Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Erről beszélek!!!grecki írta: Akkor ennyi erővel engem is odaültethetne Laporta, vagy egy pszichomókust is, aki fele annyiért is nagyon szívesen csinálja, pontosabban nem csinálja ugyanazt...
Akkor ennyi erővel engem is odaültethetne Laporta, vagy egy pszichomókust is, aki fele annyiért is nagyon szívesen csinálja, pontosabban nem csinálja ugyanazt...Rivaldo11 írta: Tulajdonképpen nem bánnám azt sem, ha maradna, mert meggyőződésem, ha etz a csapat topon van, akkor nem sok olyan probléma lesz, amit Rijkaard nem tudna megoldani.
Két bevethető csatár?varga tamás írta: 6. kidőlt Etoo és Messi, ez igaz, de kérdem én: egy ilyen nagy csapatnak, mint a mienk, miért nem ül még két bevethető, megbízható csatár a kispadján. Mert az bebizonyosodott, hogy Guddy nem Barca-szint, a Nyulat pedig mellőzte,
Raymond Domenechvarga tamás írta:a francia szövkap - a neve hirtelen nem jut eszembe
pl. szétesik a csapatGame90 írta:És mivel?lionelmessi19 írta:Ha elküldjük, akkor kiderülhet, hogy Frank volt az, aki össze tudta tartani a csapatot...
És mivel?lionelmessi19 írta:Ha elküldjük, akkor kiderülhet, hogy Frank volt az, aki össze tudta tartani a csapatot...
Tamás!varga tamás írta:Andris!lionelmessi19 írta:Ámen. Miki leírt mindent.
Ne haragudj, de úgy vélem nincs igazatok, se Neked, se ozsimikinek. Mert mi értelme van Rijkaarddal kezdeni az idényt, ha netán decemberre kiderül, h nem változott semmi, és akkor új edző után nézni. Inkább rúgjuk ki most Frankie-t, és új edzővel vágjunk neki az új idénynek. Új edző - új impulzusok - új motiváció - új felfogás - új taktika. Ez együttesen vezethet jövőre eredményre. Szerintem.
Igazad van! De csak úgy tud ott állniZozzy 5 írta:Az lehet, hogy az alapozás meglesz, de az kevéske. Majd akkor is ott kell lenni, mikor a szezon közbe trágyában van a csapat, és cserélni kéne egy normálisatozsimiki írta:Én már leírtam mindent erről,még annyit írok most Zozzy,h:
azért a szükséges játékosokat majd Ő építi be,ő tartja az alapozást (ami rem megfelelő hosszúságú lesz),szóval igenis kell oda edző...na mármost ha ennek a munkának nem lesz semmi pozitív kicsengése ősszel,akkor igazat adok nektek,és elküldeném én is,ha lessz,akkor meg nincs miről beszélni...
Most nem tudom mi bajod van azzal hogy ha vesztésre vagy döntetlenre állunk akkor Dinho helyett behozza Oleguert...Zozzy 5 írta:Az lehet, hogy az alapozás meglesz, de az kevéske. Majd akkor is ott kell lenni, mikor a szezon közbe trágyában van a csapat, és cserélni kéne egy normálisat
Az lehet, hogy az alapozás meglesz, de az kevéske. Majd akkor is ott kell lenni, mikor a szezon közbe trágyában van a csapat, és cserélni kéne egy normálisatozsimiki írta:Én már leírtam mindent erről,még annyit írok most Zozzy,h:
azért a szükséges játékosokat majd Ő építi be,ő tartja az alapozást (ami rem megfelelő hosszúságú lesz),szóval igenis kell oda edző...na mármost ha ennek a munkának nem lesz semmi pozitív kicsengése ősszel,akkor igazat adok nektek,és elküldeném én is,ha lessz,akkor meg nincs miről beszélni...
Andris!lionelmessi19 írta:Ámen. Miki leírt mindent.
Ezzel nekem csak az a bajom, hogy akkor minek ide edző? A javulás nem azért fog eljönni(ha eljön egyáltalán) mert Frank húzott egy nagyot, hanem mert a vezetőség kiperkált egy jócsomó pénzt. Persze kell a frissítés, de egy edzőnek is hozzá kéne vmit tenni. Összeállítani és össze tudom a csapatot...Ezért nem látom értelmét annak, hogy továbbra is Ő maradjon az edző, csakazért, hogy üljön ott valaki.ozsimiki írta: Ennyire azért nem kellene kiakadnod! Meg kell nézni,hogy hogy sikerül az ősz,aztán utána lehet sopánkodni...most már feleslegesSzükséges játékosok megszerzése
megfelelő nyári "előkészületek",motiváció meglesz ezután a szezon után az 100! Szóval majd ha az ősszel is ilyen játékot látsz,akkor én leszek az első,aki el akarja Veled együtt küldeni Franket innen
Ennyire azért nem kellene kiakadnod! Meg kell nézni,hogy hogy sikerül az ősz,aztán utána lehet sopánkodni...most már feleslegesvarga tamás írta:Andris!lionelmessi19 írta:Tamás, nem mondom, a nagy részével egyetértek, de nemtudom olvastad e az elnökúr nyilatkozatát.
Maradni fog , 100.
Most nem íromle mi jutott eszembe először a felvetésedre Laportával kapcsolatban, eléggé sértő lenne. (a megjegyzés nem Veled lenne kapcsolatos, félre ne értsd! ok?)
Andris!lionelmessi19 írta:Tamás, nem mondom, a nagy részével egyetértek, de nemtudom olvastad e az elnökúr nyilatkozatát.
Maradni fog , 100.