Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Szerintem Norbinak a teljes csapat barca mezbe öltöztetése se jelentene gondot!haze71 írta:Részemről a DVD rendben. Amennyiben nem fog megérkezni a mezem péntekre, tudna valaki kölcsönözni nekem szombatra? Előre is köszi!
Ez legyen az ő gondjuk, a legutóbbi tornán ha jól emlékszem mi is csak 8-an voltunk......Bercy írta:Nem lesz a Milannak kapusa illetve nem az a "Barcás" srác aki eddig hálót védett nekik.
A Madrid létszámhiánnyal küszködik!!!
Azért [auto_cenzúra] lenne így megnyerni a tornát!
""Szeretnék minden résztvevőt szombaton 11:00-kor teljes harci díszben melegíteni látni a tippmix arénában!!!""gnorbert írta: (én azért elkéshetek ugye?)
Marci!Marci írta:Ferencz Péter azt mondta, hogy tud szervezni filmezést.
Sejtettem, hogy ezt mondod (ha már Te sem tudod)... szegény párocskád...Perrero írta:Bercy írta:Te inkább játszadozz a tudod mivel...Perrero írta: télleg jo h benéztem, arrol volt szó h vki "eljátszadozik" egy kicsit azzal a dvdvel... szal vállalom még mindig
nem, nem tudom
Te inkább játszadozz a tudod mivel...Perrero írta:télleg jo h benéztem, arrol volt szó h vki "eljátszadozik" egy kicsit azzal a dvdvel... szal vállalom még mindigRonaldinho 17 írta:Ez a +5000 eddig benne volt igaz?Tehát ha 'IGEN'-t mondunk,akkor továbbra is olyan 1800 körül számolhatunk?
de ha nem akkor is csak +500 HUF fejenként,és egy örök emlék sztem!Szóval IGEN-t mondok!
Bercy!
Az előző torna dvd-jét tudod nekem hozni szombaton?Vigyek dvd-t?köszi