Wisla Krakkó vitte az egyik szelvényemet, Bayern meg kitömi szépen a Werdert...
Holnapra teszek még egy ezresér szerintem, aztán ha bukó, akkor leállok egy időre, mert ez már vicc...
Csak azt nem tudom, hogy miket tegyek

Lazio vs. Udinese ezt én XV-re raknám,szerintem nem nyer ma a Lazio,de ettől függetlenül bejöhetFernando írta:Bocs a dupláért, ma ezeket raktam:
1.
*(0-1)Chelsea vs. Portsmouth H 1.42
Zaragoza vs. Villarreal V 1.80
Zenit Szentpétervár vs. Szibir Novoszibirszk H 1.30
Odds: 3.323
2.
Wisla Krakkó vs. Odra Wodzislaw H 1.25
Mallorca vs. Espanyol H 1.24
Lazio vs. Udinese H 2.02
Dél-Korea vs. Ecuador H 1.83
Odds: 5.730
3.
Lokomotív Moszkva vs. Amkar Perm H 1.50
Paraguay vs. Koreai NDK H 1.27
Lorient vs. Lille V 1.60
Odds: 3.048
4.
Chelsea vs. Portsmouth H 1.13
Werder Bremen vs. Bayern München V 1.80
Rosenborg vs. Hönefoss H 1.18
Chaves vs. Porto V 1.13
Odds: 2.712
Ahogyan én is bukni fogok. Egyébként nem hiszem, hogy bunda, megy ott a körbeverés, csak akkora barom vagyok, hogy sose tartom meg a fogadalmaim, és jelen esetben ismét fogadtam francia másodosztályra. Mondjuk komoly, hogy ez a Metz meg előző meccsén idegenbe verte 2-vel a Caen-t.Fecooo írta:aki tud online fogadni élőben, az most nagyon figyeljen a francia másodosztályban levő Metz-Vannes meccsre!
megtettem a Metz-t, de szinte biztos, h hiba volt!
a Vannes, ha nyer, bennmarad a másodosztályban, a Metz feljuthatna! mégis a meccs elejétől kezdve a vannes vezet IDEGENBEN! nem kicsit gyanús! én buktam már sztem 3 ezret, de sztem jó odds van a vendéggyőzelemre, tehát érdemes megfontolni most!!! hátha másnak szerencsét hozok ezzel, ha már én nagy eséllyel bukni fogom![]()
![]()
tabella
A Chelsea még nem tudott duplázni 1905 óta, játékerőben és taktikában magasan a Portsmouth felett állnak.Shirocco írta: Jónak tűnik,viszont esetleges Chelsea X-el elbukod az összeset
Jónak tűnik,viszont esetleges Chelsea X-el elbukod az összesetsenzu írta:hétvégi:
Chelsea - Portsmouth 1.17 H
Wisla Krakkó - Odra Wodzislaw 1.25 H
Mallorca - Espanyol 1.24 H
Bremen - Bayern München Bremen (H) vagy Bayern München (V) nyeri a Kupát 1.40 V
Lyon - Le Mans 1.10 H
Rosenborg - Hönefoss 1.18 H
*(0-1) Barcelona - Valladolid 1.18 H
17006610
plusz van még az a 2 szelvényem, ami 20kt hozhatna összesen, ha a Werder nyerné a kupát, igaz ott még kell a Chelsea, Roma, Inter, Lyon, Mallorca...
Itt már egyszerűen túl sok a biztos meccs bár a Getafet, Romat, Villarealt, Sevillat, Realt, sem mondanám biztosra.LM10 írta:Atalanta - Palermo V 1,42
Siena - Internazionale V 1,08
Atl. Madrid - Getafe V 1,65
Chievo - Roma V 1,25
Zaragoza - Villarreal V 1,80
Almería - Sevilla V 1,38
*(0-1) Barcelona - Valladolid H 1,18
Malaga - Real Madrid V 1,20
R. Santander - Sp. Gijón H 1,27
Lyon - Le Mans H 1,10
Chelsea - Portsmouth H 1,17
60011 000
Puff, mindketten buktátok. Ez a legnagyobb szívás.csababarca írta:socio66 írta:Vasas-Eger H
Löwen-Göplingen H
Elfsborg-Stockholm H
Lyon-Monaco H
Atletico-Fulham mindkét csapat lő gólt
Cardiff-Leicester 2-3 gól
Hát ezt sajnálni fogom ha elmegy,márpedig az angol meccsen már megvan a 3 gól és még több mint egy félidő van.
csoda lenne,ha nem lenne több gól.
Ugyan ezt tettem én is,csak én az angol meccset hazaira tettem.De ez hiba volt,hazai már nem igen lesz.
socio66 írta:Vasas-Eger H
Löwen-Göplingen H
Elfsborg-Stockholm H
Lyon-Monaco H
Atletico-Fulham mindkét csapat lő gólt
Cardiff-Leicester 2-3 gól
Hát ezt sajnálni fogom ha elmegy,márpedig az angol meccsen már megvan a 3 gól és még több mint egy félidő van.
csoda lenne,ha nem lenne több gól.