katalunya írta:hát ezt most nem vágom...nem támadó szellemű kp-t akartunk?

mer busquets mellé minek egy világhírű játékos mint touré volt?

Öreg pep...mivan veled?

Véleményem szerint, Mascherano megszerzése, lényegében előkészítette Ibra távozását! Miért mondom ezt?
Busquets - Mascherano rotálása adott, de ők ketten játszhatnak egymás mellett is (Busi kicsit előrébb, mondjuk Ini, Keita eredeti helyén) akkor Xavi lesz a kreatív a középpályán. Iniesta felmegy a "baloldalra" Villa be középre éknek.
Mivel a csapatban ténylegesen kötött szerepek nincsenek, emiatt nem rossz a Villa, Messi, Iniesta, Xavi, Busquets, Mascherano sor, sőt azt mondanám brutális, a labda visszaszerzés és a kontrák ellen kimondottan jó. Főleg, hogy az argentin (figyeltem a Poolban és Vb-n is) nem egy lassú játékos!
Ebben a szezonban, megtörténhet az amire sokan várnak/tunk Bojan végre jóval több játéklehetőséget kaphat és a többi fiatal is fontos szerephez jut.
Én elégedett vagyok a fejleményekkel!
Lehet mondani, hogy Pep milyen [auto_cenzúra] igazol meg hasonlók... 3 éve edzősködik, kevés olyan edző van aki ennyi idő után, ilyen eredményeket képes felmutatni, fejlődik majd ebben is és kész!
Na szép napot, mindenkinek!
Ui: Cesc előbb utóbb hazatér, de ne számoljon senki azzal, hogy ez 1-2 éven belül történik meg...