Frank Rijkaard #2

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
skadi
Capitá del Barça

2007.06.18. 20:33:12

arra nem gondolt senki,hogy eddig volt egy henk ten is a kispadon...
aki nélkül egyböl rosszul ment...nem mondom hogy ö az,aki miatt jók lettünk/voltunk stb,
csak gyanús...
Boixos
Llegenda del Barça

2007.06.18. 20:02:00

a jó öreg cruyff...
az, h túlértékelik-e a cuccot a madridnál, csak akkor fog kiderülni, ha jövőre ilyenkor 20 ponttal előttük fogunk végezni.
de addig még nagyon sok spenótot kell megennünk, azt hiszem.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.06.18. 19:58:58

Cruyff ma valahogy így fogalmazott: "mielőtt a real sztárjai túlértékelnék sikerüket mondjanak hálát a Barcelona csapatának és szakmai stábjának a sorozatos hibáikért". Nem szó szerinti idézet, amit a samsungsport.hu-n találtam, de a lényeg benne van.
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2007.06.18. 19:11:45

grecki írta: Akkor ennyi erővel engem is odaültethetne Laporta, vagy egy pszichomókust is, aki fele annyiért is nagyon szívesen csinálja, pontosabban nem csinálja ugyanazt...
Erről beszélek!!!
Akkor ezek szerint két eshetőség van:
1.Az eddigi sikereinket edző nélkül értük el.
2. Azóta gyenge edző lett belőle, aki alkalmatlan arra, hogy sikereket érjen el.
Azzal ne jöjjön senki, hogy "túlhaladta őt a feladat", meg stb, mert ezeken csak mosolyogni tudok.
Rivaldo-A Legnagyobb.
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.06.18. 19:07:11

Rivaldo11 írta: Tulajdonképpen nem bánnám azt sem, ha maradna, mert meggyőződésem, ha etz a csapat topon van, akkor nem sok olyan probléma lesz, amit Rijkaard nem tudna megoldani.
Akkor ennyi erővel engem is odaültethetne Laporta, vagy egy pszichomókust is, aki fele annyiért is nagyon szívesen csinálja, pontosabban nem csinálja ugyanazt...
Azért kell egy edző, hogy akkor is nyerjen a csapat, ha épp fos formában van, és semmi nem jön össze, és nem azért, hogy ne kelljen végeznie a dolgát, mert éppen megy a csapat szekere.
Ilyet mikor láttunk utoljára? Talán akkor, amikor a Zaragoza ellen továbbjutottunk a kupából. Azt aláírom, hogy az nagyban az ő érdeme is volt. De azóta? A tökvakaráson és a frázisok puffogtatásán kívül semmit nem csinált...
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2007.06.18. 19:00:13

varga tamás írta: 6. kidőlt Etoo és Messi, ez igaz, de kérdem én: egy ilyen nagy csapatnak, mint a mienk, miért nem ül még két bevethető, megbízható csatár a kispadján. Mert az bebizonyosodott, hogy Guddy nem Barca-szint, a Nyulat pedig mellőzte,
Két bevethető csatár?
Egyet mondj, aki megfelelő helyettese lehetne bármelyikünek...és még padozna is.
Ennek a két játékosnak a kiesését nem lehet megoldani pusztán úgy, hogy berakok helyettük másik kettőt. Ezt azért emekltem ki, mert ezen a két sérülésen-elment a bajnoki cím. És két ilyen játékos pótlását nem egyszerű megoldani. Ezzel a problémával Ferguson, meg Wenger, de még Mourinho sem tudott volna mit kezdeni.
A többi felvetéseddel abszolút egyetértek, főleg ami a cseréire vonatkozik.
Tulajdonképpen nem bánnám azt sem, ha maradna, mert meggyőződésem, ha etz a csapat topon van, akkor nem sok olyan probléma lesz, amit Rijkaard nem tudna megoldani.
Márpedig itt a döntő dolgok szerintem: Megfelelő motiváció-az most meglesz, és a megfelelő alapozás, a játékosok topra hozása-ezt remélni tudom csak, hogy meglesz. Ha ezek összejönnek, elkerülik a csapat kulcsembereit a sérülések, illetve ha valóban megersítjük a hiányposztokat, és a padot, akkor nyugodtan maradhat Rijkaard, vele is eredményesek leszünk.
Rivaldo-A Legnagyobb.
PCsabi
aka Game90

2007.06.18. 18:49:46

varga tamás írta:a francia szövkap - a neve hirtelen nem jut eszembe
Raymond Domenech :!:

Egyébként egyetértek veled :wink:
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.06.18. 18:42:35

Andris!
Ne bolondozz mán, kérlek. Attól, hogy egy edzőt elküldenek a kispadról, attól még a csapat nem esik szét. Meg azért a csapategységgel, az egymásért való küzdéssel voltak problémák az idén, voltak ilyen hangok. Guddy és Deco is nyilatkozott olyasmiket, hogy lehetne egységesebb a csapat, alacsony szinten mozog az egymásért való küzdés foka. Abban igazad van, hogy ilyen szinten az edzőnek nemcsak kiváló taktikusnak, hanem jó pszichológusnak is kell lennie. De ez nemcsak Frankie sajátja, ott van kiváló példának Hiddink, Scolari, Wenger, Sir Alex, a francia szövkap - a neve hirtelen nem jut eszembe -, és még páran.
Andris
Adminisztrátor

2007.06.18. 18:36:45

Game90 írta:
lionelmessi19 írta:Ha elküldjük, akkor kiderülhet, hogy Frank volt az, aki össze tudta tartani a csapatot...
És mivel? :roll:
pl. szétesik a csapat
Ha nem is egy fene nagy taktikus :lol: , de azt nem lehet elvenni tőle, hgoy nagy pszihológus... sztem jól összetartotta a csapatot mindig is. Idén is, csak most a játék nem úgy sikerült...
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
PCsabi
aka Game90

2007.06.18. 18:29:00

lionelmessi19 írta:Ha elküldjük, akkor kiderülhet, hogy Frank volt az, aki össze tudta tartani a csapatot...
És mivel? :roll:
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Boixos
Llegenda del Barça

2007.06.18. 17:59:59

mit kell még "bizonyítania", h kiderüljön, h nulla?
essünk ki vele a ligából?

KÖSZ RIJKAARD, IDEJE LELÉPNI!
PUYOL-XAVI-INIESTA
Andris
Adminisztrátor

2007.06.18. 17:34:20

Tamás!
Ha elküldjük, akkor kiderülhet, hogy Frank volt az, aki össze tudta tartani a csapatot... és nagy hibát követtünk el az elküldésével.

Én kiváncsi vagyok, hogy mit tud majd jövőre csinálni, és látok rá esélyt, hogy rendben lesz a csapat.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Mihu
Director del Fútbol

2007.06.18. 16:46:31

Zozzy 5 írta:Ezt nem Miki, hanem én írtam :wink:
Pöppet elcsesztem az idézetet :oops: :roll: Sorry
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.06.18. 16:44:30

varga tamás írta:
lionelmessi19 írta:Ámen. Miki leírt mindent.
Andris!
Ne haragudj, de úgy vélem nincs igazatok, se Neked, se ozsimikinek. Mert mi értelme van Rijkaarddal kezdeni az idényt, ha netán decemberre kiderül, h nem változott semmi, és akkor új edző után nézni. Inkább rúgjuk ki most Frankie-t, és új edzővel vágjunk neki az új idénynek. Új edző - új impulzusok - új motiváció - új felfogás - új taktika. Ez együttesen vezethet jövőre eredményre. Szerintem.
Tamás!

Az én részemről azért éri meg,vele kezdeni,mert én nem utáltam meg mint a jelentős többség,úgyanis bízok abban,h az elmúlt időszak sikerei,neki is nagyban köszönhetőek,és ez az év egy nagyon nagy kisiklás volt,ahol igazat adva Neked,és sokaknak,gyermeteg hibákat vétett...amiket egy edzőnek nem szabadna....de ember,hibázhat,hát Ő hibázott vagy 2-3 évre valót...
szóval azért éri meg nekem,mert akarom látni,hogy valóban ennyire képes az új játékosokkal együtt,és megfelelő felkészüléssel,vagy sem...szntem 65% kb ,hogy sokkal jobbak leszünk VELE,és a beszélt dolgokkal együtt,és 35%,h marad minden így....szvsz.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.06.18. 16:41:28

Zozzy 5 írta:
ozsimiki írta:Én már leírtam mindent erről,még annyit írok most Zozzy,h:

azért a szükséges játékosokat majd Ő építi be,ő tartja az alapozást (ami rem megfelelő hosszúságú lesz),szóval igenis kell oda edző...na mármost ha ennek a munkának nem lesz semmi pozitív kicsengése ősszel,akkor igazat adok nektek,és elküldeném én is,ha lessz,akkor meg nincs miről beszélni...
Az lehet, hogy az alapozás meglesz, de az kevéske. Majd akkor is ott kell lenni, mikor a szezon közbe trágyában van a csapat, és cserélni kéne egy normálisat :roll:
Igazad van! De csak úgy tud ott állni :arrow: ha marad :wink: :D
csak úgy tud cserélni egy normálisat :arrow: ha lesznek igazolások :D
Kép
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.06.18. 16:34:43

Ezt nem Miki, hanem én írtam :wink:
Mihu
Director del Fútbol

2007.06.18. 16:21:28

Zozzy 5 írta:Az lehet, hogy az alapozás meglesz, de az kevéske. Majd akkor is ott kell lenni, mikor a szezon közbe trágyában van a csapat, és cserélni kéne egy normálisat :roll:
Most nem tudom mi bajod van azzal hogy ha vesztésre vagy döntetlenre állunk akkor Dinho helyett behozza Oleguert... :lol: :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Mihu 2007.06.18. 16:46:51-kor.
Kép
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.06.18. 16:06:32

ozsimiki írta:Én már leírtam mindent erről,még annyit írok most Zozzy,h:

azért a szükséges játékosokat majd Ő építi be,ő tartja az alapozást (ami rem megfelelő hosszúságú lesz),szóval igenis kell oda edző...na mármost ha ennek a munkának nem lesz semmi pozitív kicsengése ősszel,akkor igazat adok nektek,és elküldeném én is,ha lessz,akkor meg nincs miről beszélni...
Az lehet, hogy az alapozás meglesz, de az kevéske. Majd akkor is ott kell lenni, mikor a szezon közbe trágyában van a csapat, és cserélni kéne egy normálisat :roll:
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.06.18. 16:06:27

Andris!
Ne haragudj, de úgy vélem nincs igazatok, se Neked, se ozsimikinek. Mert mi értelme van Rijkaarddal kezdeni az idényt, ha netán decemberre kiderül, h nem változott semmi, és akkor új edző után nézni. Inkább rúgjuk ki most Frankie-t, és új edzővel vágjunk neki az új idénynek. Új edző - új impulzusok - új motiváció - új felfogás - új taktika. Ez együttesen vezethet jövőre eredményre. Szerintem.
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.06.18. 16:04:18

Én már leírtam mindent erről,még annyit írok most Zozzy,h:

Kép
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.06.18. 15:59:38

ozsimiki írta: Ennyire azért nem kellene kiakadnod! Meg kell nézni,hogy hogy sikerül az ősz,aztán utána lehet sopánkodni...most már felesleges :wink: Szükséges játékosok megszerzése :arrow: megfelelő nyári "előkészületek",motiváció meglesz ezután a szezon után az 100! Szóval majd ha az ősszel is ilyen játékot látsz,akkor én leszek az első,aki el akarja Veled együtt küldeni Franket innen :wink:
Ezzel nekem csak az a bajom, hogy akkor minek ide edző? A javulás nem azért fog eljönni(ha eljön egyáltalán) mert Frank húzott egy nagyot, hanem mert a vezetőség kiperkált egy jócsomó pénzt. Persze kell a frissítés, de egy edzőnek is hozzá kéne vmit tenni. Összeállítani és össze tudom a csapatot...Ezért nem látom értelmét annak, hogy továbbra is Ő maradjon az edző, csakazért, hogy üljön ott valaki.
doki
Entrenador del Barça

2007.06.18. 15:48:52

Legyen igazatok :!: 8)
Andris
Adminisztrátor

2007.06.18. 15:45:11

Ámen. Miki leírt mindent.
- József Attila
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.06.18. 15:42:16

varga tamás írta:
lionelmessi19 írta:Tamás, nem mondom, a nagy részével egyetértek, de nemtudom olvastad e az elnökúr nyilatkozatát.

Maradni fog , 100.
Andris!
Most nem íromle mi jutott eszembe először a felvetésedre Laportával kapcsolatban, eléggé sértő lenne. (a megjegyzés nem Veled lenne kapcsolatos, félre ne értsd! ok?)
Ennyire azért nem kellene kiakadnod! Meg kell nézni,hogy hogy sikerül az ősz,aztán utána lehet sopánkodni...most már felesleges :wink: Szükséges játékosok megszerzése :arrow: megfelelő nyári "előkészületek",motiváció meglesz ezután a szezon után az 100! Szóval majd ha az ősszel is ilyen játékot látsz,akkor én leszek az első,aki el akarja Veled együtt küldeni Franket innen :wink:
Kép
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.06.18. 15:37:14

lionelmessi19 írta:Tamás, nem mondom, a nagy részével egyetértek, de nemtudom olvastad e az elnökúr nyilatkozatát.

Maradni fog , 100.
Andris!
Most nem íromle mi jutott eszembe először a felvetésedre Laportával kapcsolatban, eléggé sértő lenne. (a megjegyzés nem Veled lenne kapcsolatos, félre ne értsd! ok?)
Lezárt