Barça Igazolások 2007-08

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Fernando
Llegenda del Barça

2008.03.15. 16:33:10

Slither írta:Honnan veszitek, hogy biztosan nem fog hozzánk jönni Garay? Laporta (vagy vmelyik vezető) mondta vhol hogy: "Garayt biztosan nem fogjuk megvenni a nyáron"?
Tanulunk az előző évekből
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
M.Riijkaard
Jugador del Barça

2008.03.15. 15:34:46

Igazad van Perrero!nem tudhatjuk hogy mire készülnek! :lol:
Gondoljunk éppen Garayra akit már egyszer megvásároltunk. :lol:
Egyébként meg Nasrin és Diégón kivül is vannak fiatalsztárjátékosok
csak sztem Laportáék nem hogy Diégót vagy Nasrit?sztem semilyen
fiatal zsenit nem akarnak hiszen kijelentették hogy nekik a 30-hoz
közeli angol játékos kell nevezetesen Frank Lampard?de tényleg
igaz az hogy nem tudjuk hogy mire gondolnak!csak a nyilatkozatokból
kimenőleg erre számithatunk. Főleg ha Lampard megint beintt nekünk
mint azt már tette egypárszor. :wink: De buta vagyok hiszen náluk a nyilat
-kozások annyit érnek mint hogyha az ember Pinocchióval beszélne vagy
a Topfoci.hut nézné hiszen mindegyik hazudik. :lol:
G-Jay
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2008.03.15. 15:20:09

Fogalmunk sem lehet hogy miért léptek vissza Garay ügyében, ugyhogy visszább az agarakkal!
Én örültem volna neki, de nem lehet még pontosan tudni h mit terveznek!
Laportáról meg a vezetőségről le lehet szállni, kivakartá a csapatot a gedvából pénzügyileg, és európa elitalakulatává varázsolták!
Mivan ha már a háttérben Murinhoval beszélnek a csapat újjáépítéséről, és amíg ő nem jön nem akarnak feleslegesen igazolni olyat aki később nem kell majd Josenak? Persze az is lehet hogy nem is jön Jose, és teljesen más az indok, ez csak egy elmélet volt.

G.
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
Gomezinho
Capitá del Barça

2008.03.15. 15:14:15

Igazad van perrero fogalmunk sincs mit tesznek tettek vagy fognak tenni! Egyszer irtam már hogy nekem nagyon gyanus hogy Rijkaard már szeptemberben nem lesz itt! És a Mourinho dolog is elég érdekes!
Ronaldinho .... cserben hagytál minket!
Gomezinho
Capitá del Barça

2008.03.15. 15:09:53

Szerintem a hátsó alakzatba megvehetnénk Touré testvérét az Arsenalból! nagyon jó védő értené a dolgát meg sztem drága sem lenne! És megtudna Wenger válni tőle! Ő meg tuti jönne! Ez csak egy ötlet volt a részemről!
Ronaldinho .... cserben hagytál minket!
M.Riijkaard
Jugador del Barça

2008.03.15. 14:55:42

Jól tetted hogy kimondtad Karashu!egyszer mindenki megunja ezt a tétlen
-kedést amitt ezek csinálnak és ennek most jött el az ideje.Laporta egyéb
jelzőt nem is érdemel egyszerűen hülyét csinál a szurkolókból és az egész
csapatból.Azt bírom náluk hogy odaálnak a kamerához és hazudoznak ös
-sze visza állandóan.Szétkürtölik egész Spanyolországban és Európában
hogy Garayt megakarják venni a másik héten megmár azt mondják hogy
nincs is rá szükségünk sz..rok én az ő átigazolási politikájukban.Mourinhó
-ról nem is beszélve mindenki látta Laportát meg Tkxixit tárgyalni vele
Spanyolországban erre odaálnak a kamera elé és azt mondják hogy nem
történt semmi csak megbeszéltek egy-két dolgott és amelett Franknek
már bizalmat is szavaztak!csak azt nem tudom akkor minek utazott
Mourinhó ezért ide.Ezeken a kutya sem tud el menni.
Hú gyerekkek mondom én nektek hogy nem lesz itt semmi változás a
nyáron nem úgy fest a dolog hogy a körmünket kénne rágni a nagyvált
-ozásoktól.És mégegyszer elnézést kérek a moderátoroktól ha csunyán
beszéltem volna de amit egyszer ki kell mondani azt ki kell mondani!Igaz
Karashu?
Enrique
Presidente del Barça
Kapcsolat:

2008.03.15. 14:54:44

Én sem írtam semmi konkrétumot, csak annyit, hogy állítólag ajánlottak érte 13 misit. :roll:
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2008.03.15. 14:33:07

Honnan veszitek, hogy biztosan nem fog hozzánk jönni Garay? Laporta (vagy vmelyik vezető) mondta vhol hogy: "Garayt biztosan nem fogjuk megvenni a nyáron"?
Karashu
Jugador d'estrella

2008.03.15. 14:17:36

Lapota és a bandája egy jó nagy véreres hímvessző! Garay-t máshova elviszik, mi meg majd állunk mint pénisz a lakodalomban mert tökre jól elcsesszük a nyár volt-leendőbeli legjobb igazolását! Laporta-nak már régen nem kéne ott ülni a vezetői székben! Ja, és ha már kiraktunk az asztalra érte eddig vagy 5 misit, francért nem bírunk még kirakni vagy 10-13-at, hogy Puyolnak meglegyen a méltó utódja? Hogy lehet, hogy egy ilyen jó csapatnál ennyi ülepfej van!? :x :evil:
VISCA EL BARCA!!! MINDHALÁLIG!!!
2008. május - A Bukás - Rijkaard utolsó napjai
Puyol, Messi, Henry és Alves a legnagyobbaaaaak!! :D
Csakis a saját magam zsoldosa vagyok!
Nyíregyházán beszállnék egy szerepjátékos partiba! M.A.G.U.S. elsősorban, de Vampire-rel és D&D-vel is eljátszok! Msn-n keress meg! Thnx! :)
Eddig jól kenjük Pep! :) Serlegeket és örömkönnyeket a szurkolóknak! :)
Fernando
Llegenda del Barça

2008.03.15. 14:11:28

De ha nekünk elővásárlási opciónk van rá akkor miért nem használjuk ki? Ennyire hüyék vagyunk? :x :roll:
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
mezenga
Jugador del Barça

2008.03.15. 11:19:46

Végül is mi szükségünk lenne egy tehetséges, fiatal és ráadásul gólerős védőre olcsón. Megvárjuk amig a Manchester megveszi és ott lesz sztárjátékos. Majd megprobáljuk onnan megvásárolni (ami elég nehéz) 25-30 millióért. Gratulálok
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.03.15. 11:10:35

MichaaBee írta:nem hiszem el!!! ha Garay-ról is lecsúszunk én személyesen fogom megmondani a véleményem Rijkaardnak! az egyik leggólerősebb védő, megbízható és FIATAL!!!! ha meg már pénzről beszélünk, én nem sokallom az árát.
A dilettantizmusnak nincs határa a klub vezetői körében. Edmilkát el kell adni, mert egy halom [auto_cenzúra], így Tourénak Rafa lenne a helyettese, és a védelembe ember kell. Ehhez jön, hogy Thuram papa is vszl. távozik. De nekünk nincs szükségünk Garay-ra. Aki ezt nekem megmagyarázza, annak fizetek egy korsó sört!
Kép
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2008.03.15. 10:53:40

Sztem Marqueznek nem ok nélkül szavaz bizalmat az edzőnk, énis mellette volnék, bizonyított ő már eleget, és fog is.
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
MichaaBee
Llegenda del Barça

2008.03.15. 10:40:51

nem hiszem el!!! ha Garay-ról is lecsúszunk én személyesen fogom megmondani a véleményem Rijkaardnak! az egyik leggólerősebb védő, megbízható és FIATAL!!!! ha meg már pénzről beszélünk, én nem sokallom az árát.
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2008.03.14. 19:33:00

Drigo írta:
grecki írta:Azért, mert nem rúgunk gólt, nem feltétlenül a támadókat kell ostorozni.
Hát, én valahogy nem ezen a véleményen vagyok. Szerintem azért veszünk egy támadó játékost (direkt nem csatárt mondtam), hogy az segítse a támadásokat gólok szerezzen gólpasszokat adjon stb. Ha egy gólt elsősorban a támadó érdemeinek tulajdonítanak, akkor annak hiányát is neki kéne szerintem.
A támadók alatt én a csatárokat értettem. Ha nem muzsikál jól (mint ahogyan szerintem jelenleg nem) a középpálya, akkor a gólfelelősöknek is sokkal nehezebb a dolguk. Persze, nem azt mondom, hogy Eto'oék mindent jól csinálnak, de én még mindig azt tartom, hogy inkább középpályást kellene vennünk, nem csatárt.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.03.14. 18:42:56

barca99 írta:
Varga Tamás írta: Benzema még semmit sem tett le a futball asztalára. majd ha 2-3 ilyen idénye lesz, akkor el lehet gondolkozni az esetleges leigazolásán.
Tehát akkor csak befutott sztárokat vegyünk, ne olyan tehetségeket, akikből nálunk lesz sztár. :roll:

És ezt nem úgy értem, hogy vegyük meg a franciát, hanem úgy általában. :)
Sajnálom, hogy nem tudod értelmezni az általam leírtakat. Én azt írtam, hogy olyanokat szemeljünk ki, akik már letettek valamit a labdarúgás asztalára. Ha nálad a 2-3 jó, megbízható idény egyenlő a sztársággal, akkor okés. De, felhívom a figyelmedet, hogy 11 sztár egy csapatban sok, nem alkot közösséget.
Kép
barca99
Llegenda del Barça

2008.03.14. 18:26:17

Varga Tamás írta: Benzema még semmit sem tett le a futball asztalára. majd ha 2-3 ilyen idénye lesz, akkor el lehet gondolkozni az esetleges leigazolásán.
Tehát akkor csak befutott sztárokat vegyünk, ne olyan tehetségeket, akikből nálunk lesz sztár. :roll:

És ezt nem úgy értem, hogy vegyük meg a franciát, hanem úgy általában. :)
gekkodan
Director del Fútbol

2008.03.14. 18:23:43

Lampardról egyre több info szivárog ki....

Ezek a hírek azonban ellentmondóak. Egyrészt valószínűleg nem újítja meg a szerződését és megy a FIFA-szabály miatt, másrészt viszont állítólag oda megy ahová Mourinho, Drogbával együtt.

Harmadrészt a menyasszonya kapcsán folyamatosan felvillantják, hogy a katalán nőci miatt csak a Barca miatt jönne el Londonból..

Kb ennyi hírértéke van ezeknek a kacsáknak, igazodjon el valaki ebben és magyarázza el mi az igazság. Vagy inkább ne foglalkozzunk a kacsákkal :)
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.03.14. 18:20:25

noname hsz-nak második felével egyet tudok érteni. Nem az a lényeg, hogy volt két jó meccse, vagy egy jó félidénye, és akkor adjunk ki érte 34-40 millió eurót, hanem olyat kell igazolni, aki már 2-3 éve megbízhatóan teljesít. Az Henry-Touré összevetést mintha én írtam volna. Benzema még semmit sem tett le a futball asztalára. majd ha 2-3 ilyen idénye lesz, akkor el lehet gondolkozni az esetleges leigazolásán. Akkor inkább maradjon meg a pénzünk.
Kép
djtrack
Capitá del Barça

2008.03.14. 10:51:51

Benzemának sztem ugyananyni az ára mint C.Ronaldonak. vagy nem sok különbség lehet kettőjük között.
Karashu
Jugador d'estrella

2008.03.14. 09:04:15

Minek kellett Benzema-nak aláírnia 2013-ig? Francba! :? :cry:
VISCA EL BARCA!!! MINDHALÁLIG!!!
2008. május - A Bukás - Rijkaard utolsó napjai
Puyol, Messi, Henry és Alves a legnagyobbaaaaak!! :D
Csakis a saját magam zsoldosa vagyok!
Nyíregyházán beszállnék egy szerepjátékos partiba! M.A.G.U.S. elsősorban, de Vampire-rel és D&D-vel is eljátszok! Msn-n keress meg! Thnx! :)
Eddig jól kenjük Pep! :) Serlegeket és örömkönnyeket a szurkolóknak! :)
noname
Llegenda del Barça

2008.03.13. 21:44:38

Ami megyan, az nevetséges!
Teljesen felesleges itt igazolásokról beszélni!
A sajtó szinte mindenkit szóba hoz velünk, annak pedig semmi értelme h hozzunk el vkit, mert most épp jól megy neki!
Vannak emberek, akiket szívesen látnánk, de ez abszolút semmit se befolyásol.Majd a vezetőség eldönti h kik lesznek a kiválasztottak, abban pedig biztos vok h az igazolásaink a legnagyobb csendbe fognak folyni, sajtóhírekből semmiképp se lehet majd kiindulni!

Visszatérve az épp jó formában levő játékosokra: egy ekkora csapat nem engedheti ezt meg magának!Olyat kell vegyünk, aki már legalább 2-3 éve ugyanazon a mags szinten játszik,ugyanakkor nagyon fontos h motivált fiatalok legyenek a kiszemeltek!
Van néhány ember, akinek örülnék, de sose lehet biztosan tudni h mennyire válik be egy játékos.Ki gondolta volna h az apróért jött Toure lesz a csapat egyik legjobbja és ki gondolta volna h a csillagászati összegért jött Henry ilyen gyenge lesz. :roll:
A Fifa egy szégyen
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2008.03.13. 21:10:33

És ha már itt a csatárokról van szó, és szívesen látnám Gomezt a Stuttgartból. A mostani formáját nézve sokat segíthet és az ára sem verdesi az eget.
Az igazság az,h sztem sokan szívesen látnának sokmindenkit.(az iesmfajta vágyait mindenki ki is éli gondolo a managerbe).
És Gomezről én is jó véleménnyel vagyok.

De ha jobban belegondolunk a világ 5 legjobb csatárából jelenleg nálunk játszik kettő.
A világ 5 legjobb támadóközéppályásából nálunk játszik kettő.
Yaya,Puyol,Xavi,Iniesta.Tökéletes a keretünk.
Éppen ezért nem világos,h mi a baj.Miért megy úgy a foci ahogy megy.

Lehet nem is lenne muszáj nagy nevet igazolni.Én inkább a padot erősíteném meg.
Mert bár Thuramot szeretem és biztos nagy segítség a rutinja a csapatnak,de öreg sajnos.
Oleguer....mindenkinek megvan a véleménye róla.
Gudjohnsen se az igazi valljuk be.A két fiatal pedig hát fiatal. :D Világot nem bírnak még megváltani,de majd megtanulják azt is,de addig kevesek ők egy sérült pótlására.
Edmilsonnal nem lenne bajom,ha nem lenne mindig sérült.

Tahát én inkább arra koncentrálnék,h egyben tartasam a csapatot,és a már meglévők mellé igazolnék minőségi kiegészítő embereket.Nyílván ez nem egyszerű feladat,mert hát senki nem vállalja szívesen a csere szerepét.
De ha olcsóér hozunk jó játékosokat vagy jobbakat mint akik a padon ülnek akkor az nagyobb versenyt eredményezne és valószínű ennek hatására a teljesítmény is javulna.
De természetesen nem vagyok szakember,ez csak az én teóriám.És sztem az egyik oka a gyenge szereplésnek a rövid kispad és a sok sérült.
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
Poreko
Jugador del Barça

2008.03.13. 21:10:27

fradika87 írta: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ez tetszett!!!
és igaz is , mert tényleg sokan azt képzelik a valóságról hogy fifáznak és megvennének mindenkit aki éppen jó formában van
... Na meg akiknek magasabb az OVERALL pontszámuk :wink: .
Két dudás egy csárdában, nemhogy 11 sztár a pályán ...
Lezárt