Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Tanulunk az előző évekbőlSlither írta:Honnan veszitek, hogy biztosan nem fog hozzánk jönni Garay? Laporta (vagy vmelyik vezető) mondta vhol hogy: "Garayt biztosan nem fogjuk megvenni a nyáron"?
A dilettantizmusnak nincs határa a klub vezetői körében. Edmilkát el kell adni, mert egy halom [auto_cenzúra], így Tourénak Rafa lenne a helyettese, és a védelembe ember kell. Ehhez jön, hogy Thuram papa is vszl. távozik. De nekünk nincs szükségünk Garay-ra. Aki ezt nekem megmagyarázza, annak fizetek egy korsó sört!MichaaBee írta:nem hiszem el!!! ha Garay-ról is lecsúszunk én személyesen fogom megmondani a véleményem Rijkaardnak! az egyik leggólerősebb védő, megbízható és FIATAL!!!! ha meg már pénzről beszélünk, én nem sokallom az árát.
A támadók alatt én a csatárokat értettem. Ha nem muzsikál jól (mint ahogyan szerintem jelenleg nem) a középpálya, akkor a gólfelelősöknek is sokkal nehezebb a dolguk. Persze, nem azt mondom, hogy Eto'oék mindent jól csinálnak, de én még mindig azt tartom, hogy inkább középpályást kellene vennünk, nem csatárt.Drigo írta:Hát, én valahogy nem ezen a véleményen vagyok. Szerintem azért veszünk egy támadó játékost (direkt nem csatárt mondtam), hogy az segítse a támadásokat gólok szerezzen gólpasszokat adjon stb. Ha egy gólt elsősorban a támadó érdemeinek tulajdonítanak, akkor annak hiányát is neki kéne szerintem.grecki írta:Azért, mert nem rúgunk gólt, nem feltétlenül a támadókat kell ostorozni.
Sajnálom, hogy nem tudod értelmezni az általam leírtakat. Én azt írtam, hogy olyanokat szemeljünk ki, akik már letettek valamit a labdarúgás asztalára. Ha nálad a 2-3 jó, megbízható idény egyenlő a sztársággal, akkor okés. De, felhívom a figyelmedet, hogy 11 sztár egy csapatban sok, nem alkot közösséget.barca99 írta:Tehát akkor csak befutott sztárokat vegyünk, ne olyan tehetségeket, akikből nálunk lesz sztár.Varga Tamás írta: Benzema még semmit sem tett le a futball asztalára. majd ha 2-3 ilyen idénye lesz, akkor el lehet gondolkozni az esetleges leigazolásán.
És ezt nem úgy értem, hogy vegyük meg a franciát, hanem úgy általában.
Tehát akkor csak befutott sztárokat vegyünk, ne olyan tehetségeket, akikből nálunk lesz sztár.Varga Tamás írta: Benzema még semmit sem tett le a futball asztalára. majd ha 2-3 ilyen idénye lesz, akkor el lehet gondolkozni az esetleges leigazolásán.
Az igazság az,h sztem sokan szívesen látnának sokmindenkit.(az iesmfajta vágyait mindenki ki is éli gondolo a managerbe).És ha már itt a csatárokról van szó, és szívesen látnám Gomezt a Stuttgartból. A mostani formáját nézve sokat segíthet és az ára sem verdesi az eget.
... Na meg akiknek magasabb az OVERALL pontszámukfradika87 írta:![]()
![]()
![]()
![]()
Ez tetszett!!!
és igaz is , mert tényleg sokan azt képzelik a valóságról hogy fifáznak és megvennének mindenkit aki éppen jó formában van