azért nem vittek oda olyan [auto_cenzúra] gyerekeket. amióta a makit elhozták, sehol sincs a margit, a mainapig nem tudták pótolni azt a gyereket. nem mintha futtatni akarnám őket, de nem viccből nyerték meg már "márciusban" a pligát. monnyuk innentől besült a mutatvány, de ez már más kérdés.Mr. Master írta:Szerintem se megy el. Egy nagy sztár se akar a cselzibe igazolni. H miért? A klub szelleme. Nem olyan, mint a Barcáé (Ronaldinho, Deco, Eto'o, Xavi, Puyol), a Liverpoolé (Gerrard), az Interé (Adriano), vagy a Miláné (Shevchenko). Ehelyett kiket vett meg annyi pénzből Abramovich? Mutu (bár már nm ott játszik), Drogba, del Horno, Makelele, Cech, Gallas, és az a kis holland gyerek (vmi csatár, de nm jut eszembe a neve), talán Robben volt igazi jó fogás, de őt se, mint sztárt vették meg. Szerintem nem olyan jó csapat. A legfontosabb játékosaitmég a ruszki érkezte eőtt szerezték meg. Terry, Lampard.
hanem Ronnie-n.Taibi írta:120 millió? Az szép.......
Ha így halad, akkor nyár végére megadja Abramovics Ronaldinho-ért a 150 milliós kivásárlási árat és akkor már nem Laportán fog múlni, hogy megy vagy marad Ronaldinho.
Szerintem az összes igazolás nagy fogás volt, kivéve Kezmant és Jarosikot.Nagyon összerakták a Chelseat, bár én utálom öket.Mr. Master írta:Szerintem se megy el. Egy nagy sztár se akar a cselzibe igazolni. H miért? A klub szelleme. Nem olyan, mint a Barcáé (Ronaldinho, Deco, Eto'o, Xavi, Puyol), a Liverpoolé (Gerrard), az Interé (Adriano), vagy a Miláné (Shevchenko). Ehelyett kiket vett meg annyi pénzből Abramovich? Mutu (bár már nm ott játszik), Drogba, del Horno, Makelele, Cech, Gallas, és az a kis holland gyerek (vmi csatár, de nm jut eszembe a neve), talán Robben volt igazi jó fogás, de őt se, mint sztárt vették meg. Szerintem nem olyan jó csapat. A legfontosabb játékosaitmég a ruszki érkezte eőtt szerezték meg. Terry, Lampard.
Én úgy tudom, hogy csak a tárgyalások fejeződtek be, Ronnie nyaral és még nem írt alá.A. Gábor írta:már hosszabított nem???![]()
Akkor ez csak kacsa
Úgy sem menne el a Barca a Chelseavael ellentétben nem csak egy klub, aki Barca drukker az tudja miről beszélekTaibi írta:120 millió? Az szép.......
Ha így halad, akkor nyár végére megadja Abramovics Ronaldinho-ért a 150 milliós kivásárlási árat és akkor már nem Laportán fog múlni, hogy megy vagy marad Ronaldinho.
Hát Gerrard kis hílyán oda mentMaxi írta:Cselzi orosz főnöke tehet egy szivességet...
nem veszik észre h senki nem akar odamenni!se Sevchenko se Adriano se Gilardino se Gerrard se Ronnie se...
Szerintem ő tudja pótolni VillatTaibi írta:Így járt a legjobban mindenki....Charlie írta:1,5millió euróért Sergo GarciaZaragoza
Így járt a legjobban mindenki....Charlie írta:1,5millió euróért Sergo GarciaZaragoza
Én is most olvastam először Aky01 hozzászólásában...LG írta:Ez sztem 1 hulye szabály nagyon
Amugy még nem nagyon halottam rola, szoval ez azt jelentheti, h ha valamelyik játékos megunja a klubbot és má 3 éve ott játxik akkor felbontja a szerzodését és mehet. Mert ha ez így van akkor a jovoben sokkal tobb igazolás lex.