Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ja ezzel egyetértek, de Puyol sem volt rossz. Eddig ebben a szezonban szerintem ő volt a legjobb középső védő. Szerintem őt kéne játszati nema gyakra hibázó Márquezt.Fernando írta:Nem akarok senkit megbántani, de tegnap sokkal jobb volt mint Puyol. Remek kis játékos. Olyan helyzeteket oldd meg, mint amilyeneket más full görcsösen taccsra vág, vagy eladja, neadjisten elrontja.
Busquetsre is várni kellett és látod... Ma ha kezdő lesz, akkor bizonyíthat Sanchez. Caceres ügyes focista, ezt már láthattuk.kabekabe írta:Ma meglátjuk mit tud! Én részemről sokat várok tőle. Persze egy nagyobb csapat ellen nyilván nehezebb lenne, de ma sem szabad gólt kapnunk. Ma Serginek sztem támadnia is kell, hiszen védekezőnek ott van Turé. Én Sancheztől még semmi olyat nem láttam ami miatt fel kellett hozni, majd ma bizonyíthat!
Nekem is, sőt jobban, mint Marqueznek. Mindenesetre örülök, h 4 ilyen jó közéhátvédünk van.Messa írta:Nekem meg igen.lionelmessi19 írta:Mert nekem nem tetszik a játéka annyira, mint Piquének, Marqueznek, és Puyolnak.
Nekem meg igen.lionelmessi19 írta:Mert nekem nem tetszik a játéka annyira, mint Piquének, Marqueznek, és Puyolnak.
Mert nekem nem tetszik a játéka annyira, mint Piquének, Marqueznek, és Puyolnak.Messa írta:Nem értem, miért csak tét nélküli meccseken játszhatna?lionelmessi19 írta:Lesznek tét nélküli bl meccsek, kupa mérkőzések, otthoni meccsek kis ellenfelekkel. Lesz ideje.
Egyáltalán nem biztos, hogy nem állná meg a helyét nagy csapat ellen...
Nem értem, miért csak tét nélküli meccseken játszhatna?lionelmessi19 írta:Lesznek tét nélküli bl meccsek, kupa mérkőzések, otthoni meccsek kis ellenfelekkel. Lesz ideje.
Alap felállásban igazad van a középső védőket illetően, de ha megnézed Puyi felfutásait és kóricálásait a kapu előtt, szerintem v.mi hasonlóra gondolhatott Danka kolléga!Danka00792 írta:De ha nem volt mit menteni.kilibarca írta:Értem nem is vártam sokategy-egy szép mentés , felutás vagy valami ...
![]()
Egyébként középsö védök ritkán futnak fel, nekik maradni kell hátul, különben kontrából negyon megszivnánk.
De ha nem volt mit menteni.kilibarca írta:Értem nem is vártam sokategy-egy szép mentés , felutás vagy valami ...
szerintem semmi baj nincs Sergi-vel, ráadásul most még be is köszönt a BL-be!LG írta:Én ugy érzem, h Pep-nél a katalánok előnyben vannak a többiekkel szemben. Ez látni pl. Piquenél, ami még a kisebb baj, de Sergio-nál sztem már erőssen a minőség rovására lesz. Sztem ha valóban igy van, az mindenképp nagy probléma, nehogymár vki csak azért előnyt élvezzen, mert Pep honfitársa
Egy 5-0-s meccsen, ahol a bázeliek 2-szer rúgtak a kapu irányába, szerinted a védőinknek mennyi feladata volt?kilibarca írta:Jó lenne ha nem csak ilyen meccseken állna be. Egy bajnokin kezdhetne annak van tétje is végre láthatnánk mit is tud. Én nagyon csípem a srácot. Remélem pár éven belül meghatározó játékos lesz.
Valaki meg tudná mondani mit csinált tegnap ? (bár gondolom sok mindent nem kellett csak passzolgatni)
Teljesen egyet értek veled abban, hogy Piqué idén a legmagabiztosabb védő. Kevés meccs telt még el, de talán Márquez és Piqué aki elég stabil hátul eddig. Puyol sem mutatott sokat, sokszor hibázott (legalábbis többször mint Piqué). Cáceresről még nem mondok semmit 2-3 meccsből nemtudom eldönteni, de szerintem amikor játszott jól játszott.lionelmessi19 írta:Tudom Tamás, hibátlan vagy, nincs hozzád fogható.
Mindenesetre szerintem Piqué sokkalta jobban illik a hátsó alakzatba mint Cáceres. Lényegesen technikásabb, gyorsabb (!), remek fellépései vannak.
És szerintem magasan a legstabilabb védő eddig idén, valahogy nagyon más szemmel nézhetjük a meccseket (és ezzel a mondatrésszel itt legalábbis befejezettnek tekintem a Piqué dolgot).
Igazából már megint túl sok szót vesztegetünk erre a Cáceres témára, nekem ez a véleményem, neked meg más. Én addig érzem magam jobban, amíg az én kívánságom teljesül a pályán. Ennyi.![]()
szerk: mindez nem jelenti, hogy ne játszon Cáceres soha, kell neki a játék a fejlődéshez, bizonyításhoz. Lesznek tét nélküli bl meccsek, kupa mérkőzések, otthoni meccsek kis ellenfelekkel. Lesz ideje.