Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem jöttünk ki jól belőle, de mégis a lehető legjobban a jelen állás szerintLG írta:Persze...Titinho írta:....
Te most ennyire hülyének nézed a többi embert, h megpróbálod azt beállítani, h még mi jöttünk ki jól üzletből?
Persze lehet próbálkozni tovább, pénz van bőven... Van miből szórni a pénzt, aztán veszteséggel el/visszaadni a játékost. Én is bízom Pepben, de ezeket az igazolásokat fekete pontként könyvelem el mind neki, mind az egykori vezetőségnek. Remélem Rosellék (Zubizarretával) véget vetnek a fölösleges költekezéseknek!!!galamb írta:Nem jött be ez az igazolás (sem), de semmi ok aggodalomra, próbálkozni kell tovább. Pepben teljes mértékben bízom, annak ellenére is, hogy a tavalyi igazolások nem a legjobban sültek el.
Persze...Titinho írta:....
Szerintem kölcsönbe kellett volna mennie, sokan vitték volna. (szerintem)galamb írta:Kicsit meglepett Csiga távozása, hisz annak ellenére hogy nem tündökölt, megvannak a kvalitásai. Valami hiányosság elégtelenség azonban egyértelműen kiütközött játékából, hogy Pep egy év után elengedi. Voltak szép, ígéretes megmozdulásai, de a lassúsága nyilvánvaló. Ezen valószínű, hogy már nem lehet javítani, ezért inkább elengedték. Nem jött be ez az igazolás (sem), de semmi ok aggodalomra, próbálkozni kell tovább. Pepben teljes mértékben bízom, annak ellenére is, hogy a tavalyi igazolások nem a legjobban sültek el. Csigának sok sikert kívánok, szimpatikus játékos, még sokat hallhatunk róla.
Mindig lesznek ilyen igazolások! Tipikusan az az igazolás ami vagy beválik vagy nem... Az pedig, hogy 15 misiért megy az szinte tök egyértelmű egy ilyen gyengébb év után, hogy 10 misivel kevesebbért lehet elpasszolni. Legalább látják, hogy nem vált be Csigri és intézkednek, hogy valaki más jöhessen, akivel nagyobb sikere lehet a hátsóalakzatnaklooka írta:Ha 15 misiért, akkor bolondot csinált magából Pep(bármennyire is tisztelem és kedvelem, mint edzőt).
(Mert egy ilyen zsigeri gyülőlködő szerintem. Pedig ha a jó oldalát nézné a dolgoknak boldogabb ember lenne.)Bányász írta:Ne haragudj de inkább örülnél neki,h elmegy innen...(én bontok is egy pezsgőt...
) Miért jó Neked,h mostanában szinte minden hozzászólásodban megtalálod Pepet valamivel?
Hát még még volt szőrzet az arcán, akkor simán kinéztem belőle, hogy alkoholbogárSanama írta:Azért Pep mutata neki az 1. mondat után,hogy elég lesz fiam !
Kicsit be volt állva. Nem csodálom,ha a pályán olyan lassú,beszélni se nagyon tud