Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Akkor megnyugodtam, hogy nem hülyültem meg teljesen...barca99 írta:, én kérdeztem, de a képek a Zambrotta topicban vannak! Tehát ha az offtopicba linkeled, akkor is megtaláljuk, és nem áll fenn a veszély, hogy kitörlik őket offolás miatt!
grecki írta:Lehet hülye vagyok, de esküdni mertem volna, hogy vki kérdezte, hogy vajon a többi zsugásnak milyen csaja van... Lehet győz a szenilitás!
Lehet hülye vagyok, de esküdni mertem volna, hogy vki kérdezte, hogy vajon a többi zsugásnak milyen csaja van... Lehet győz a szenilitás!barca99 írta:off: grecki ezeket sztem nyugodtan pakolhatod az offtopicba is, mivel az olasz bekkhez kevés közük van! De köszi a képekért!
Mondjátok azt, hogy ide kb. egy fél órája még más volt írva! Én másra emlékszem, most meg nem az van, pedig nincs ott, hogy szerkesztve. Esetleg nem volt szalonképes, és moderálva lett?bouba írta:azért helyes a csaj!
Vagy csak bukik a bő keblekreSzakacs írta:hmmm..nekem sem jon be a felesege....de annal jobban tisztelem...mert szerintem akarmilyen modellt felszedhetett volna...valami hulye plaza macskat..amelyik egesz nap shoppingol..persze nem kizart h a felesege azt teszi...de ami teny h nem a legszebb no...szoval lehet h a belsot is nezi ? Es szerintem igen...Szoval a szememben sokat nott...
Csináljunk Anti Zambrotta's Wife Front-otRumig írta:Jól van, akkor nem én vagyok egyedül így
nekem se...olyan ronda arca van...lionelmessi19 írta:Nekem sem.Rumig írta:Mondjuk nekem abszolút nem jön be, de az én vagyok![]()
![]()
Lehet h mi vagyunk, akik tul nagy igényeket támasztanak![]()
De sztem egyáltalán nem olyan szép...
Nekem sem.Rumig írta:Mondjuk nekem abszolút nem jön be, de az én vagyok![]()
Megfelelő Game?Felesége is ilyen jól focizik?:DGame90 írta:Evil![]()
Tudom, hogy neked ő tetszik, de máskor inkább a feleségéről tegyél be fotókat
![]()
Minnél többet
Asszonyát, hogy hívják?Mert akkor keresnék én is
![]()