Victor Valdés
- barce91
- Barça C
- Kapcsolat:
Vica El Barca!!!! Go VALDES, Go Puyol, Go Markez, Go Eto, Go Ronaldinho, Go Messi, Go Henry, Go Yaya, Go MIlito, Go Abidal, Go Silvinyho, Go Jorqera,Go Gudjonsen, Go Iniesta, Go Xavi, Go Edmilson, Go Motta Go Beletti, Meg mindenki akit kihagytam meg aki távozik a barcából
- Scorpio
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Igazad van! Csak Slither tett fel egy kérdést nekem, amire más válaszolt, így nem akartam ismét leírni így csak annyit írtam, hogy nekem is az a véleményem!
"Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi sem sikerül. Nem számit, a lényeg az hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubbért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsájtva. Ilyen egyszerű!" (Simon Tibor)
-
- Llegenda del Barça
azért tűnt el, mert nagyon megszaporodott az OFF és az olyan hsz-ek száma, amiknek nem túl mély a mondandója, vagy rövid, 1-2 szavas írásokat tartalmaznak, vagy nem a topic témájához tartoznak.
ezúttal is megkérnénk (immáron két nap alatt legalább ötödjére) minden (főleg új) fórumozót, hogy rendeltetésszerűen használják a fórumot.
az 1-2 szavas, summázó, stb hsz-ek beírása teljesen felesleges, mert egyrészt új mondandója nincs, másrészt a moderátorok (feladatukhoz híven) törlik azokat!
szeretném, ha mostmár tényleg komolyan vennétek a dolgot.
Eurobarca Team
ezúttal is megkérnénk (immáron két nap alatt legalább ötödjére) minden (főleg új) fórumozót, hogy rendeltetésszerűen használják a fórumot.
az 1-2 szavas, summázó, stb hsz-ek beírása teljesen felesleges, mert egyrészt új mondandója nincs, másrészt a moderátorok (feladatukhoz híven) törlik azokat!
szeretném, ha mostmár tényleg komolyan vennétek a dolgot.
Eurobarca Team
- Scorpio
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Jól írod, nekem is ez a véleményem!haze71 írta:Sajnos nem tudunk igazolni nála jobb kapust. Azért írom, hogy sajnos, mert bár idén elég jól teljesített, de számomra egyértelmű, hogy nem BARCA SZINTŰ kapus. Elég, ha két nagyon fontos gólt említek: Pool és Betis. Ha a sok jó teljesítmény mellett az a két gól is meglett volna, most ő lenne az Isten...
Előző hsz eltünt, mint szamár a ködben!

"Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi sem sikerül. Nem számit, a lényeg az hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubbért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsájtva. Ilyen egyszerű!" (Simon Tibor)
- Gauchomester
- Entrenador del Barça
Ha jól belegondolunk, Zubizarreta óta nem volt ilyen hosszú távú, megbízható megoldás kapusposzton. Mindig megpróbálkoztunk valamivel, Bonano, Enke, és a számomra a legnagyobb csalódás Rüstü, de jött Váldez a semmiből, s bár néha vannak hajmeresztő dolgai, szerintem ideális oda hátra, s egy kapus igazolása veszélyes, mert ugye úgy tartják, hogy nem utolsó szempont, ha a kapus és a védők már összeszoktak, na most Váldeznél ez nem probléma. És ahogy így emlegettétek a nagy meccseket, azért a BL-döntőt ne hagyjuk ki, amit szinte ha ő nincs, Henry eldönthetett volna... 

Sajnos nem tudunk igazolni nála jobb kapust. Azért írom, hogy sajnos, mert bár idén elég jól teljesített, de számomra egyértelmű, hogy nem BARCA SZINTŰ kapus. Elég, ha két nagyon fontos gólt említek: Pool és Betis. Ha a sok jó teljesítmény mellett az a két gól is meglett volna, most ő lenne az Isten...
- Scorpio
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Sajnos igazad van!Slither írta:Aki lehetséges, az mind gyengébb VV-nél.Scorpio írta:Buffon szép állom, + maradjon is Torinoban! Olyanra gondoltam aki lehetséges is!

- Scorpio
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Buffon szép állom, + maradjon is Torinoban! Olyanra gondoltam aki lehetséges is!
- Scorpio
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Nincs kapus kérdés, de ha lenne kit igazolnátok?
- Slither
- Almighty Admin
- Kapcsolat:
A második egy csodálatos Xavi emeléses gól volt.vaLe5 írta:Egy régi emlék: Barca-real azthiszem Figot kinyomták a realból 1-0nál solari lőtte azt a gólt..."klájvert" és ?ronaldinho?goljaival 2-1 re nyertünk...de valdes komojan 3 szor lőttek 10 méteről a kapura mert mindig kipattant ,a madridisták. és mindig védte azon a mecsen minimum 4 gólt háritott ami csak rajta vagy még rajta se múlott volna.

- vaLe5
- Jugador d'estrella
Egy régi emlék: Barca-real azthiszem Figot kinyomták a realból 1-0nál solari lőtte azt a gólt..."klájvert" és ?ronaldinho?goljaival 2-1 re nyertünk...de valdes komojan 3 szor lőttek 10 méteről a kapura mert mindig kipattant ,a madridisták. és mindig védte azon a mecsen minimum 4 gólt háritott ami csak rajta vagy még rajta se múlott volna.

-
- Jugador d'estrella
Én meg vagyok vele elégedve. Évről évre egyre jobb teljesítményt nyújt. Én csak Casillasra cserélném el, de akkor egy tizedmásodpercet sem gondolkodnék. De ez csak álom. Én bízom benne, hogy tovább fejlődik és még legalább 5-6 évig nem kell a kapusposzttal foglalkozni.
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Én csak egy védésére emlékszek, de az nagyon nagy volt. Puyol nagyon lemaradt Nistelrooyról, de Valdes hirtelen reflexből feltette a kezét és kivédte.

in to exile
- vaLe5
- Jugador d'estrella
Neki köszönhetjük hogy az El clasicon messinek nem kellet még 5 gólt rúgnia az egyenlítésért !!Óriásiakat fogot 2-2 nél 1az 1 eket. és a BL döntőben is meg egy csomó helyen , néha kiszolgáltatott helyzetbe hozzák.Mihu írta:Hát ha most őszinték akarunk lenni akkor nem volt nehéz összeállítani azt a viditEtooka írta:vki mondta,hogy vki csinált egy baki videót róla!nem tudná belinkelni a címét??megnézném azt a videót,hogy ki az az ellen drukker,aki ilyet tud csinálni!!!![]()
És ha már itt tartunk akkor felőlem Ő is mehet a nyáron és jöhet Buffon vagy nem tudom ki de valami 28 éves körüli kapus aki már letett vmit az asztalra....és aki nem potyázik ennyit mint VV...persze volt sok parádéja de tudnánk szemezgetni a bakikból is

- vaLe5
- Jugador d'estrella
CR7 nem tud focizni, csak bicikli cselezni , ahoz meg nem kell tehetség .Kimegyek az udvarba és annyit csinálok amenyit akarok. Ronaldo nem tudja szervezni a játékot és nem is érti .Mihu írta:Persze.... hiába gyűlölöm tiszta szívemből CR-t de akkor is elismerem hogy nagyon jó játékos.....de nekem valahogy nem jön le annyira hogy VV olyan biztos pontja lenne a csapatnak hogy semmi pénzért se válnék meg tőle....de ígérem jövőre jobban figyelek...egyre azért emlékszem...a BL döntőt neki köszönhetjük 50%-ban...a másik 50 meg Larsson-éZozzy 5 írta:Ez igaz, de ahogy játszik meccsről meccsre azok tények, amiket el kéne ismerni

- Barcaforever
- Director del Fútbol
Vmeik újásgban azt írták róla, h megbízhatatlan és rengeteg hibával játszik.
Én meg csak néztem.Sztem idén nagyon jól védett és rengeteg pontott hozott a csapatnak.Csak nem megkomolyodott? 

-
- aka Game90
Off: Los linkeld már be azt a vidit. Amikor tegnap a chaten hírdetted nem néztem meg. KösziLos Banditos írta:Vagy, hogy jelentekezzen be és ne magázza.![]()

On: nem csak VV hibázhat, a legnagyobb kapusokról is lehetne ilyet összeállítani.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
- VictorValdes19
nem csak valdes bakizott a vidiben 

" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
-
Vagy, hogy jelentekezzen be és ne magázza.Mihu írta:ozsimiki írta: Na a meccs kedvéért beszállok melléd![]()
![]()
![]()
![]()
Valdes moonnyóón leeeeeeeeeeee
![]()
![]()
![]()
természetesen nincs igazad Mihu...a bakik valósak,de rengeteg pontot hozott nekünk,és egyre megbízhatóbb![]()
Vagy esetleg meg lehetne kérni hogy Nefürgyééé....leeeeee![]()
![]()

Amúgy a vidiben van egy hiba, mert a Barcelona - Valencia meccs végeredménye 2-2 lett, mert Villa még betalált mégegyszer tizenegyesből, amit Edmílson hozott össze, és Canizares hibája után még Deco rúgott egy gólt.

Na, jó a memóriám?

in to exile
-
- Llegenda del Barça
Így van, legközelebb figyelj jobbanMihu írta:Persze.... hiába gyűlölöm tiszta szívemből CR-t de akkor is elismerem hogy nagyon jó játékos.....de nekem valahogy nem jön le annyira hogy VV olyan biztos pontja lenne a csapatnak hogy semmi pénzért se válnék meg tőle....de ígérem jövőre jobban figyelek...egyre azért emlékszem...a BL döntőt neki köszönhetjük 50%-ban...a másik 50 meg Larsson-éZozzy 5 írta:Ez igaz, de ahogy játszik meccsről meccsre azok tények, amiket el kéne ismerni

- Mihu
- Director del Fútbol
ozsimiki írta: Na a meccs kedvéért beszállok melléd![]()
![]()
![]()
![]()
Valdes moonnyóón leeeeeeeeeeee
![]()
![]()
![]()
természetesen nincs igazad Mihu...a bakik valósak,de rengeteg pontot hozott nekünk,és egyre megbízhatóbb![]()
Vagy esetleg meg lehetne kérni hogy Nefürgyééé....leeeeee

- Mihu
- Director del Fútbol
Persze.... hiába gyűlölöm tiszta szívemből CR-t de akkor is elismerem hogy nagyon jó játékos.....de nekem valahogy nem jön le annyira hogy VV olyan biztos pontja lenne a csapatnak hogy semmi pénzért se válnék meg tőle....de ígérem jövőre jobban figyelek...egyre azért emlékszem...a BL döntőt neki köszönhetjük 50%-ban...a másik 50 meg Larsson-éZozzy 5 írta:Ez igaz, de ahogy játszik meccsről meccsre azok tények, amiket el kéne ismerni