Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Jaja, most visszakapták azt a 7 perces büntetőtBoixos írta:na, a margitnak sem lesz már meg a grand slam ebben az évben. grat. a valladolidnak! a xavi moré ráadásul asszem pont barcelonai gyerek, ha jól emlékszem arra, amit még az első meccsen mondott a riporter...
E mé van 2x?Zsolti írta:Egyébként nem rád értettem.real_funghi írta:Sorold már fel az ostobaságaimat!
LG írta: Hááát én nem tom. Mi azért a Barcával elég elfogultak vounk, és kellenek néha olyan menyusok, akik folnyissák a szemúnket. Mondjuk o nem ilyen volt, mert ostosbaságokat írt.
Egyébként nem rád értettem.real_funghi írta:Sorold már fel az ostobaságaimat!
LG írta:Hááát én nem tom. Mi azért a Barcával elég elfogultak vounk, és kellenek néha olyan menyusok, akik folnyissák a szemúnket. Mondjuk o nem ilyen volt, mert ostosbaságokat írt.Zsolti írta:Mondjuk nem tudom,de nekem szárajon le a kezem,ha majd a madridista fórumba fogok írosgatni...én etz nem tartom jó dolognak....
Fingora, de te magadra vetted, és nem zorog a haraszt...Enrique írta:Sztem is.Boixos írta:ezt a figo10re értette. gondolom.real_funghi írta:Sorold már fel az ostobaságaimat!
Sztem is.Boixos írta:ezt a figo10re értette. gondolom.real_funghi írta:Sorold már fel az ostobaságaimat!
LG írta: Hááát én nem tom. Mi azért a Barcával elég elfogultak vounk, és kellenek néha olyan menyusok, akik folnyissák a szemúnket. Mondjuk o nem ilyen volt, mert ostosbaságokat írt.
ezt a figo10re értette. gondolom.real_funghi írta:Sorold már fel az ostobaságaimat!
LG írta:Hááát én nem tom. Mi azért a Barcával elég elfogultak vounk, és kellenek néha olyan menyusok, akik folnyissák a szemúnket. Mondjuk o nem ilyen volt, mert ostosbaságokat írt.Zsolti írta:Mondjuk nem tudom,de nekem szárajon le a kezem,ha majd a madridista fórumba fogok írosgatni...én etz nem tartom jó dolognak....
LG írta:Hááát én nem tom. Mi azért a Barcával elég elfogultak vounk, és kellenek néha olyan menyusok, akik folnyissák a szemúnket. Mondjuk o nem ilyen volt, mert ostosbaságokat írt.Zsolti írta:Mondjuk nem tudom,de nekem szárajon le a kezem,ha majd a madridista fórumba fogok írosgatni...én etz nem tartom jó dolognak....Boixos írta:ezer barca-fan között csak szánalmas lehet, ha egy madridista elkezd "keménykedni". de például a reál-funghi nem ez a kategória.
Zsolti írta:Mondjuk nem tudom,de nekem szárajon le a kezem,ha majd a madridista fórumba fogok írosgatni...én etz nem tartom jó dolognak....Boixos írta:ezer barca-fan között csak szánalmas lehet, ha egy madridista elkezd "keménykedni". de például a reál-funghi nem ez a kategória.
jaj,az nagyon régen volt!!LG írta:Hááát, a margit így nyerte pár éve a Bl-eket. Es azota is azt pofázzák. De már én is hijányolok 1 nagy gyozelmet. Ha jol emlékszem ilyen utoljára a Malaga ellen volt.Rapika írta:Hm..LG írta: Miért, eddig nem talált rá?
Mostanában is nyerünk,de nem úgy,ahogy kéne!
Az ilyen győzelmek nem tartoznak a nagy sikerek közé!
Sztem!
Hááát, a margit így nyerte pár éve a Bl-eket. Es azota is azt pofázzák. De már én is hijányolok 1 nagy gyozelmet. Ha jol emlékszem ilyen utoljára a Malaga ellen volt.Rapika írta:Hm..LG írta:Miért, eddig nem talált rá?Rapika írta: Ó,micsoda egymásra találások!![]()
Reméljük a Barca is rátalál a nagy sikerre...
Mostanában is nyerünk,de nem úgy,ahogy kéne!
Az ilyen győzelmek nem tartoznak a nagy sikerek közé!
Sztem!
Hm..LG írta:Miért, eddig nem talált rá?Rapika írta:Ó,micsoda egymásra találások!Charlie írta: Igen én lennék T17.
C.![]()
Miért, eddig nem talált rá?Rapika írta:Ó,micsoda egymásra találások!Charlie írta:Igen én lennék T17.LG írta: Gighi
Ha jol vettem ki akkor en találtam, ugye?
C.![]()
Ó,micsoda egymásra találások!Charlie írta:Igen én lennék T17.LG írta:GighiCharlie írta:Te mien néven szerepelx?
C.
Ha jol vettem ki akkor en találtam, ugye?
C.
GighiCharlie írta:LG írta:Ez a C....csak nem tevagy T17?Charlie írta: Én is ritkán írok már oda,pedig rengeteget írtam a Nemzeti Sport fórumon,elég gagyi lett!
C.Te mien néven szerepelx?
C.
LG írta:Ez a C....csak nem tevagy T17?Charlie írta:Én is ritkán írok már oda,pedig rengeteget írtam a Nemzeti Sport fórumon,elég gagyi lett!LG írta: Nekem meg az NSes. Bár má naponta max 1x írok oda.
C.
Ez a C....csak nem tevagy T17?Charlie írta:Én is ritkán írok már oda,pedig rengeteget írtam a Nemzeti Sport fórumon,elég gagyi lett!LG írta:Nekem meg az NSes. Bár má naponta max 1x írok oda.Boixos írta:én sem írnék madridi fórumba. elég nekem (ugyan már egyre ritkábban) az nb1es adok-kapok.
C.
Én is ritkán írok már oda,pedig rengeteget írtam a Nemzeti Sport fórumon,elég gagyi lett!LG írta:Nekem meg az NSes. Bár má naponta max 1x írok oda.Boixos írta:én sem írnék madridi fórumba. elég nekem (ugyan már egyre ritkábban) az nb1es adok-kapok.