Barça vs. Real
és hol van akkor a labda?
link?
link?
hú az pont nem láccik ebből a videóból mert akkor van vége amikor lendíti a kezét a spori. de ebből az 1tized mp-ből arra következtetek, h a középpont feléBadi írta:azt nézd meg hogy merre int a bíró. az a döntő

"Nekünk nem az számit,hogy mi kik vagyunk...Hanem hogy játsszunk szenvedéllyel... És nem az számit, hogy mi van a mezünk hátulján, hanem az, hogy mi van a mez elején... Ami a mez elején van név sokkal fontosabb, mint ami a hátulján van..."
azt nézd meg hogy merre int a bíró. az a döntő
szereztem 1 videót, be is tennék róla 1képet csak lekapom az IfarnView-al utána elmentem, de az elmentett képen már csak feketeséget látok
valószínű windows media player-ből nem lehet képet csinálni
egyébként télleg a labda már úton volt a hálóba amikor a bíró fütyült
tennék be képet, h bizonyítsam de nem tudok

egyébként télleg a labda már úton volt a hálóba amikor a bíró fütyült

tennék be képet, h bizonyítsam de nem tudok

"Nekünk nem az számit,hogy mi kik vagyunk...Hanem hogy játsszunk szenvedéllyel... És nem az számit, hogy mi van a mezünk hátulján, hanem az, hogy mi van a mez elején... Ami a mez elején van név sokkal fontosabb, mint ami a hátulján van..."
én nem láttam a meccset de esküszöm keresek egy videót a gólról és majd elmondom a véleményem
hát éppen ez az...most azért hisztiznek, hogy nem tizit kapott az Espanyol, tulképpen ezért óvnak...Z. Iván írta:Most nem azért, én egyszer kétszer láttam csak az esetet (úgyhogy bocs, ha hülyeséget mondok), de mintha Ramos lett volna a szabálytalan. Na most ha ő volt az, akkor őt már akkor ki lehetett volna álltani mert volt sárgája. Azzal igazán nem lett volna beljebb a Real, hogy tizenegyes és piros lap már akkor...![]()
(Az már más kérdés, hogy utána kiállították)
ezek az érvek okésak lehetnének. de a bíro mégis miért mutatott kifele és miért őrjöngtek az espanyolosok? ezt nem értem...
majd meglátjuk mi lesz..

-
- Barça B
Pedig jogos.Ha a két képet megnéznéd,talán te is rájönnél erre.
csak azt ne mondd hogy jogos az óvásRobinho_10 írta:Látom figyelemmel követted a mérkőzést.Badi írta:a gólt fejelő játékos előtt kb fél méterre löktek, és már bőven a hálóba tartott a labda amikor szólt a síp...
SZÁNALMAS

nem azért maradtak le a védőről 3 méterre. casillason meg egyáltalán nem látszott hogy megállt volna, meg amúgy se lett volna esélye a védésre. ha meg visszafújja tizi... nem tudom mi a probléma...
Most nem azért, én egyszer kétszer láttam csak az esetet (úgyhogy bocs, ha hülyeséget mondok), de mintha Ramos lett volna a szabálytalan. Na most ha ő volt az, akkor őt már akkor ki lehetett volna álltani mert volt sárgája. Azzal igazán nem lett volna beljebb a Real, hogy tizenegyes és piros lap már akkor...

[img:dcde76b52b]http://kepfeltoltes.hu/050814/koman-k_s_bb_al_.JPG[/img:dcde76b52b]
-
- Barça B
Látom figyelemmel követted a mérkőzést.Badi írta:a gólt fejelő játékos előtt kb fél méterre löktek, és már bőven a hálóba tartott a labda amikor szólt a síp...
SZÁNALMAS
más kérdés.. össze kéne kapni magukat a srácoknak.. de talán ez adhatna egy kis lökést. 
ez boixosnak mondtam.

ez boixosnak mondtam.
a gólt fejelő játékos előtt kb fél méterre löktek, és már bőven a hálóba tartott a labda amikor szólt a síp...
SZÁNALMAS
SZÁNALMAS
ugassatok le ( ugy is le fogtok ) de ha a bíró sípol akkor ez azt jelenti hogy a játékot MEGSZAKÍTJA vagyis a sípszó után érvénytelen a gól! márpedig tisztán hallatszik/látszik hogy a spori a sípjába fúj még a fejes ELŐTT. ennyi erővel (persze túlzással) a hármas sípszó után Robinho kint maradhatna rúgni egy mester 3-mast. 

hát nem ezért vagy azért de nem egy bírói tévedésből született már gól mióta létezik a foci, és eddig még semelyikért sem adtak be óvást
ha pl a Maradonás kezelős gól miatt adtak volna be akkor azt mondom oké, mert az VB döntőt eldöntő gól volt, de egy szimpla bajnoki meccsen 

-
- Barça B
ez hülyeség,ebből nem lesz semmi

az lehet,hogy megtévesztette a védőinket a sípszó,de ez szabályos gól volt

no comment
-
- Barça B
nem,nem erről van szóBoixos írta:jó lett. azért remélem nem sokalltál be a madridtól?

lehet hogy tegnap eltúloztam a dolgokat,de ha kikapunk,akkor néha össze-vissza beszélek

no comment
Charlie írta:
Valdes,Puyol,Marquez,Edmilson,Gio,Van Bommel,Deco,Xavi,Messi(Giuly),Ronaldinho,Eto'o
Bárcsak egyszer ezt a kezdőt láthatnám.
C.
Puyol jobb oldali védőként? szerintem túl nagy luxus lenne őt "kivonni" a játékból. bár régen is ott volt, középen jobb helye van, elég lassú (egyetlen negatívum)
látom te legalább tudod, h hogyan kéne felállnunk... Presas nélkül
egyébként jó lett

egyébként jó lett

- Charlie
- Öreg Harcos
SzépREAL MADRID=AZ ÉLET írta:ezt nézzétek meg,én csináltam![]()
http://www.kepfeltoltes.hu/view/050919/ ... l_s....gif
jó lett?![]()

Valdes,Puyol,Marquez,Edmilson,Gio,Van Bommel,Deco,Xavi,Messi(Giuly),Ronaldinho,Eto'o
Bárcsak egyszer ezt a kezdőt láthatnám.
C.
-
- Barça B
no comment
- Mental_Theo
- Capitá del Barça
Azért ne túlozzunk...a Valenci ellen örülhetünk ha egy góllal nyerünk otthon.idegenben mindig azt játszák,hogy befexenek a 16osra,és kontrákkal ügyködnek...és nekünk mivel van a legnagyobb bajunk? a kontrákkal. Eto'ot lerugdossák,Giulyt felrugdossák,Ronaldinhót szétrugdossák.ez a Valencia