Victor Valdés

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Atesz
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.06.02. 09:58:33

Casillas 18 évesen a BL döntőben védett! Nem is akárhogyan...
Mondjuk sztem Cassilast össze se lehet hasonlítani Valdessal, egy klasszissal jobb Iker barátunk. Bármikor elcserélném Valdest rá, nagyon sajnálom, hogy nem a mi nevelésünk. :(
Kép
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.06.02. 09:41:35

Atesz írta:
Rivaldo11 írta:Én emlékszem Reinára, mikor nálunk védett. Kijelenthetem, igazi antitalentum volt. Valdes egyértelműen jobb.
Mi vársz egy 18 éves sráctól??? :wink:
Reina sokkal szarabb volt a Barcában, mint VV, ezért sem volt keresnivalója tovább itt. A Villarrealban kicsit egyenletesebb teljesítményt produkált, de csakis az a BL-menetelés, no meg a Liverpool spanyol szakvezetője miatt kerülhetett Angliába. A rekordjait meg egyértelműen Anglia egyik legjobb védelmének köszönheti... Valdes szerintem simán van olyan szinten...

Casillas 18 évesen a BL döntőben védett! Nem is akárhogyan...
Atesz
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.06.02. 09:29:44

Rivaldo11 írta:Én emlékszem Reinára, mikor nálunk védett. Kijelenthetem, igazi antitalentum volt. Valdes egyértelműen jobb.
Mi vársz egy 18 éves sráctól??? :wink:
Kép
fcbarcelonazsombi
Capitá del Barça

2007.06.02. 07:11:02

Szerintem is Valdes sokal jobb mint Reina. Reina még nagyobb bakikat szokot csinálni mint VV
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2007.06.01. 23:21:36

Én emlékszem Reinára, mikor nálunk védett. Kijelenthetem, igazi antitalentum volt. Valdes egyértelműen jobb.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Rita
Jugador del Barça

2007.06.01. 15:29:13

Canizares menjen már el innen!Ugyan már!200éves!Lassan bottal fog mászkálni a pályán!Át adhatná a helyet a többieknek.Casillast sztem Valdés sose fogja kitúrni a heyléről és Reinára se látok túl sok esélyt.De sztem simján megérdemelné h a válogatottban ott legyen.A Zamorát is megérdemli mert jól véd és igaz vannak bakijai.De mindenki másnak is!Nem hinném ,hogy bármelyikőnk is jobban megtudná oldani azokat a helyzeteket.És tök gáz,hogy a csapatban majdnem,hogy ő teljesített idén a legjobban aztán mindenki elmegy a válogatotthoz ő meg marad a "kicsikkel".. :?
Csak a Barca!
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2007.05.31. 15:47:01

Szerintem Reina és W közel azonos képességű kapus, de Reinat én kicsivel, de jobbnak tartom.
PCsabi
aka Game90

2007.05.31. 14:55:31

VV-ből sajnos soha nem lesz elsőszámú kapus. De még a 2. pozícióért is nagyot kell küzdenie Reinával.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.05.31. 11:20:42

Subinho írta:ha canizares visszavonul, akkor lehet belőle 3. sz. kapus!
De miért kell ezt megvárni :?: :evil: :? Nálam már jobb most is! Santi már nem a régi,egyáltalán nem! Már tavaly óta legalább lehetne válogatott kerettag VV,ha mégcsak 3.számú,akkor is!
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
noname
Llegenda del Barça

2007.05.31. 09:30:28

Canizares már nem hiszem h fog sokat játszani a válogatottban. Marad Casillas,Reina és Valdes. Ők kb egy szinten vannak. Remélem végre játszhat VV rendszeresen.
A Fifa egy szégyen
Charlie
Öreg Harcos

2007.05.31. 09:29:33

Reina nem követ el marhaságokat meg megbízhatóbb. Ne vicceljünk már.
C.
Atesz
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.05.31. 09:22:12

Charlie írta:Én válogatottba követelem. 2.számú kapusnak.
C.
Én is követelném, de nem hiszem, hogy ez hamard bekövetkezik, hogy 2. számú lesz. :cry:
Kép
Subinho
Director del Fútbol

2007.05.31. 09:12:00

sztem reina még mindíg magabiztosabb, mert lehet, hogy nincsenek akkora bravúrjai, de nem is követ el akkora marhaságokat!
ha pl. az EB-n casillas helyett vv védne mondjuk a kieséses szakaszban, védid bennem lenne az ideg, mikor követ el valami marhaságot, amiből gólt kap a csapat! reina tudom, hogy nem fog akkorákat védeni, mint victor, de tudom, hogy kiegyensúlyozott, megbízható!
ha canizares visszavonul, akkor lehet belőle 3. sz. kapus!
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.05.30. 20:37:43

Charlie írta:Én válogatottba követelem. 2.számú kapusnak.
C.
Csatlakozom! :twisted: Canizarest ki lehetne tenni, Reina meg lehet a 3. számú...Őt csak büntetőknél kell behozni :D
Charlie
Öreg Harcos

2007.05.30. 20:28:27

Én válogatottba követelem. 2.számú kapusnak.
C.
Csak a Barca!
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2007.05.30. 19:52:24

Subinho írta:...csak az zavar, hogy sokan a liga legjobb kapusának tartják és a válogatottba közetelik...
Hát ezt én is nagy furcsállom. Ezzel én sem értek egyet.

De már annyiszor kifejtettem a véleményemet, hogy nem is szaporítanám tovább a szót. Nem W a favoritom.
noname
Llegenda del Barça

2007.05.30. 19:50:27

VV jó volt egész szezonban. Látványosat fejlődött, beíveléseknél már nem kell annyira félni.
Lehet volt 2-3 hibája idén is, de ha már itt tartunk, akkor tényleg az egyik legjobb teljesítmény az övé volt és azt se szabad figyelmen kívül hagyni h nem egy meccsen akkorákat védett, amit talán még legfeljebb 2-3 kapus tudott volna kivédeni.
A Fifa egy szégyen
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.05.30. 19:48:01

varga tamás írta:ozsimiki: nem a lényegre válaszoltál. Én elsősorban nem a VV-vel kapcsolatos mondandódra reagáltam, hanem arr, hogy ki nevezhető Klasszisnak. Attól még, hogy egy kapus klasszis, attól még hibázhat. És ne feledd: a hátvédek hibázhatnak, mert van mögötte valaki, aki javíthatja a hibájukat, a kapus mögött viszont már nincs senki. És klasszis kapust sem láttam még hiba nélkül, mint ahogy ezt pár példával alá is támasztottam. Arra nem gondoltál, hogy VV bizonytalanságai és hibái az előtte álló védelem bizonytalanságaiból táplálkoztak? A kettő egymással szorosan összefügg. Szerintem.
Persze a klasszisok is hibáznak,nem írtam,hogy ők tökéletesek,és érinthetettlenek! Amúgy a példáid is jók,de halkan megjegyzem,hogy VV még nincs az Ő színvonalukon,de remélem vmikor elér addig is :wink:

A védelemmel kapcsban: tény,h nem a legstabilabb,de attól még amit akkor elrontott,nem kell a védelemre fogni! Szerintem!
Ha egy védő hibázik nagyot,és ezért rávezetik a kapúsra,és gól,akkor nem írom azt,h VV hibázott,akkor azt írom,h a védő hibázott...szóval ezt az összefüggést nem értem :roll: Ha meg kifogja így,akkor meg óriási bravúr ez tény!
Kép
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.05.30. 19:28:18

ozsimiki: nem a lényegre válaszoltál. Én elsősorban nem a VV-vel kapcsolatos mondandódra reagáltam, hanem arr, hogy ki nevezhető Klasszisnak. Attól még, hogy egy kapus klasszis, attól még hibázhat. És ne feledd: a hátvédek hibázhatnak, mert van mögötte valaki, aki javíthatja a hibájukat, a kapus mögött viszont már nincs senki. És klasszis kapust sem láttam még hiba nélkül, mint ahogy ezt pár példával alá is támasztottam. Arra nem gondoltál, hogy VV bizonytalanságai és hibái az előtte álló védelem bizonytalanságaiból táplálkoztak? A kettő egymással szorosan összefügg. Szerintem.
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.05.30. 19:06:54

[quote="varga tamás"]
A pool meccs rajta ment volna el? Ki mondta a csapat tagjainak, hogy a 30. percben álljanak meg, ne hajtsanak tovább, csak passzolgassanak hátul, majd csak lesz valami. Senki. A Betis meccsen talán ő rángatta el a védőket a labda elől, hogy nehogy megakadályozzák a szabadrúgás gyors elvégzését? Nem hinném.
Igen, voltak hibái. De messze a legkiegyensúlyozottabb teljesítmények egyikét nyújtotta az idei szezonban. Mellette talán Messi, Puyol és Iniesta teljesített hasonlóan.[/quote]

Jó,de ennyi erővel,akkor semmilyen meccsért sem okolható a kapús,szóval ettől még nagy hibát csinált,amit el is ismert,szóval erről nem érdemes vitázni :wink:

Ezt nem is vontam kétségbe,és én is így gondolom :wink:
Kép
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.05.30. 16:48:02

ozsimiki írta:VV-szerintem is van már olyan jó mint Canizares,az tuti! VSR-nél nem jobb,akárhogy is nézem,ő még egy szinttel fentebb van,bár neki is voltak gyenge meccsei idén...Dida: nah szntem idén kb ugyanazt a teljesítményt nyújtja,mint Brazil kollegája...

Nekem nincs bajom VV-vel,sőt szeretném ha még nagyon sokáig Ő lenne a kapusunk!

Amit viszont a hibáiról gondolok: elment rajta a Pool meccs (ilyenkor nem számít mennyit védett előtte,egy ténylegesen Klasszis kapús azért is Klasszis,mert nem mennek el rajta kummma fontos meccsek) és lehet hogy végzetes lesz a Betis elleni bakija...igaz ott is védett nagyokat,de ott van az a DE,h mégis kapott egy gólt,tehát nem mentünk sokra a nagy védéseivel :arrow: Kifejezetten arra a meccsre értem!

És nem akarom eladni,se a padra ültetni! Csak ezt így gondolom!
Láttunk már klasszis kapusoktól hatalmas leventéket. Gondolok itt pl. Kahnra a 2002-es VB-döntő első góljára. Vagy Zubizarreta orbitális bakijára az 1998-as VB-n a nigériaiak ellen, vagy Luis Miguel Arconada bakijára a hazai, 1982-es VB-n. Mindhárman koruk legendás kapusai voltak, tudásukat mégse kérdőjelezte meg senki.
A pool meccs rajta ment volna el? Ki mondta a csapat tagjainak, hogy a 30. percben álljanak meg, ne hajtsanak tovább, csak passzolgassanak hátul, majd csak lesz valami. Senki. A Betis meccsen talán ő rángatta el a védőket a labda elől, hogy nehogy megakadályozzák a szabadrúgás gyors elvégzését? Nem hinném.
Igen, voltak hibái. De messze a legkiegyensúlyozottabb teljesítmények egyikét nyújtotta az idei szezonban. Mellette talán Messi, Puyol és Iniesta teljesített hasonlóan.
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.05.30. 16:17:33

Megérdemli a Zamora-díjat bőven. Volt néhány nagyon nagy védése és ezzel együtt pontmentése. Most sokkal jobban megérdemli, mint 2005-ben.
in to exile
Subinho
Director del Fútbol

2007.05.30. 15:50:50

nos, én sem akarom kitenni a csapatból, csak az zavar, hogy sokan a liga legjobb kapusának tartják és a válogatottba közetelik a lehetséges zamora miatt! nos, nem rossz kapus, de annyira nem is jó, hogy magasztalni kelljen! ne csak a közelmúlt meccseit nézzétek, elment rajta ebben a szezonban más meccs is... pl. asszem a valencia elleni, ha jól tévedek...
ennek ellenére maradjon a csapatban, csak remélem nem lesz még nagyobb az arca, ha megkapja a zamorát ismét!
az olegueres hasonlat dúrva volt, tudom, csak épp azt akartam érzékeltetni, hogy volt olyan pl. tavaly, amikor megnyugtatott, hogy belletti helyett presas játszott, de idén rengeteg hülyeséget csinál és félek amikor felé megy a laszti! kb. ugyanez valdesnél! sok bravúrva volt, de amikor védenie kell megáll bennem az ütő, hogy mit fog csinálni...
egyébként abban egyetértek, idén talán Dida csinál hasonló hülyeségeket!
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.05.30. 14:42:12

VV-t összehasonlítani Oleguerrel elég nagy hülyeség sztem :roll: Annyi közös van bennük, hogy saját nevelések...Oleguer meg egy külön kategória 8) Én személy szerint a többi kapushoz sem szeretem viszonyíatni, mert ebben mindnekinek más a véleménye. De engem őszintén szólva nem is érdekel, hogy hanyadik helyen áll ő, csak az, hogy úgy védjen, mint ebben a szezonban. És akkor állhat ő akárhányadik helyen, akkor is Ő kell nekünk! 8)
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.05.30. 13:44:37

VV-szerintem is van már olyan jó mint Canizares,az tuti! VSR-nél nem jobb,akárhogy is nézem,ő még egy szinttel fentebb van,bár neki is voltak gyenge meccsei idén...Dida: nah szntem idén kb ugyanazt a teljesítményt nyújtja,mint Brazil kollegája...

Nekem nincs bajom VV-vel,sőt szeretném ha még nagyon sokáig Ő lenne a kapusunk!

Amit viszont a hibáiról gondolok: elment rajta a Pool meccs (ilyenkor nem számít mennyit védett előtte,egy ténylegesen Klasszis kapús azért is Klasszis,mert nem mennek el rajta kummma fontos meccsek) és lehet hogy végzetes lesz a Betis elleni bakija...igaz ott is védett nagyokat,de ott van az a DE,h mégis kapott egy gólt,tehát nem mentünk sokra a nagy védéseivel :arrow: Kifejezetten arra a meccsre értem!

És nem akarom eladni,se a padra ültetni! Csak ezt így gondolom!
Kép
Lezárt