Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Régen jó volt, de utóbbi időkben (amióta van sopcast) tényleg gyenge, le is töröltem. De jó így üldögélni hogy semmit se látok a meccsről.Ronaldinho #10 írta:tvants pedig nagyon [auto_cenzúra]... kezelhetetlen. 1 csatornát se bírtam nézni vele.grecki írta:töltsétek le a tvants-ot és próbáljátok ki a másik három linket...
grecki írta:te tudod, én néztem már rajta sok mindentRonaldinho #10 írta:tvants pedig nagyon [auto_cenzúra]... kezelhetetlen. 1 csatornát se bírtam nézni vele.grecki írta:töltsétek le a tvants-ot és próbáljátok ki a másik három linket...
akkor nem tudok segíteni
énis így voltam ezzel :pRumig írta:hát nem úgy terveztem, h zara-realt nézek, de ez van. Furcsa is így nézni, h nem az egyik csapatnak szurkolok, hanem a másik ellen.
érdekes... akkor nálam van a hiba....grecki írta:
te tudod, én néztem már rajta sok mindent
akkor nem tudok segíteni
te tudod, én néztem már rajta sok mindentRonaldinho #10 írta:tvants pedig nagyon [auto_cenzúra]... kezelhetetlen. 1 csatornát se bírtam nézni vele.grecki írta:töltsétek le a tvants-ot és próbáljátok ki a másik három linket...
tvants pedig nagyon [auto_cenzúra]... kezelhetetlen. 1 csatornát se bírtam nézni vele.grecki írta:töltsétek le a tvants-ot és próbáljátok ki a másik három linket...
Rég izgultam ennyirebarcaftcfan írta:Közben a másik oldalon Ewerthon hagyott ki nagy helyzetet!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Csak ami kivan írva a Barca meccshez, az is a Realt adjagrecki írta:http://myp2p.eu/Matches/Match5.htm