persze, ebben tökéletesen igazad van. de addig nem nagyon szólhatnak az ilyenekért odaátról, amíg ott nem csak virágénekekben nyilatkoznak a barcáról. ez, néhány ottani megnyilvánuláshoz képest, kifejezetten szolíd jelző volt. de sztem a saját oldalunkon az ilyen bugik lazán beleférnek, mint ahogy náluk sem probléma, ha megtalálják a barcát. persze, bizonyos határokat itt is be kell tartani. és ott is, de az már az ő dolguk.wg18 írta:Értem én csak nekünk sem esik jól, ha Barca-t szidják, akkor nekünk sem kéne okot adni arra, hogy a madridisták kötözködhessenek.
Barça vs. Real
-
- Llegenda del Barça
PUYOL-XAVI-INIESTA
- Charlie
- Öreg Harcos
Teljesen jogos,bár olvass át a margóra,a "gennyó eto'o" meg hasonló színvonalas írások után ők ne szólaljanak meg.Meg most nagyfiúk,leléptek a modik tőlük.wg18 írta:Értem én csak nekünk sem esik jól, ha Barca-t szidják, akkor nekünk sem kéne okot adni arra, hogy a madridisták kötözködhessenek.
C.
Értem én csak nekünk sem esik jól, ha Barca-t szidják, akkor nekünk sem kéne okot adni arra, hogy a madridisták kötözködhessenek.
-
- Llegenda del Barça
én nem tudom, lehet, h hiányosan szocializálódtam, de én ebben a hszben nem látok csúnya szót.
hacsak nem a hányadékra gondoltál, de azt meg érzékenyebb lelkűek ne olvassák. ha monnyuk a büdös k... annyába lett volna elküldve vki, már ki lenne moderálva.

hacsak nem a hányadékra gondoltál, de azt meg érzékenyebb lelkűek ne olvassák. ha monnyuk a büdös k... annyába lett volna elküldve vki, már ki lenne moderálva.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Úgy látszik csak nekem nem szabad csúnya dolgokat írnom, mert azt rögtön kijavítottátok! Kedves Modik! Ezt miért nem???Mental_Theo írta:Hányadik hányadék madridstát állitották már ki idén?mert szinte minden meccsen kinyomnak valakit tőlük...hehe
-
- Llegenda del Barça
ez az "újhierro" minden meccsen vállal egy zsugát. és azért nem kell megfeledkezni a másik gyökérről sem, a garciáról, aki a legnagyobb dúvad volt tavaly a primerában. gondolom, ő sem lett szerényebb.
PUYOL-XAVI-INIESTA
- Mental_Theo
- Capitá del Barça
Hányadik hányadék madridstát állitották már ki idén?mert szinte minden meccsen kinyomnak valakit tőlük...hehe 

- Ordog
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Tuti, hogy 2. helyen jutnak csak be, és akkor megkapják a kieséses rendszerben vmelyik csoport 1. helyezettjét, ami ugye nem lesz könnyű falat, főleg egy madridnak nem
Megnézném hogy mit szerencsétlenkednének össze mondjuk egy Cselszki ellen...

Megnézném hogy mit szerencsétlenkednének össze mondjuk egy Cselszki ellen...
- Charlie
- Öreg Harcos
Hát mákjuk volt,sikerült kiharcolnniuk a győzelmet,csoportkörből úgyis továbbjutnak,illik nekik,összeszerencsétlenkednek annyi pontot,de a kieséses zónában kapnak egy erősebb ellenfelet,akkor viszlát margó.
C.
C.
-
- Jugador del Barça
Úgy látszik még a szerencse sem hagyja el őket.
Tavaly a tavaszi fordulóban is volt egy-két ilyen meccsük a bajnokikon, ahol csak szerencsével nyertek.
Mondjuk emiatt nem kell siránkozni, mert Fortuna segítsége nélkül nem lehet trófeákat sem nyerni.
Mondjuk az Alaves ellen ránk is mosolyoghatott volna az 1. fordulóban.

Tavaly a tavaszi fordulóban is volt egy-két ilyen meccsük a bajnokikon, ahol csak szerencsével nyertek.
Mondjuk emiatt nem kell siránkozni, mert Fortuna segítsége nélkül nem lehet trófeákat sem nyerni.
Mondjuk az Alaves ellen ránk is mosolyoghatott volna az 1. fordulóban.
- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
Madrid - Rivaldóék: 2-1 ..............
A 2. félidőben írtó gyengék vtak, de jött vmi Soldado gyerek, aztán fejelt 1 gólt.
A végén meg Ramost kinyomták MEGINT...
Bejött a tippem, a mi meccsünkön az ellenféltől, a madrid meccsén a madridtól nyomják ki az embereket... Meg persze a tizik is.. pff...

A 2. félidőben írtó gyengék vtak, de jött vmi Soldado gyerek, aztán fejelt 1 gólt.
A végén meg Ramost kinyomták MEGINT...

- redmiller
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Nem a kapura rúgásokból áll a szép játék.... De nem volt igazi gyors, látványos v. egyszerű támadásunk, ami tavaly jellemző volt a csapatra.Mental_Theo írta:Akkor játszanak csunyán,és nyerjenek 3 góllal....de akkor ennyi erővel sok csapatot lehet fikázni.azzal hogy ők 3szor rugtak kapura mi meg 16szor azért az jelent valamit.tényleg nem voltak csúcsformában,de nem illett volna őket finoman szólva sértegetni.a Madrid az első félidőben sehol nem volt.mégis istenitették a "döglődő legyeket"
By red
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
- Mental_Theo
- Capitá del Barça
Akkor játszanak csunyán,és nyerjenek 3 góllal....de akkor ennyi erővel sok csapatot lehet fikázni.azzal hogy ők 3szor rugtak kapura mi meg 16szor azért az jelent valamit.tényleg nem voltak csúcsformában,de nem illett volna őket finoman szólva sértegetni.a Madrid az első félidőben sehol nem volt.mégis istenitették a "döglődő legyeket"
- redmiller
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Nem azért, de a csapt egyáltalán nem játszott szépen szombaton... Eredményesen viszont igen. Eto'o 1 gólja volt, ami nagyon szép volt.
By red
-
- Llegenda del Barça
nem szoktam beidézni az ellentől, de most kivételt teszek, mert ezzel nem sértek meg senkit odaátról!ja és ez a gólöröm tiszta idióta,mint mikor lefújom a legyet légyirtóval,de még nem hal meg csak döglödzik a kövön
szóval ez a gólörömük?! -ez rengeteg volt!
év eleje óta mindig előállnak valami újjal, de ez minden eddigit alulmúl

nem tudom, hogy Robinho, vagy Bakpista e az ötletgazda

de ez már télleg súrolta a "jóérzés határát"

(legalábbis nálam...)

Silvanus írta:INKÁBB CSAK IGEN MEGLEPŐ, hogy épp Farkas Norbi tette mind ezt, aki akkora Barcás, mint ida Lacháza!!!
ezek után már nem vagyok benne biztos

-
- Director del Fútbol
Az igaz, hogy elég idegesítő volt a Barca meccs kommentárja, hogy miért kellett így lehúzni a fiúkat, én sem értem, viszont az nem igaz, hogy Real Fan Club alakul ott, INKÁBB CSAK IGEN MEGLEPŐ, hogy épp Farkas Norbi tette mind ezt, aki akkora Barcás, mint ida Lacháza!!!Saint Germain írta:Ja a sport1-en lassan megint összeáll a reál fan club.Mental_Theo írta:Elképesztő hogy tegnap mennyire fikázták a Barcelonát,a Madridot meg ma istenitették.minden [auto_cenzúra] megmozdulásukról ódákat zengett a kommentátor.nagyon idegesitő volt.a tegnapi barcameccs meg nem volt annyira élvezhető a barom kommentátor miatt.szégyenletes!!!!!!!
Arról nem is beszélve, hogy a BARCA meccs szünetében az elemzésnél, Tornyi még Rijkaard-ot is átkeresztelte Guulit-ra.

"Més Cuen un Club"
-
- Jugador del Barça
Ja a sport1-en lassan megint összeáll a reál fan club.Mental_Theo írta:Elképesztő hogy tegnap mennyire fikázták a Barcelonát,a Madridot meg ma istenitették.minden [auto_cenzúra] megmozdulásukról ódákat zengett a kommentátor.nagyon idegesitő volt.a tegnapi barcameccs meg nem volt annyira élvezhető a barom kommentátor miatt.szégyenletes!!!!!!!
Arról nem is beszélve, hogy a BARCA meccs szünetében az elemzésnél, Tornyi még Rijkaard-ot is átkeresztelte Guulit-ra.