Új igazolások!
-
- Director del Fútbol
Thuram? Hát ő egy érdekes személyiség! Játék tudásához nem fér kétség, ahhoz inkább, hogy ő ott akarja-e hagyni a Juventus-t??? Tulajdonképpen jó megoldás lenne, nem kétség, félek ezzel szemben drága mulatság lenne........
"Més Cuen un Club"
Amúgy én már régóta Thuramot látnám lexivesebben azon a poszton! nem lenne rossz!
Forca Barca
Forca Barca
-
- Director del Fútbol
O.K., Tripy testvér! Megdumáltuk! Felhívom Laporta barátomat, hogy akkor őt már számítsuk bele a jövő évi büdzsébe! Egyébként annyit megérne tényleg!Tripy írta:Egyezzünk meg drága barcás barátom Sylvanus!
Ha 5 milla alatt adják akkor vegyük meg !
Forca Barca & Silvanus!
Forcá Tripy!

"Més Cuen un Club"
Egyezzünk meg drága barcás barátom Sylvanus!
Forca Barca & Silvanus!
Forca Barca & Silvanus!
-
- Director del Fútbol
Hát mondjuk 10 milliót biztos nem fizetnék érte, ez tény! Tudom, hogy addig szól a szerződése, de egy ilyen nyilatkozatnál felmerül a kérdés, hogy nem akarja-e ő idő elött elhagyni a klubját?!... És ha igen, akkor a klubjának nincs nagyon más választása el kell engednie, akkor pedig szóba jöhet egy aránylag elfogadható ár!?...
Ennek fényében voltam oly bátor abban gondolkodni, hogy megérné őt mégis megvenni!...
Persze tény és való, hogy annyiért két tehetséget is lehet venni! A kérdés adott: mi kell a Barcának? 1 biztos pont, tapasztalat, nagy név...? Vagy megbízható, kűzdő, bizonyítani akaró emberek hátra...? ...???...
Januárban eldől......
Ennek fényében voltam oly bátor abban gondolkodni, hogy megérné őt mégis megvenni!...
Persze tény és való, hogy annyiért két tehetséget is lehet venni! A kérdés adott: mi kell a Barcának? 1 biztos pont, tapasztalat, nagy név...? Vagy megbízható, kűzdő, bizonyítani akaró emberek hátra...? ...???...

Januárban eldől......
"Més Cuen un Club"
Silvanus:
Cafunak még 2 éve van a Milánnál. Szted mennyiért válnának meg tőle? Sztem 10milla alatt nemhiszem! Most a kérdés, hogy fizetnél-e ennyit Cafuért? Mikor meg lehetne környékezni sokkal fiatalabb játékosokat szinte ugyanennyiért!
Abban viszont igazad van, hogy Cafu még két évet simát a topon lesz!
Forca Barca!
Cafunak még 2 éve van a Milánnál. Szted mennyiért válnának meg tőle? Sztem 10milla alatt nemhiszem! Most a kérdés, hogy fizetnél-e ennyit Cafuért? Mikor meg lehetne környékezni sokkal fiatalabb játékosokat szinte ugyanennyiért!
Abban viszont igazad van, hogy Cafu még két évet simát a topon lesz!
Forca Barca!
-
- Director del Fútbol
Tripy - szerinted ha (adná az ég) Cafu hozzánk igazolna most nyáron, akkor nem húzna le még nálunk mondjuk 1+1, azaz 2 évet?!... Mert szerintem igen! Jó, lehet, hogy a másodikban már nem kapna sok lehetőséget, de a tapasztalatára nagy szükség lehet, és ha már itt van 1-1,5 esetleg 2 évet, akkor az már nem olyan rossz!!!
"Més Cuen un Club"
Edu nagyon jó játékos de nem hiszem, hogy ő kell nekünk .. nem középpályán vagyunk bajban hanem a védekező területen. Szivesebben látnék egy jó kis védekező középpályást vagy egy multifunkciós védőt.
De ezzel együtt támogatom Edu igazolását. Cafu viszont nem hosszútávú beruházás!
Forca Barca
De ezzel együtt támogatom Edu igazolását. Cafu viszont nem hosszútávú beruházás!
Forca Barca

Edu nagyon jó játékos de nem hiszem, hogy ő kell nekünk .. nem középpályán vagyunk bajban hanem a védekező területen. Szivesebben látnék egy jó kis védekező középpályást vagy egy multifunkciós védőt.
Forca Barca
Forca Barca
-
- Director del Fútbol
Most olvasom az Edu-s cikket, nos én is csak egyet tudok érteni Ronaldinho-val, Edu kell nekünk!!! Szerintem is nagyszerű játékos, és elkélne az ő tehetsége, tudása, és tapasztalata most a középpályán! Kár, hogy nem jöhet azonnal, és hogy a BL-re már lett nevezve, de szerintem januárban akkor is le kéne igazolnunk, és a bajnokságban, illetve a kupában nagy szükségünk lehet rá jövőre! És ő abszolút megüti a Barca szintjét, még vagy2-3 szezon erejéig maradhatna is!!!! Nem is tudom, hány éves? 26-28? Még belefér!...
Én támogatom az ötletet! Ahogy Cafu leigazolását is! Milyen szép is lenne mi, egy január elsejei hír az EuroBarcán: - 2005. Január 1. - "Megérkezett Barcelonába Edu, és Cafu!" - Átestek az orvosi vizsgálaton, így már csak a bemutatásuk van hátra, velük tovább nőtt a csapaton belül a brazil szupersztár-válogatottak sora... Huhhhh.... Álom, álom, álom....
Én támogatom az ötletet! Ahogy Cafu leigazolását is! Milyen szép is lenne mi, egy január elsejei hír az EuroBarcán: - 2005. Január 1. - "Megérkezett Barcelonába Edu, és Cafu!" - Átestek az orvosi vizsgálaton, így már csak a bemutatásuk van hátra, velük tovább nőtt a csapaton belül a brazil szupersztár-válogatottak sora... Huhhhh.... Álom, álom, álom....

"Més Cuen un Club"
-
- Director del Fútbol
Hát szerintem legelőbb csak olyan március-április körül lesznek igazán 100%-osak, bár van egy sejtésem, hogy már előbb bevetik majd őket?!... Játékra már alkalmasak lesznek márciusban, ez biztos!!! De ki tudja, érdemes-e kockáztatni?!...Charlie írta:Mikor épülnek fel Edmilsonék?Február?Március?
C.
"Més Cuen un Club"
Mindenféleképpen sokkal jobb lenne Cafú, mint a korábban felvetett Desailly bár ugye más poszton játszanak és brazil háziverseny lenne a csapatba kerülésért. Mindenesetre az ő érkezésének örülnék, de ez még messze van, most a pillanatnyi gondokkal kell szembenézni és megfelelő megoldással orvosolni a problémát.
Barcelooooooooooooooooooooooooona
- Charlie
- Öreg Harcos
Cafú igen jó lenne,mert ő nem öregxik
Belletti nyilatkozatát olvagatva,igen szomorú lettem
Húzzuk már ki januárig ilyen remek formában,utána meg az új igazolásokkal és a felépült sérültjeinkkel,újra ott folytathatnánk mint a sérülések előtt!De jó is lenne....
C.

C.
-
- Director del Fútbol
Bizony, Cafu nem lenne rossz! Nagyon meglepődtem, mikor hallottam, hogy szívesen jönne hozzánk, szerintem nyugodtan mondhatjuk, hogy kora ellenére csúcsformában van, tárt karokkal várnánk őt!!!... És bizony most el is kéne a segítsége!
"Més Cuen un Club"
- Barcelinho
- Jugador del Barça
fujjjjjjjjjjjjjjjjjjj... de utálom a madridot!!!!!!!!!!!Mascherano kell!!!!Cafunak örűlnék,bármennyire öreg.1-2 jo éve még van.
Visca el Barca!!!
-
- Director del Fútbol
Ez így van! Remélem úgy lesz majd ezzel is, mint Ronaldinho-val, akit szinte már bemutattak Manchester-ben, és hozzánk jön a srác!!!B.Tibor írta:Énis olvastam még tegnap úgyhogy akkor igaz, ha már bemutatták a srácot Madridban:-)
"Més Cuen un Club"
Énis olvastam még tegnap úgyhogy akkor igaz, ha már bemutatták a srácot Madridban:-)
-
- Director del Fútbol
A mai sport azt írja, hogy állítólag megeggyezett egymással a River és a Madrid abban, hogy Mascherano 6 millió euróért januárban a spanyol fővárosban folytatja pályafutását!?... Ha ez igaz?!... Basszus......
Jó lett volna ez a srác nekünk is! A Real végre most jól igazolhat, ha ez igaz?!... (Mert az eddigi igazolásaik mondanom sem kell, hogy mekkora mellé nyúlások voltak...
)

Jó lett volna ez a srác nekünk is! A Real végre most jól igazolhat, ha ez igaz?!... (Mert az eddigi igazolásaik mondanom sem kell, hogy mekkora mellé nyúlások voltak...

"Més Cuen un Club"
- Barcelinho
- Jugador del Barça
Mascherano!Ha ö nem ,akkor Gilberto Silva, bár nem tom ,hogy van-e eu-s utlevele.
Visca el Barca!!!
Ballack