Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ej,de kemény voltál megint..vazz..kezdek félni..inkább ne kezdj okoskodni..köszi..azért unom,mert nem szeretem nezni ezt a nehai szanvedest,,en megertem,hogy min vannak tul és becsulom is érte őket,hogy idáig eljutottunk..nagyon büszke vagyok rá..de nem igaz,hogy egy kis csapat ellen megint nem mutattunk semmit szinte..azért zavar,mert biztos szeretnék lenni a bajnokságban..ennyi..nekem akkor biztos a bajnoksag,ha mar matematkailag is az..ez van..jó lenne,ha nem játszanád a nagyokost,mert kibah unalmas vagy..köszi..ez az én véleményem,orulnek,ha inkabb elkussolnal és nem masokat osztanal,ha meg írsz valamit,akkor a sajat velemenyed írd,más fikázása nélkül..mindig ki vagyok,ha nem nyerunk..ennyi,akármilyen meccs is..nem ismersz,nem tudhatod,hogy reaglok ra..tul reagalom lehet,de ez egyeni dolog..szoval kusshadj befelé..windu írta:unod mer halványfogalmad sincs milyen menetelésen vannak túl ezek az arcok fizikailag
azé unod mer csúfolnak a barátaid ??
mi vagyunk az egyedüli csapat aki vezeti a bajnokságát és áll a bl be
így is 11p a fór ennél több nem kellett a mai nap
főleg hogy a milan csak a 2. helyért harcol ezé nyugodtan a bl re hangolódhatnak
nekünk bl-t kell nyerni
hála a csapatnak a bajnoki cím megVAN
Ezt én se csípem, de nem csak azen múlik, valamint azért a csapat most van túl egy bl meccsen és szezon vége felé azért ne várjuk hogy 10 pontos elyőnnyel varázsolni fogank. Nagyon megterhelő azért ennyi meccs.Saviola írta:Unom ezt a , "Bl miatt pihentetem az egész csapatot és égek a kiscsapatok ellen" felfogást..amit ma műveltek..te jó Isten..csak nehogy pofára essünk..
FoRcA BaRcA!
Sztem nem volt most nagyon ilyen. De ha válaszatni kell akkor a két csapatot külön venném...Racing: Moratón, Barca: IniestaBadi írta:nálam AntonitoEnrique írta:MOM? Én baromira nem tudok dönteni...
nálam AntonitoEnrique írta:MOM? Én baromira nem tudok dönteni...