Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Dede, de nem vettük észre... javítva lesz.Slither írta:Nou Campos cikkben: "Kezdetben 25 néző fért be az arénába"
a 25 mögé nem kéne egy-két 0?
Errare humanum est. Nálam még ma reggel is - hél hatkor - elérhetetlen volt a honlap. Tegnap pedig egész nap.lionelmessi19 írta:Kis szerverleállás volt, de estére megjavult.
Ha azokat, akkor így: http://video.qooqle.jp/dl/Sharkinho írta:Milyen videókatA youtube-osokat
és a gyorshírek között a Szögre akasztotta csukáját Rogerben ez van,hogy:"Henk Ten Cate amszerdami kinevezése után még egy utolsó esélyt kapott a Johan Cruyff által korábban a posztja legjobbjának kikiáltott bal oldali középpályás/védő, ám a balszerencse itt sem kerülte el"gajeraro írta:Nem mintha Én olyan helyesen írnék de a Johan Cruyffal való fordításban bolgár helyet bulgár van.![]()
Csak 1 észrevétel volt!
Ezt felvetettem már előbb a topicjában,én is támogatom,de tényleg meg lehet várni míg hivatalos lesz...bazsa007 írta:Sziasztok!
Lehetne egy Saviola-s szavazás is! Nem?
Pl.:
Mi a véleményed Saviola döntéséről?
• Szerintem ez gerinctelen húzás volt tőle. Áruló!
• Úgyse játszott sokat, hadd menjen oda ahová akar.
• Teljesen igaza van! Úgyis csak szivatták itt eddig!
...vagy valami hasonló!
Rákattintasz a jelenlegi címére, és a videó alatt kilistázza az utóbbi 5-öt.Tibi1982 írta:Sziasztok!
Az előző videót, aminek a címe a Cruyfftól-Ronaldinhoig volt, azt hol lehet újra megnézni???
Előre is köszi
VISCA EL BARCA
A zenék topicban biztos tud valami áplódmester segíteni.ozsimiki írta:Sziasztok!
A főoldalon nagyon fsza kis viedó van kint..érdekelne a benne lévő számok címe,előadója,és megköszönném,ha vki fel is töltené!
Az első szám szerintem a Szikla című film zenéje...de csak ennyit tudok róla![]()
Thanx...