Hello!donreal írta:Hello!
Hamár így belelendültünk. Akkor egy picit frissíteni kéne a keret tagjait az oldalon. Ami barca meccset amit láttam az tényleg nem sok és nem nagyon lestem a barcából ki megy el és ki jön.
Üdv
Nehogy te mondd már meg, h mi mivel foglalkozzunk. A Barca vs. Real topic szerintem erre van, h a rivális csapatát véleményezhessük.mindenki foglalkozzon a saját játékosaival
Ez van, ezt tudja az oldal és nem én frissítem. Amúgy gyanítom, hogy a frissítéssel aug 31-et várják, hogy ne dolgozzanak esetleg feleslegesen. Amúgy, ha nem ismered a keretet,akkor ne írj róla, én sem fejtegetem és magyarázom a relativitás elméletet, mert nem értek hozzádonreal írta:Hello!
Hamár így belelendültünk. Akkor egy picit frissíteni kéne a keret tagjait az oldalon. Ami barca meccset amit láttam az tényleg nem sok és nem nagyon lestem a barcából ki megy el és ki jön.
Üdv
Akkor mi alapjan ertekelted oket?Szimpatia alapjan?Vb alapjan?Real-Barca alapjan?donreal írta:Hello!
Üdv
Hát összehasonlítva a két elemzést még mindíg mi jövünk ki jobban!donreal írta:Miután BestBarca így kielemezte a Real keretét én is megteszem ezt a barcáéval.
Victor Váldes: Véleményem szerint nagyon gyenge kapus ezt mutatja a spanyl keretnél betöltött helye.
Dani Alves: Végigkellett nézni a vb mutatott játékát és ezután no comment.
Gerard Piqué: Jó
Rafael Márquez: gyenge 0 futás
Carles Puyol: Nem rossz bár valamikor hajmeresztő hibái vannak
Xavi: Jó
Iniesta: Jó
Ibrahimovic: Gyenge messze nem érte meg a 40 milkát + Eto'o-t
Messi: Jó
Krikic : elmegy
Pinto: Névtelen nem meggyőző
Keita: Nem üti meg a barca szintet
Busquets: Hatalmas nagy FAVÁGÓ!!!!!!!
Maxvell: GYenge mint a harmat nem ez a szint
Abidal: no comment
Yaya: elmegy
Jeffren: névtelen nem bizonyított elveszik a mezőnyben
Jah és azt meg elfelejtettem mondani hogy amíg úgy állt a szénája Özilnek hogy a Barcában folytatja addig dicsőtettétek, most meg hogy a Real választotta fújoljátok a kinézete miatt.
Üdv
Nekem örömet okoztál!donreal írta:Nem szerettem volna senkit megbántani a hozzászólással vagy netán haragot szítani de ha a real madrid keretének kielemezése a BARCELONA forumának a dolga vettem a bátorságot és én is leírtam a vélemyénem.
Üdv
El lehet fogadni, viszont mikor már hetek óta eladott és nem itt játszó játékosokról írsz, vagy kihagysz újakat, akkor hagyj vádoljunk tudatlansággaldonreal írta:Bocsi Charlie de ez az igazság.
Ő is elmondta én is.
Mind2 őt el kell fogadni.
Üdv
Atyam,ez szep bemutatkozas volt a forumon....donreal írta:Miután BestBarca így kielemezte a Real keretét én is megteszem ezt a barcáéval.
Victor Váldes: Véleményem szerint nagyon gyenge kapus ezt mutatja a spanyl keretnél betöltött helye.
Dani Alves: Végigkellett nézni a vb mutatott játékát és ezután no comment.
Gerard Piqué: Jó
Rafael Márquez: gyenge 0 futás
Carles Puyol: Nem rossz bár valamikor hajmeresztő hibái vannak
Xavi: Jó
Iniesta: Jó
Ibrahimovic: Gyenge messze nem érte meg a 40 milkát + Eto'o-t
Messi: Jó
Krikic : elmegy
Pinto: Névtelen nem meggyőző
Keita: Nem üti meg a barca szintet
Busquets: Hatalmas nagy FAVÁGÓ!!!!!!!
Maxvell: GYenge mint a harmat nem ez a szint
Abidal: no comment
Yaya: elmegy
Jeffren: névtelen nem bizonyított elveszik a mezőnyben
Jah és azt meg elfelejtettem mondani hogy amíg úgy állt a szénája Özilnek hogy a Barcában folytatja addig dicsőtettétek, most meg hogy a Real választotta fújoljátok a kinézete miatt.
Üdv
Te ezt amúgy komolyan gondoltad?donreal írta:Bocsi Charlie de ez az igazság.
Ő is elmondta én is.
Mind2 őt el kell fogadni.
Üdv
Huhúúú.... Ebben nem érez senki semmilyen elfogultságot?donreal írta:Miután BestBarca így kielemezte a Real keretét én is megteszem ezt a barcáéval.....
Örülnétek a fizetésének az biztos, azt lenne mindenki olyan csúnya, mint ő, ha ilyen gázsival jár!marci. írta:Szegény Özil..én érzem magam rosszul,hogy ilyen randa,akkor ő mit érezhet..![]()
Remélem csúcsszuper player lesz,és majd viszik a torokok a sok reál mezt.
A Red Bull szeeeeeeemeket ad?zsoltfree írta: Az új érkezőkért pedig már sorban állnak a szponzorok. Özil már megállapodott a Visine, a Red-bull, és a Segafredoval...