Barca Igazolások 2010-2011
-
- Barça B
Hat ha az kell ahhogy ,hogy hozzuk Robbent hogy Ibra elmenjen, akkor en egy percig sem gondolkodnek. De szerintem sincs semmi esely arra, hogy megszerezzuk, meg amugy is o jobb szelsokent kepes a legjobb teljesitmenyre mikor befele cselez es ballal rugja a kaput. Nalunk jobb szelen meg valami Messi jatszik...
A legujabb pletyka Robben,de csak Ibra távozása esetén,bármilyen szélsőt vagy csatárt már csak Ibra távozása esetén hoznánk,ha ő nem megy akkor elöl kész a jövőévi csapatunk.
Egyébként én nem szeretném túlságosan Robben-t,de nem is hiszem hogy jönne,illetve eltudnánk hozni.
Egyébként én nem szeretném túlságosan Robben-t,de nem is hiszem hogy jönne,illetve eltudnánk hozni.
Ronaldinho mikor volt vérbeli szélső?
Szerintem sosem, emlékeim szerint 2003/2004-ben még javában irányítóként nyomta, majd amikor jött Eto'o, Giuly (aki viszont tényleg szélső), Deco, akkor került szélre.
Mata speciel vérbeli szélső, nem lenne ő sem egy rossz megoldás. És tény, hogy tavaly a szezon második részében visszesett, és Vicente is megelőzte a sorban, de enyhén félreismeri, aki azt mondja, hogy mezőnyben Bojan vagy Pedro mérhető hozzá. Bár Pedro-val kb. egy szint csak amíg ő a kapu előtt nagyon hasznos, addig Mata mezőnyben. Ha Ibra távozna (nem fog) nem lenne rossz megszerezni.
Én azt a forgatókönyvet tartom legvalószínűbbnek, hogy Ibra marad, Villával egyszerre lesznek általában a pályán. Ha a második évében is olyan lesz, mint a szezon második részében, akkor rácuppannak Torresre, esetleg egy baltámadóra.

Mata speciel vérbeli szélső, nem lenne ő sem egy rossz megoldás. És tény, hogy tavaly a szezon második részében visszesett, és Vicente is megelőzte a sorban, de enyhén félreismeri, aki azt mondja, hogy mezőnyben Bojan vagy Pedro mérhető hozzá. Bár Pedro-val kb. egy szint csak amíg ő a kapu előtt nagyon hasznos, addig Mata mezőnyben. Ha Ibra távozna (nem fog) nem lenne rossz megszerezni.
Én azt a forgatókönyvet tartom legvalószínűbbnek, hogy Ibra marad, Villával egyszerre lesznek általában a pályán. Ha a második évében is olyan lesz, mint a szezon második részében, akkor rácuppannak Torresre, esetleg egy baltámadóra.
- Dave87
- Capitá del Barça
Akkor sem maradna. Titi intelligens ember, tudja, hogy neki itt lejárt az ideje. Sokan elé kerültek és még többen megelőznék a sorban.bottlikakos írta: Henry--99% hogy megy(csak akkor maradna itt ha a VB-n k...a jól játszana)
Emellett igen magas a fizetése, arányaiban nem tudná ezt érdemben "megszolgálni". Eligazol és visszavonul egy gyengébb ligából.
"A pénzem 90%-át italra és nőkre költöttem. A többit elherdáltam." - George Best
A szélső "kérdés"(mert még nincs,Ibra itt van.) kicsit fura szerintem
A helyzet,hogy milyen szélső van a piacon,aki vérbeli szélső,mint Ronaldinho volt? Egy kezemen meg tudom számolni... szinte 0,legalábbis az én szememben,és most itt nem arra gondolok,hogy Messi2 legyen a másik oldalon.
De egyszerűen nincs, amilyen meg lenne,olyat Villa is tud alkotni.És ott lenne Pedro is,Bojan is.
Úgyhogy ha Zlatan lelécel Torres fog jönni véleményem szerint.
Mata meg nem értem minek? Pedro is nyújtott idén olyat,és még ő is fiatal,és akkor még nem beszéltem Jeffrenről,Bojanról
A helyzet,hogy milyen szélső van a piacon,aki vérbeli szélső,mint Ronaldinho volt? Egy kezemen meg tudom számolni... szinte 0,legalábbis az én szememben,és most itt nem arra gondolok,hogy Messi2 legyen a másik oldalon.
De egyszerűen nincs, amilyen meg lenne,olyat Villa is tud alkotni.És ott lenne Pedro is,Bojan is.
Úgyhogy ha Zlatan lelécel Torres fog jönni véleményem szerint.
Mata meg nem értem minek? Pedro is nyújtott idén olyat,és még ő is fiatal,és akkor még nem beszéltem Jeffrenről,Bojanról
- bottlikakos
- Jugador d'estrella
- Kapcsolat:
Teljesen egyet értek,mondjuk egy Valenciában nem lehet valaki akkora sztár kedvenc és sikeres,mint a Barcában.Nem játszhat olyan szinten.Előtte Pedróról se tudtunk semmit...ElBartimaeus írta:
Ami miatt még jó lehet Mata: még tényleg nincs olyan magas szinten, de még elég fiatal, ezért fejlődhet bőven, amiből akár nagyon jól is kijöhetünk, ha mondjuk 2 év múlva R10 szintű lesz (nem lesz, de a lényeget remélem értitek.), egészen addig meg elfogadná szerintem, hogy néha, vagy kicsit többször Pedro kezdene helyette.
Pedrot meg ne szidja senki, nem érdemli meg. Bojan is, úgyhogy fityisz a MU-nak!

2009. MÁJUS 2.:real-BARCA2-6
2009.MÁJUS 13.:Király-kupa döntő,Barcelona-Atletic Blbao4-1
2009.MÁJUS 27.:BAJNOKOK LIGÁJA DÖNTŐ,BARCA-manchester united2-0
2010.NOVEMBER 29.:BARCA-real madrid 5-0!!!
2011.MÁJUS 28.:BL DÖNTŐ:BARCA-m.united 3-1!!!
- bottlikakos
- Jugador d'estrella
- Kapcsolat:
Fabregas--90%hogy jön(szinte tuti,Wenger bácsi még többet akar,de bele fog egyezni,mert helyetteseket keres a piacon.Gourcouf...)
Mata--60%-ot adnék az érkezésére(ha megadjuk az árát...,a Valencia-nak kell a píz,és Henry távozásával nem kéne Ininek ezen a poszton játszania)
Mascerano--20%felesleges(szerintem kacsa)
Touré--sajnálnám ha elmenne,de el fog menni (vb előtt v.vb után)75%
Na,Ibrahimovic:jó kérdés, nehéz megtippelni, egy picivel több esélyt látok a távozására.(kb.51%)(nekem tök mindegy csak focizzon jól ,az a lényeg.)Ha adnak neki még egy esélyt, akkor szerintem oda teszi majd
magát,hogy megmutassa hogy ide való.De elmegy mert Villa jobb nála és az ügynöke egy no comment .
Henry--99% hogy megy(csak akkor maradna itt ha a VB-n k...a jól játszana)
Mata--60%-ot adnék az érkezésére(ha megadjuk az árát...,a Valencia-nak kell a píz,és Henry távozásával nem kéne Ininek ezen a poszton játszania)
Mascerano--20%felesleges(szerintem kacsa)
Touré--sajnálnám ha elmenne,de el fog menni (vb előtt v.vb után)75%
Na,Ibrahimovic:jó kérdés, nehéz megtippelni, egy picivel több esélyt látok a távozására.(kb.51%)(nekem tök mindegy csak focizzon jól ,az a lényeg.)Ha adnak neki még egy esélyt, akkor szerintem oda teszi majd
magát,hogy megmutassa hogy ide való.De elmegy mert Villa jobb nála és az ügynöke egy no comment .
Henry--99% hogy megy(csak akkor maradna itt ha a VB-n k...a jól játszana)

2009. MÁJUS 2.:real-BARCA2-6
2009.MÁJUS 13.:Király-kupa döntő,Barcelona-Atletic Blbao4-1
2009.MÁJUS 27.:BAJNOKOK LIGÁJA DÖNTŐ,BARCA-manchester united2-0
2010.NOVEMBER 29.:BARCA-real madrid 5-0!!!
2011.MÁJUS 28.:BL DÖNTŐ:BARCA-m.united 3-1!!!
- ElBartimaeus
- Director del Fútbol
1-2 dolog.
A szélső támadó igazolását csak akkor tartom elképzelhetőnek, ha Ibra megy. Ibra nem akar menni, de úgy gondolom, hogy már inkább kifele vezet az ő útja, mint befele. Ami félig jó, félig rossz.
A bal szélső posztra meg kellene valaki ebben az esetben. Nem azért, mert Pedro nem lenne elég jó, hanem azért, mert kevesen lennénk szerintem. (5-n Jeffrennel, ha Ibra távozik, plusz Ini, de ő nem igazi szélső) Mata szerintem tökéletes megoldás lehetne, mert én néztem elég sok Valencia meccset és tudom, hogy elég gyors, egész sokszor mozgató rugó ott elöl a támadásoknál. Jól helyezkedik, elég veszélyes a kapura is. És ami nem elhanyagolható: össze van szokva Villával. Persze szerintem senkinek sem lesz problémája azzal, hogy Villa nem itt játszott eddig, de ez most más téma.
Ami miatt még jó lehet Mata: még tényleg nincs olyan magas szinten, de még elég fiatal, ezért fejlődhet bőven, amiből akár nagyon jól is kijöhetünk, ha mondjuk 2 év múlva R10 szintű lesz (nem lesz, de a lényeget remélem értitek.
), egészen addig meg elfogadná szerintem, hogy néha, vagy kicsit többször Pedro kezdene helyette.
Pedrot meg ne szidja senki, nem érdemli meg. Mezőnyben nem végez munkát? És amikor utolsó emberként ment egy kontránál? Vagy amikor labdát szerez szinte azonnal egy rossz passz után? Támadásban meg egyértelműen, szemmel láthatóan sokat fejlődött az év során, így akár ő is tökéletes megoldás lehet hosszabb távon kezdőként. Mata meg lehet akár csak biztos, erős csere, aki hozzá tudna tenni a játékhoz. (Mert most a Barcával az a legnagyobb baj, hogy 11, esetleg 12 játékos van, akik iszonyat jól játszanak, aztán nagy az űr, vagy az életkorból adódó különbség.) Ezért csak akkor ha megy Ibra preferálnám a spanyol leigazolását.
Bojan meg nem eladó, ezt többször kifejtette a klub is és maga Bojan is, úgyhogy fityisz a MU-nak!
A szélső támadó igazolását csak akkor tartom elképzelhetőnek, ha Ibra megy. Ibra nem akar menni, de úgy gondolom, hogy már inkább kifele vezet az ő útja, mint befele. Ami félig jó, félig rossz.
A bal szélső posztra meg kellene valaki ebben az esetben. Nem azért, mert Pedro nem lenne elég jó, hanem azért, mert kevesen lennénk szerintem. (5-n Jeffrennel, ha Ibra távozik, plusz Ini, de ő nem igazi szélső) Mata szerintem tökéletes megoldás lehetne, mert én néztem elég sok Valencia meccset és tudom, hogy elég gyors, egész sokszor mozgató rugó ott elöl a támadásoknál. Jól helyezkedik, elég veszélyes a kapura is. És ami nem elhanyagolható: össze van szokva Villával. Persze szerintem senkinek sem lesz problémája azzal, hogy Villa nem itt játszott eddig, de ez most más téma.
Ami miatt még jó lehet Mata: még tényleg nincs olyan magas szinten, de még elég fiatal, ezért fejlődhet bőven, amiből akár nagyon jól is kijöhetünk, ha mondjuk 2 év múlva R10 szintű lesz (nem lesz, de a lényeget remélem értitek.

Pedrot meg ne szidja senki, nem érdemli meg. Mezőnyben nem végez munkát? És amikor utolsó emberként ment egy kontránál? Vagy amikor labdát szerez szinte azonnal egy rossz passz után? Támadásban meg egyértelműen, szemmel láthatóan sokat fejlődött az év során, így akár ő is tökéletes megoldás lehet hosszabb távon kezdőként. Mata meg lehet akár csak biztos, erős csere, aki hozzá tudna tenni a játékhoz. (Mert most a Barcával az a legnagyobb baj, hogy 11, esetleg 12 játékos van, akik iszonyat jól játszanak, aztán nagy az űr, vagy az életkorból adódó különbség.) Ezért csak akkor ha megy Ibra preferálnám a spanyol leigazolását.
Bojan meg nem eladó, ezt többször kifejtette a klub is és maga Bojan is, úgyhogy fityisz a MU-nak!

- papek89
- Jugador d'estrella
Mata-val nekem nem semmi bajom nem lenne. Ibrának adni fognak még egy évest, utána kiderül mi lesz. Mata-nak adnék még egy évet a Valenciában, kell még fejlődnie. De amúgy nem mindig a legnagyobb játékosokat kellene megvenni. Mata lehet, hogy (még) nem klasszis, de egy csapatban nem lehet mindig 11 klasszis a pályán. Kell lenni belőle párnak, de kell csapatjátékos is, aki robotol.
- Cooltiszo
- Entrenador del Barça
Ibra maradásában 100%ig biztos voltam ,viszont az ügynöke eléggé felcseszett. Ettől függetlenül továbbra is a maradása mellett vagyok.
Viszont az új elnököt nagyon nem fogja érdekelni, hogy Laporta mekkorát ég az eladásával. A vételi ára pedig már nem releváns, ezt már kifizettük, semmilyen szinten nem kell befolyásolnia azt, hogy mit csinálunk vele.
Viszont az új elnököt nagyon nem fogja érdekelni, hogy Laporta mekkorát ég az eladásával. A vételi ára pedig már nem releváns, ezt már kifizettük, semmilyen szinten nem kell befolyásolnia azt, hogy mit csinálunk vele.
-
- Jugador d'estrella
ez nem lenne rossz üzlet sőt!!! jól járna vele az Arsenal de wenger erre is húzná a szájátGali írta:A Mundo szerint Wenger Gourcuffot szemelte ki Fabregas utódjának.
Az Arsenal 25 millió eurót ajánl a játékosért a Bordeauxnak.

Dream Team: Valdés-Dani A.,Beckenbauer,Piqué,Roberto C.- Y.Touré-Xavi,Iniesta-Messi,Eto'o,Henry
"Csak türelmesen, és minden jól fog elsülni” - Pep Guardiola
Make the ball happy

A Mundo szerint Wenger Gourcuffot szemelte ki Fabregas utódjának.
A Real Madrid legyőzéséhez nem kell pluszmotiváció. Főleg nem egy barcelonai játékosnak!
"Lionel Messi"
"Lionel Messi"
- LM10
- Director del Fútbol
Mondom: Az ügynöke viszonya a klubhoz semmit sem jelent. Ibra azt mondta jól érzi magát, és az ügynöke is megerősítette pár napja.Sanama írta:Cacerest meg kell tartani és nem kidobálni 10+-t egy cseréért Alves mögé.
Martin is tökéletes oda,Juveban néztem pár meccset, akkor jól játszott.
Fabregas jönni fog.
Egy kérdés maradt, Ibra megy vagy marad. Az ügynöke befoghatná a száját,mert nem hiányzik az ilyesmi. Szerintem marad Ő is.
- visca el barca
- Presidente del Barça
Dave87 írta:Ha már mindenképp igazolunk valakit a támadó szekcióba (már pedig Titi helyére kell valaki), akkor Ibrát el kéne adni.
Szélső támadót keresünk, ez számomra nyilvánvalóvá teszi, hogy továbbra sem térünk át a kétcsatáros játékra. Ahogy mindenki sejtette és a legfrissebb hírek is mutatják, Villát nem a szélre szánták, így hát 3 középcsatárunk lenne. Gondolom Villa kezdene, Ibra és Bojan pedig padozna.
Kétlem, hogy meg tudnák úgy osztani a játékperceket, hogy legalább egyvalaki ne legyen elégedetlen és hát Bojannal sem lehet már sokáig megcsinálni a "kussoljon, még fiatal, majd ha beérik, játszik többet!" játékot. Amit teljesen meg is értek.
Emellett ez az egész bőség zavara szitu értelmetlen bomlasztó lehet idény közben.
kérdés h rosellék bemerik e vállalni azt a blamát - bár lapotáék vétke - hogy egy év után elküldik, a barcelona történetének - tudtommal - eddigi legdrágább játékosát

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Cacerest meg kell tartani és nem kidobálni 10+-t egy cseréért Alves mögé.
Fabregas jönni fog.
Egy kérdés maradt, Ibra megy vagy marad. Az ügynöke befoghatná a száját,mert nem hiányzik az ilyesmi. Szerintem marad Ő is.
Fabregas jönni fog.
- LM10
- Director del Fútbol
A Mai hírekre:
Ibra VS Mata: Mata szerintem felesleges lenne. Nem lenne jobb, mint Iniesta mikor bal oldalt játszik. Ezek meg csak az újságok hajtsák fel, hogy Ibra ügyöke beszólt. És? Ibrának nincsenek nézeteltérései a klubbal szóval erről ennyit.
Caceres: Maradjon. Ha már nem kell a Juvénak.
Piqué,Puyol,Milito,Csigrinszkij folytatják 100%, Márquez meg szerintem elmegy ahol rá épülhet a védelem közepe(pl Milan).
És ha megint védelemszükség lenne akkor most itt lenne Caceres, ráadásul Alves cseréjének tökéletes lenne, inkább, mint az öregedő Puyol fusson le-föl.
Henrique: Menjen amerre akar. Felesleges igazolás volt anno, még a kölcsön helyein sem tűnik ki( Bayer,Racing). Nem ide való.
Remélem Fabregas még a VB előtt jön, és kész a keret.(Az eladásokat még jobb a VB után)
Ibra VS Mata: Mata szerintem felesleges lenne. Nem lenne jobb, mint Iniesta mikor bal oldalt játszik. Ezek meg csak az újságok hajtsák fel, hogy Ibra ügyöke beszólt. És? Ibrának nincsenek nézeteltérései a klubbal szóval erről ennyit.
Caceres: Maradjon. Ha már nem kell a Juvénak.
Piqué,Puyol,Milito,Csigrinszkij folytatják 100%, Márquez meg szerintem elmegy ahol rá épülhet a védelem közepe(pl Milan).
És ha megint védelemszükség lenne akkor most itt lenne Caceres, ráadásul Alves cseréjének tökéletes lenne, inkább, mint az öregedő Puyol fusson le-föl.
Henrique: Menjen amerre akar. Felesleges igazolás volt anno, még a kölcsön helyein sem tűnik ki( Bayer,Racing). Nem ide való.
Remélem Fabregas még a VB előtt jön, és kész a keret.(Az eladásokat még jobb a VB után)
- VargaAron
- Jugador d'estrella
Pontosan így gondoltamvisca el barca írta:VargaAron írta:Ha Ibra menne, akkor minőségi támadót hozzunk a helyére, Torrest vagy Silvát. Ne vicceljünk ilyen Matákkal, Pedro v Bojan hozza a szintjét...
Silva melyik csapatben támadó?
(esetleg úgy, hogy megy baloldalra - mert hogy az az ő posztja - és villa középre)

- Dave87
- Capitá del Barça
Ha már mindenképp igazolunk valakit a támadó szekcióba (már pedig Titi helyére kell valaki), akkor Ibrát el kéne adni.
Szélső támadót keresünk, ez számomra nyilvánvalóvá teszi, hogy továbbra sem térünk át a kétcsatáros játékra. Ahogy mindenki sejtette és a legfrissebb hírek is mutatják, Villát nem a szélre szánták, így hát 3 középcsatárunk lenne. Gondolom Villa kezdene, Ibra és Bojan pedig padozna.
Kétlem, hogy meg tudnák úgy osztani a játékperceket, hogy legalább egyvalaki ne legyen elégedetlen és hát Bojannal sem lehet már sokáig megcsinálni a "kussoljon, még fiatal, majd ha beérik, játszik többet!" játékot. Amit teljesen meg is értek.
Emellett ez az egész bőség zavara szitu értelmetlen bomlasztó lehet idény közben.
"A pénzem 90%-át italra és nőkre költöttem. A többit elherdáltam." - George Best
- visca el barca
- Presidente del Barça
VargaAron írta:Ha Ibra menne, akkor minőségi támadót hozzunk a helyére, Torrest vagy Silvát. Ne vicceljünk ilyen Matákkal, Pedro v Bojan hozza a szintjét...
Silva melyik csapatben támadó?
(esetleg úgy, hogy megy baloldalra - mert hogy az az ő posztja - és villa középre)
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- visca el barca
- Presidente del Barça
remélem ez a mata valami tréfa...
ha netán zlatan marad és ennek ellenére megvesszük, azzal bebizonyosdik h villa csak a bal oldalon fog játszani. na akkor szúrom maam tököm. a világ egyik top centerét elherdáljuk a szélre (min. -10 gól évente...)

ha netán zlatan marad és ennek ellenére megvesszük, azzal bebizonyosdik h villa csak a bal oldalon fog játszani. na akkor szúrom maam tököm. a világ egyik top centerét elherdáljuk a szélre (min. -10 gól évente...)

- Tivornya
- Capitá del Barça
Ibra nem Barca-játékos, vele nem hiszem, hogy nagyon számolna a vezetőség. Köze nincs ehhez a labdarúgáshoz...a következő szezonban sem kell többet elvárni tőle, mint amit most produkált...Sajnálom, de ez van 
És remélem nem baloldalra igazolták a Kölyköt

És remélem nem baloldalra igazolták a Kölyköt

A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára Tivornya 2010.06.01. 14:36:09-kor.
„Egy nép csak úgy semmisül meg, ha önmagát semmisíti meg. Önmagát a nép úgy semmisíti meg, ha múltját már nem látja, jelenében csavarog, jövőjében nem hisz."
„Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet, de elfáradni soha!"
azt hallottam h Bojan a MAn utd-be igazol. 12 millát kapnánk érte. Szerintem kamu, de remélem nem megy el
És akkor mi a frászkarikának vettük meg Villát 40 méterért?bal oldalra kell valaki Pedro MELLÉ

H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
- Tivornya
- Capitá del Barça
Véleményem szerint...persze csak a HA kezdetű mondatokból indulok ki én is 
HA Henry megy...AKKOR bal oldalra kell valaki Pedro MELLÉ, mert Init nem akarják ott játszatni...erre meg tökéletes megoldás Mata, akárki akármit is mond...így nem kell azon parázni, hogy mi van AKKOR, HA Pedroval történik valami...maradhat minden az eredeti rendszerben
Pedro igenis jó megoldás a bal szélre...lássátok is a meccset, ne csak nézzetek
Jobb szélen nem megy neki a játék, ha kicsit is emlékeztek...
És szegény Bojan-t mi a sz@r-ért akarjátok balra? Hogy legyen kit szidni???
Ő meg középen tud maradandót alkotni...

HA Henry megy...AKKOR bal oldalra kell valaki Pedro MELLÉ, mert Init nem akarják ott játszatni...erre meg tökéletes megoldás Mata, akárki akármit is mond...így nem kell azon parázni, hogy mi van AKKOR, HA Pedroval történik valami...maradhat minden az eredeti rendszerben

Pedro igenis jó megoldás a bal szélre...lássátok is a meccset, ne csak nézzetek

És szegény Bojan-t mi a sz@r-ért akarjátok balra? Hogy legyen kit szidni???

„Egy nép csak úgy semmisül meg, ha önmagát semmisíti meg. Önmagát a nép úgy semmisíti meg, ha múltját már nem látja, jelenében csavarog, jövőjében nem hisz."