Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Hmm.. pedig az elég korrekt pü volt emlékeim szerint, nemtom mér rakhatta be.. mind1.ozsimiki írta:amiben elmagyaráztad,h miért azt írtad,h néhány idegileg gyenge fórumozó...stb,de már előtte is írt egy hszt oda, h neki ez nem megfelelő, és h h képzeled.
ozsimiki írta:Drukker 2 hét részemről, tele offolja az egészet,és visszapofáz.
Vété szenttehénné növi ki magát lassan, tegnap 2őt töröltem ismét, szeretett volna egy hadjáratot indítani Andris ellen, úgy,h betette a tőle kapott püt az offba.
Akkor ez hogy értendő?Varga Tamás írta: Az pedig nem jófejség, hogy egy pü vagy e-mail feladóját nem feded fel. Az lenne a gerinctelenség, ha megtennéd. Ezzel nem jót, hanem alapvető dolgot cselekedtél.
Neki is mehetne legalább egy warn. Volt pár hasonló tőle.soadroli írta:Komolyan besszarok...ezt öregamyám belövi törött lábbal....
Szerintem most jött el az ideje egy kiadós bannak. Egyébként nem én töröltem,de múltkor Bányásznak is visszadumált.Mikorka Kálmán írta:OFF:
Admin: Kitörlöd a hozzászólásomat? Elolvastad mi volt benne?
Vagy a múltkori "véres" hsz miatt?![]()
Életed legnagyobb tette ez legyen...![]()
On
Két hét bann egy újabb hasonló után.xbalix írta:Nem hiszem el h nem adja semmi a Barcát! :S Ekkora SZ.O.P.Á.S.T!!!!!!!!!!!! A Sport 1 slamballt ad a meccs idejében felvételről... Utána Villarreal-Espanyol. Király! Biztos K.u.r.v.a sok embert érdekel... Pfffffffffffffff
Besokallt....Drukker írta:Ki és miért törölgeti a hozzászólásaimat??? B+ már Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Exclamation Exclamation Exclamation
Mikorka Kálmán írta:Bünti lett volna? 100 fekvőtámasz?
Igenis anyu. Megígérem, nem leszek rossz. Csak szobatiszta.
Lényegében burkoltan szidta a honlapot.Ezer smileyval.Sharky írta:Ez a ferninho vagy ki a pék mit csinált a Barca vs. Real-banMár az aláírása is provokáló.
Benne vagyok. Ezt valahogy meg kellene fogni,mert nem győzöm/győzzük törölgetni!ozsimiki írta:Vagy:
kijelenteni teljesen komolyan,h minden meccs után átnézzük az élő topicot is, mert nem állapot h egy ilyen oldalon, csak azért mert meccs hevében égnek, ilyen hszek kerülhessenek fel. és aki káromkodik vállalja a következményeit,azaz 1hónap bann, azaz 4 meccsig nem tud hasonló szintet hozni az élő topicba,meg máshova sem.
vélemények? csak egy ötlet,és egy tipp. amikor itthon vagyok vállalom,h utána átrágom -persze többed magammal- és beírom az illetékeseket ide...
Meg alattuk is...Tim írta:Ilúvatar komának mehetne egy warn.Azért ne bannoljuk,mert általában nincs vele gond de meccsek után megbokrosodik..lionelmessi19 írta:Csak neveket írjatok, és holnap már nézik is hogy vajon miért nem tudnak belépni.
Ilúvatar komának mehetne egy warn.Azért ne bannoljuk,mert általában nincs vele gond de meccsek után megbokrosodik..lionelmessi19 írta:Csak neveket írjatok, és holnap már nézik is hogy vajon miért nem tudnak belépni.