Mondjuk sztem Cassilast össze se lehet hasonlítani Valdessal, egy klasszissal jobb Iker barátunk. Bármikor elcserélném Valdest rá, nagyon sajnálom, hogy nem a mi nevelésünk.Casillas 18 évesen a BL döntőben védett! Nem is akárhogyan...

Mondjuk sztem Cassilast össze se lehet hasonlítani Valdessal, egy klasszissal jobb Iker barátunk. Bármikor elcserélném Valdest rá, nagyon sajnálom, hogy nem a mi nevelésünk.Casillas 18 évesen a BL döntőben védett! Nem is akárhogyan...
Reina sokkal szarabb volt a Barcában, mint VV, ezért sem volt keresnivalója tovább itt. A Villarrealban kicsit egyenletesebb teljesítményt produkált, de csakis az a BL-menetelés, no meg a Liverpool spanyol szakvezetője miatt kerülhetett Angliába. A rekordjait meg egyértelműen Anglia egyik legjobb védelmének köszönheti... Valdes szerintem simán van olyan szinten...Atesz írta:Mi vársz egy 18 éves sráctól???Rivaldo11 írta:Én emlékszem Reinára, mikor nálunk védett. Kijelenthetem, igazi antitalentum volt. Valdes egyértelműen jobb.
De miért kell ezt megvárniSubinho írta:ha canizares visszavonul, akkor lehet belőle 3. sz. kapus!
Hát ezt én is nagy furcsállom. Ezzel én sem értek egyet.Subinho írta:...csak az zavar, hogy sokan a liga legjobb kapusának tartják és a válogatottba közetelik...
Persze a klasszisok is hibáznak,nem írtam,hogy ők tökéletesek,és érinthetettlenek! Amúgy a példáid is jók,de halkan megjegyzem,hogy VV még nincs az Ő színvonalukon,de remélem vmikor elér addig isvarga tamás írta:ozsimiki: nem a lényegre válaszoltál. Én elsősorban nem a VV-vel kapcsolatos mondandódra reagáltam, hanem arr, hogy ki nevezhető Klasszisnak. Attól még, hogy egy kapus klasszis, attól még hibázhat. És ne feledd: a hátvédek hibázhatnak, mert van mögötte valaki, aki javíthatja a hibájukat, a kapus mögött viszont már nincs senki. És klasszis kapust sem láttam még hiba nélkül, mint ahogy ezt pár példával alá is támasztottam. Arra nem gondoltál, hogy VV bizonytalanságai és hibái az előtte álló védelem bizonytalanságaiból táplálkoztak? A kettő egymással szorosan összefügg. Szerintem.
Láttunk már klasszis kapusoktól hatalmas leventéket. Gondolok itt pl. Kahnra a 2002-es VB-döntő első góljára. Vagy Zubizarreta orbitális bakijára az 1998-as VB-n a nigériaiak ellen, vagy Luis Miguel Arconada bakijára a hazai, 1982-es VB-n. Mindhárman koruk legendás kapusai voltak, tudásukat mégse kérdőjelezte meg senki.ozsimiki írta:VV-szerintem is van már olyan jó mint Canizares,az tuti! VSR-nél nem jobb,akárhogy is nézem,ő még egy szinttel fentebb van,bár neki is voltak gyenge meccsei idén...Dida: nah szntem idén kb ugyanazt a teljesítményt nyújtja,mint Brazil kollegája...
Nekem nincs bajom VV-vel,sőt szeretném ha még nagyon sokáig Ő lenne a kapusunk!
Amit viszont a hibáiról gondolok: elment rajta a Pool meccs (ilyenkor nem számít mennyit védett előtte,egy ténylegesen Klasszis kapús azért is Klasszis,mert nem mennek el rajta kummma fontos meccsek) és lehet hogy végzetes lesz a Betis elleni bakija...igaz ott is védett nagyokat,de ott van az a DE,h mégis kapott egy gólt,tehát nem mentünk sokra a nagy védéseivelKifejezetten arra a meccsre értem!
És nem akarom eladni,se a padra ültetni! Csak ezt így gondolom!