Bodi írta:Nagyon szimpatikus Adebayor hozzállása,ilyen játékos ide nem biztos,hogy kell.
Nemtom minek kell Eto'o-t mindenáron elküldeni,nála nem sok motiváltabb játékos van,nemtom honnan szedte Guardiola a hülyeségeit.
Mondja azt,hogy problémás a magatartása,de azt ne,hogy a Barcában már nincs motivációja.
Épp ezt akartam írni. Egyik pillanatban azt nyilatkozza hogy Milan, aztán hogy Barca, utána meg hogy marad. Végül lenyilatkozza hogy tök mind1 hogy hol játszik, a lényeg hogy jól megtudja tömni a zsebeit. Hát eddig még szimpatizáltam is Adével de ezek után elásta magát nálam.
Guardiola meg onnan szedte ezt a sztorit, hogy fél Eto'o-tól. Így inkább megkíméli magát egy leégéstől. Könyebb ráfogni a játékosra azt hogy fél attól hogy nem tudja majd kezelni. De kérem Senor Pep. Akkor nem kellett volna elvállalni egy ilyen nagy klub irányítását mint a Barca, ahol sztárok vannak. Azért akarunk ilyen gyökereket igazolni, mint Hleb meg Gomez, és akkor már ugye itt van Caceres, Keita meg Piquet, mert Pep nem szeretne sztárokkal, minőségi játékosokkal dolgozni, mert fél hogy nem tudja őket kezelni.
Tessék: Itt vagyok. Lehet cibálni a fejemet. De nekem akkor is ez a véleményem.