami nagyon teljesen értelmetlen. Az iksszel a kecske is jól lakott, a káposzta is megmaradt. Semmi nem történt a tegnapi nappal.
Az eredmény is teljesen irreleváns, a teljesítményeket lehet boncolgatni, de egy olyan meccsen, ahol igazából egyik fél sem akart valami nagyon teljesen értelmetlen. Az iksszel a kecske is jól lakott, a káposzta is megmaradt. Semmi nem történt a tegnapi nappal.
tökéletes eredmény a döntetlen. megmaradt a 8 pontos differencia. a Reálnak nehezebb lesz a sorsolása mint a Barcának.
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Sajnos ez van, amikor a nagy portugál mágus elrontja a szép futballt, ráadásul a spanyol focit, amibe ez az Inter-féle catenaccio lesz beleerőszakolva általa. Ezt nevezik célfutballnak, de megint nem tudtak tisztán eredményt elérni, neki ez a legnagyobb érdeme. Én sem gyönyörködtem a látottakban, de vélhetően a kupában már ismét dominálunk annyira, hogy ez a defenzív foci nem fog semmit érni és egész Madrid kitörölheti a nemesebbik felét azzal, amit ez az IQ-bajnok összekapar...sjd írta:Ennél unalmasabb Clasico-t nem kívánok senkinek....
Kb. az izgalom és az akarás szintje annyira volt magas, mint egy vb-csoportmeccsen mondjuk Algéria és Venezuela között.
Persze részünkről ez volt a legjobb megoldás ettől függetlenül, de azért sajnálom, hogy mennyiség a minőség rovására megy Clasico-kból

Ennél unalmasabb Clasico-t nem kívánok senkinek....
Kb. az izgalom és az akarás szintje annyira volt magas, mint egy vb-csoportmeccsen mondjuk Algéria és Venezuela között.
Persze részünkről ez volt a legjobb megoldás ettől függetlenül, de azért sajnálom, hogy mennyiség a minőség rovására megy Clasico-kból

Na végre valaki...MR. TROMORT777 írta:Nagyszerű!
Feladat teljesítve. Méghozzá ez a feladat az volt, hogy ne kapjunk ki.
Ez végig látszott, NULLA kockázatot vállalva játszottunk. Ez egy tökéletes eredmény.
A Madrid kiadta amit tud, lezárni a területeket, védekezni, kontrázni.
Ők ezt megtudják annyival fejelni a következő meccsekre, hogy stabillabbak és veszélyesebb, pontosabb kontrákat tudnak vezetni.
Ez szép és jó. Csak eközben a Barca ezt azzal tudja megfejelni amit a bekapott gól után mutatott kb 10 percig.
Gyors, pontos labdajáratás. Sok mozgás, helyzetek kidolgozása.
Ha ezt a kupában tudja nyújtani a Barca, a Reál nem fogja bírni 90 percig.
Már most sem bírta volna ki, ha van egy kicsit pontosabb Villa. De ma így alakult.
De pozitívum volt Puyol játéka, engem lenyűgözött, hogy ennyi kihagyás után mit művelt. Nem véletlenül Ő A Kapitány. Attól meg, hogy vissza sérült volna nem tartok. Amit levitték a pályáról lábra ált és oda sétált a kispadhozMeccs végén is egyből ment vissza a pályára, nincs neki semmi baja. Látta, hogy lecserélik és kicsit húzta az időt.
Legyen már szerda, olyan izgatottan várom már. Jelenleg esélyt nem látok a Madridnak. Ők meg most azt hiszik, hogy húú de jók. Közben meg jól be lettek altatva, ebben biztos vagyok. Kövi meccseken jön a "robbantás"!

Ezt még annyival egészíteném ki, hogy szerintem teljesen tudatosan 'lassúzgattak' el egész meccsen, tökéletesen megvalósították azt, amit Cruyff tanácsolt (hogy fárasszák a madridot).Rákényszerítették őket egy a sajátjuktól eltérő játékra és közben nem csináltak semmit.A bekapott gól után viszont jól látszott, hogy mit fogunk látni a "fontosabb" meccseken.10 perc alatt volt 3-4 jó kis helyzet, Villa alszik rá párat és be fognak menni.
Lehetett volna nyerni a meccset, de szerintem sokat ér majd a frissesség a többi találkozón...
- LM10
- Director del Fútbol
Jó eredmény az X. Még tegnap is írták többen, hogy ez jobb is, mint az a 0-1 amit elértünk a meccsen, mert így tudjuk, hogy ennél jóval több kell, és biztos vagyok benne, hogy szerdán más lesz a játékunk. Az övékké szvsz ugyan ez a bekkelős kuka lesz. Én rühellem ezt a játékot, nem csak azért mert ellenünk játszanak így, hanem mert élvezhetetlenné tesz pl egy Clasicot. Maradhatott volna Mourinho Olaszországban vagy Angliában...Ami nagyon idegesít még az, hogy a madridiak ezzel vannak elfoglalva, hogy ennél többet nem tudtunk, és ők a nagy királyok, hogy megvan nekik az X. Egészségükre 
Puyol játékának nagyon örültem ,annak meg pláne, hogy nem súlyos a sérülése, és már a kupadöntőben is játszhat majd

Puyol játékának nagyon örültem ,annak meg pláne, hogy nem súlyos a sérülése, és már a kupadöntőben is játszhat majd

- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
Sajnos elég kevés meccset láttam idén, idő hiányában, de ami lejött ezen a meccsen, hogy nagyon fáradt a csapat. Sokszor ötlettelenül gurigáztunk, igazi helyzetünk se volt sok, ezt a meccset a madrid vesztette el. A piros után úgy játszottak, mint amikor az oroszlánnak meghúzzák a farkát. Valahogy ez hiányzik nálunk, az a hajtás, hogy mindenképpen gólt kell lőni.
Nagyon sokat nyom a latba, hogy nincs egy igazi gólveszélyes, gólérzékeny támadónk. Villának tegnap semmi se jött össze, roppant fáradt, főleg fejben. Én így a vébé utolsó meccsein láttam. Leginkább neki kéne megújulnia. Bár érdekes volt, amikor lerúgták, üldögélt, vánszorgott.. pár másodpercre kapta a labdát és 11-es.. Neki most egy kva fontos gól kéne talán, hogy tomboljon utána és jönne a többi találat is.
Madrid sokkal veszélyesebb volt a meccs folyamán, több veszélyes helyzetük is volt, ez van. Viszont így is megvan a bajnokság, BL-ben viszont sokkal több kell, ott küzdeni kell, a helyzeteket kiharcolni és gólra váltani, ha tovább akarunk jutni, ezt kell csinálni, nincs mese.
CSAK A BARCA!
Nagyon sokat nyom a latba, hogy nincs egy igazi gólveszélyes, gólérzékeny támadónk. Villának tegnap semmi se jött össze, roppant fáradt, főleg fejben. Én így a vébé utolsó meccsein láttam. Leginkább neki kéne megújulnia. Bár érdekes volt, amikor lerúgták, üldögélt, vánszorgott.. pár másodpercre kapta a labdát és 11-es.. Neki most egy kva fontos gól kéne talán, hogy tomboljon utána és jönne a többi találat is.
Madrid sokkal veszélyesebb volt a meccs folyamán, több veszélyes helyzetük is volt, ez van. Viszont így is megvan a bajnokság, BL-ben viszont sokkal több kell, ott küzdeni kell, a helyzeteket kiharcolni és gólra váltani, ha tovább akarunk jutni, ezt kell csinálni, nincs mese.
CSAK A BARCA!
Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
- noname
- Llegenda del Barça
A döntetlen jó eredmény. Kemény meccs volt, nyerhettünk volna, de ezzel az eredménnyel is megvan a bajnokság. 6 meccs, 8 pont előny, + egymás elleni eredmény is jobb. Kétlem h a meccseink felét elveszítjük úgy h a Real mindent nyer. Legjobb lenne megnyerni a köv 3 meccset és akkor az utolsó meccseken már nem kell aggódni!
A Fifa egy szégyen
Tegnap éjjel nem írtam a meccsről, úgy gondoltam így lesz a legjobb.
Ezt a meccset simán lehetett volna nyerni. A meccs embere Piqué és Busquets.
Villa ha nem játszik a saját posztján, akkor vége...
Afellay,Villa,Alves nem nagyon játszottak...
A további program:
Osasuna ápr. 23.
Real Sociedad máj. 1.
Espanyol máj. 8.
Levante máj. 11.
Deportivo máj. 15.
Malaga máj. 22.
Szerintem a három kiemelt meccs lesz a leghúzósabb...
Ezt a meccset simán lehetett volna nyerni. A meccs embere Piqué és Busquets.
Villa ha nem játszik a saját posztján, akkor vége...
Afellay,Villa,Alves nem nagyon játszottak...
A további program:
Osasuna ápr. 23.
Real Sociedad máj. 1.
Espanyol máj. 8.
Levante máj. 11.
Deportivo máj. 15.
Malaga máj. 22.
Szerintem a három kiemelt meccs lesz a leghúzósabb...
ne feledjük azért, hogy nem ugyanolyan poszton játszik villa, mint tette azt eto'o. ettől függetlenül tényleg tragikus mostanában.barcapowa írta:En meg most is azt mondom hogy a Barcaba Eto`o minimum 3x eri meg Villat. Barmennyire is szeretem Villat de ez a az igazsag!!! Hiba volt eladni a niggert!!!
-
- Jugador d'estrella
- Kapcsolat:
En meg most is azt mondom hogy a Barcaba Eto`o minimum 3x eri meg Villat. Barmennyire is szeretem Villat de ez a az igazsag!!! Hiba volt eladni a niggert!!!
Visçค Єℓ Bคrçค Visçค Єℓ кคтคℓuภyค!
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola