Aranylabda & FIFA Év Játékosa 2008

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Ki nyeri idén a France Futbol aranylabdáját ?

Lionel Messi
111
41%
Cristiano Ronaldo
104
38%
Xavi Hernandez
50
18%
Egy másik játékos...
8
3%

Szavazatok száma: 273
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.01.12. 16:23:02

lluisllach89 írta: Kaka (AC Milan / Brazil) - 7.92%
Xavi (Barcelona / Spain) - 7.92%.
ebben ez ultra ciki , mondjanak nekem egy épkézláb dolgot,h kaka mi a lóf.... csinált a 2008as évben :?: :?: :?:

nevetséges az egész, bár azt továbbra is tartom,h az aranylabdát megérdemelte cr, viszont ha itt nem nézik majd a címeket, akkor nagyon szoros lesz, és remélem Messi győz. Ősszel egyértelmű h magasan vert mindenkit, meglátjuk a tavaszt mennyire adják..
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
lluisllach89
Director del Fútbol

2009.01.12. 16:11:06

Az én szememben a megmaradt hitelét is elveszítené minden zsurnaliszta ha nem Messi kapná a Fifa év játékosa címet. Elvileg a megszerzett címek valamelyest háttérbe szorulnak, a játéktudás az elsődleges. Lionel Messi pedig a világ legjobb labdarúgója. Ez axióma, felesleges magyarázkodni. Ha a madridi As szerint ő kapná meg, csak jelent valamit, illetve a focirajongók véleménye szerint :arrow: goal.com szavazás :arrow: Lionel Messi (FC Barcelona / Argentina) - 42.57%
Cristiano Ronaldo (Manchester United / Portugal) - 31.68%
Fernando Torres (Liverpool / Spain) - 9.90%
Kaka (AC Milan / Brazil) - 7.92%
Xavi (Barcelona / Spain) - 7.92%.

Mindenesetre reménykedjünk h kisteleki úr jól fogja érezni magát a zürichi éjszakában...
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.01.11. 18:51:45

mindorokke_barca írta:ha ez a dij is fokozza a jollakottsagat, mint ahogyan azt az aranylabda tette, akkor legyen csak az ove.. hihetetlen h most is hogy el tud tunni a palyan, mintha nem is jatszana...nagy csapatok ellen semmit sem tud mutatni...
nézd kollega a második félidőt is :wink:
Kép
mindorokke_barca
Entrenador del Barça

2009.01.11. 18:21:05

ha ez a dij is fokozza a jollakottsagat, mint ahogyan azt az aranylabda tette, akkor legyen csak az ove.. hihetetlen h most is hogy el tud tunni a palyan, mintha nem is jatszana...nagy csapatok ellen semmit sem tud mutatni...
miihii
KHAL

2009.01.11. 18:13:28

Titinho írta:FIFA ÉV JÁTÉKOSA DÍJ

A SZŰKÍTETT LISTA: Cristiano Ronaldo (portugál, Manchester United), Fernando Torres (spanyol, Liverpool), Xavi (spanyol, Barcelona), Kaká (brazil, AC Milan), Lionel Messi (argentin, Barcelona)

Az ünnepélyes eredményhirdetést január 12-én, a Zürichben sorra kerülő FIFA-gála keretében tartják meg.
Nekem új hír,de most mondta a komi az eurosporton,MU-cselszkijen,h
Céronié ez a trófea is...
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
bali 15
Director del Fútbol

2008.12.12. 20:45:46

maister6000cm3 írta:
..:Poldi:.. írta:Igazán nem panaszkodhat Franck Ribéry: nagyon nagyra becsülik Németországban, pontosabban a Bayernnél. Franz Beckenbauer már nem egyszer zengett ódákat róla, és a legutóbbi dicséretbe Messit is "belevette" a Császár.
- Ribéry és a kis Messi jelenleg a világ két legjobb játékosa, már-már nem is futballisták, hanem táncosok...
Erre jegyezte meg az egyik német lap malíciózusan: akkor Cristiano Ronaldo minden bizonnyal táncosnő...
8) 8)
Hát igen Messi és Ribéry tényleg bombaformában van, de szerintem Xavi teljesítménye is figyelemre méltó. Véleményem szerint most éli fénykorát!
Ami Cristanot illeti: Úgy vélem, lehet hogy ő több mindent nyert, mint Messi és Xavi, de attól még nem jobb náluk.
Hajrá BARCA
Ez jó a németek csúnyán odaszóltak :D :D :D
Amúgy meg milyen lenne már hogy most itt fikázzuk aztán a jövő évben ideigazolna....poén lenne. Ne feledjétek régebben kapcsolatba hozták őt a Barcelonával is. Ha szerényebb viselkedést mutatna akkor nekem nagyon szimpatikus lenne.
De hát ez csak álom.
CR7 megigazítja a haját a kivetítőben ha meglátja magát.
CR7 úgy hívja fel magára a figyelmet a strandon hogy elkezdi a testét kenegetni de külön ügyel arra hogy mindenki lássa hogy mit csinál.
CR7 49 sms-t küldött 1 óra alatt új barátnőjének.
CR7 a meccs után nem azt nyilatkozza hogy "jó a csapatszellem" csak simán odavágja hogy "Jó voltam".
CR7-nek kabalafodrásza van.

Ez nem Chuck Norris koppintás, ez így igaz....
maister6000cm3
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2008.12.12. 20:44:16

Mosquito írta:
kucsi írta:De tudjatok mi jutott eszembe? Mivel hogy iden a barca megnyeri a bajnoksagot meg bl-t is. Eto´o golkiraly lesz, Messi meg a legjobb játekos. Ki nyeri jovore az aranylabdát? :D
Akár 50 gólt is lőhetne Eto'o a szezonban akkor is Messi kapná kettőjük közül az aranylasztit, mivel a kicsi látványosabban játszik és sokkal jobb a pr-ja is.
Nálam ennek ellenére a kameruni lenne a favorit, mert eddig jóval többet tett ő a Barcaért(igaz ez semmit nem számít a díjnál), mint Messi akinek még bőven lesz majd ideje bizonyítani és aranybogyókat nyerni.
Ez így van. Ha a teljesítménybe belevesszük az elmúlt éveket, akkor Eto'o
lenne a legjobb a Barcában, de Messi még nagyon fiatal és nagyon a karrierje elején jár. Biztosan látunk még tőle szép dolgokat.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2008.12.12. 20:39:31

Titinho írta:FIFA ÉV JÁTÉKOSA DÍJ

A SZŰKÍTETT LISTA: Cristiano Ronaldo (portugál, Manchester United), Fernando Torres (spanyol, Liverpool), Xavi (spanyol, Barcelona), Kaká (brazil, AC Milan), Lionel Messi (argentin, Barcelona)

Az ünnepélyes eredményhirdetést január 12-én, a Zürichben sorra kerülő FIFA-gála keretében tartják meg.

Kaká nem értem mire fel...Mint ügyeletes címvédő vagy miért van a listán?
Casillast előbb el bírnám képzelni helyette
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
maister6000cm3
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2008.12.12. 20:36:59

Danka00792 írta:
Titinho írta:A SZŰKÍTETT LISTA: Cristiano Ronaldo (portugál, Manchester United), Fernando Torres (spanyol, Liverpool), Xavi (spanyol, Barcelona), Kaká (brazil, AC Milan), Lionel Messi (argentin, Barcelona)

Itt végre komoly esélye van Xavinak és Messinek. Hajrá!

Xavinak kellene odaadni.
maister6000cm3
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2008.12.12. 20:35:16

..:Poldi:.. írta:Igazán nem panaszkodhat Franck Ribéry: nagyon nagyra becsülik Németországban, pontosabban a Bayernnél. Franz Beckenbauer már nem egyszer zengett ódákat róla, és a legutóbbi dicséretbe Messit is "belevette" a Császár.
- Ribéry és a kis Messi jelenleg a világ két legjobb játékosa, már-már nem is futballisták, hanem táncosok...
Erre jegyezte meg az egyik német lap malíciózusan: akkor Cristiano Ronaldo minden bizonnyal táncosnő...
8) 8)
Hát igen Messi és Ribéry tényleg bombaformában van, de szerintem Xavi teljesítménye is figyelemre méltó. Véleményem szerint most éli fénykorát!
Ami Cristanot illeti: Úgy vélem, lehet hogy ő több mindent nyert, mint Messi és Xavi, de attól még nem jobb náluk.
Hajrá BARCA
Danka00792
Director del Fútbol

2008.12.12. 14:16:04

Titinho írta:A SZŰKÍTETT LISTA: Cristiano Ronaldo (portugál, Manchester United), Fernando Torres (spanyol, Liverpool), Xavi (spanyol, Barcelona), Kaká (brazil, AC Milan), Lionel Messi (argentin, Barcelona)

Itt végre komoly esélye van Xavinak és Messinek. Hajrá!
Titinho
Director del Fútbol

2008.12.12. 13:40:06

FIFA ÉV JÁTÉKOSA DÍJ

Més que un club :!:

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2008.12.07. 11:39:04

Ez a klasszikus, "farkas kiáltok" esete :)
Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.12.07. 09:25:58

Ez olyan, mint amikor vki sokat hazudik, és aztán már akkor sem hisznek neki, mikor igazat mond. Sokan most már Ronaldoba is most már mindig, mindenért bele kötnek majd.
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.12.04. 18:58:10

LG írta:
ozsimiki írta:
Már divat utálni,vagy legalábbis menő :lol: Ennyi erővel f1es világbajnokok se mondják magukról, hát h megérdemeltem mert 18ból 12őt én nyertem..stb.

ez a nyilatkozat részlet teljesen jogos. vannak persze mondatai amire ugrani lehet,ez nem olyan szntem.
Igen, divat utállni, de sokat tett, és tesz is érte a pályán, és azon kivül is. Nagy játékos lett belőle, de mint ember egy erkölcsi hulla.

Ez a nyilatkozata sztem is korrekt volt, ebben nem találok kivetni valót. De sok, régebbi nyilatkozatában igen, de nem is ezek bosszantanak engem annyira, hanem az, amit a pályán művel. Elég csak pl. azt megnézni a City ellen mit csinált. Engem már Ronaldinho is sokszor föl.aszott, hogy ugy viselkedett a pályán mint egy primadonna, de C viselkedése már télleg undoritó.
ez igaz,de épp ezért írtam,h 'divat' és 'menő' szidni,mert a mostani teljesen logikus nyilatkozat után is nekiestek. ami látom szerinted sem volt vészes.

bár magának köszönheti,h immáron bármit is mond, ő lesz a rossz. csak páran megjegyeztük,h ez nem mindig van így.
Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.12.04. 16:49:42

ozsimiki írta:
Már divat utálni,vagy legalábbis menő :lol: Ennyi erővel f1es világbajnokok se mondják magukról, hát h megérdemeltem mert 18ból 12őt én nyertem..stb.

ez a nyilatkozat részlet teljesen jogos. vannak persze mondatai amire ugrani lehet,ez nem olyan szntem.
Igen, divat utállni, de sokat tett, és tesz is érte a pályán, és azon kivül is. Nagy játékos lett belőle, de mint ember egy erkölcsi hulla.

Ez a nyilatkozata sztem is korrekt volt, ebben nem találok kivetni valót. De sok, régebbi nyilatkozatában igen, de nem is ezek bosszantanak engem annyira, hanem az, amit a pályán művel. Elég csak pl. azt megnézni a City ellen mit csinált. Engem már Ronaldinho is sokszor föl.aszott, hogy ugy viselkedett a pályán mint egy primadonna, de C viselkedése már télleg undoritó.
Andrisveres
Jugador d'estrella

2008.12.03. 14:33:35

Lehet h egy kicsit öntelt ez a nyilatkozat C ronitól , de az biztos , h őszinte. és sztem is ő érdemelte meg. azt mondja h ő nyújtotta a legjobb teljesítményt nem azt ,hogy ő a legjobb.

ronaldinho meg nagyon szerény volt stb... de azt is nyilatkozta ,hogy innen akar visszavonulni , meg itt akar újra a legjobb lenni és szépen elsunnyogott a milánba. ( de mindezt végig nagyon illedelmesen)

ez miért jobb , mint h Cr elmondja , hogy ő el akar menni a real madridba?

Azt is írta valaki , hogy Cr nem alázatos. Hát ez nagyon nem igaz , mert egész életében csak gyakorolt és gyakorolt , ő az a típus akit utolsónak kell bekergetni az edzésről. Ugye Roni 10ről akkor most ne beszéljünk.
egy dolog az önteltség és a túlzott őszinteség , és a másik ha valaki kétszínű. Persze mindezek nem érvényesek messire , és remélem ő nyeri jövőre!

Amúgy Ronaldotól mit várnak az emberek? Nyilatkozza azt 42 góllal és bl és valamint pl győzelemmel (azt tudtátok h az egész évben ő adta a legtöbb gólpasszt is a man u-ban?) ,hogy nem én nem érdemlem meg , kapja inkább messi a megtiszteltetést , aki semmit sem nyert , tavaly nem tudott vezér lenni , mikor nem volt sérült akkor is kevesebb gólt és gólpasszt adott én? persze ,hogy nem nyilatkozza ezt. egyértelmű , hogy övé az aranylabda , hiába van most messi bombaformában. (ronaldo sem olyan rossz.)

persze mindezek nem érvényesek messire , és remélem ő nyeri jövőre!
Fernando
Llegenda del Barça

2008.12.03. 13:39:14

manuel írta:
CFirpo3 írta:Én csak írtam, hogy vajon mi járhatott annak a fejében, aki Arshavinra, Drogbára vagy pl. Adebayoorra tette le a voksát. Valóban az, hogy: " Áh igen! Arshavin/Drogba/Adebayoor volt idén a legjobb. Xavinál, Messinél és Ronaldónál is jobb volt" -nem hiszem
Ha ezt nézzük akkor számomra meg az a meglepő hogy a Torres a 3-lett. :wink:
Torres azért egész jól játszott tavaly. Sokáig elment a BL-ben is a csapattal, a PL-ben is ontotta a gólokat a Poolnél, és nem utolsó sorban EB győztes, ráadásul az ő gólja döntött. Igaz egy 4. hely reálisabb lett volna, Xavi simán beelőzhette vna a dobogón.
manuel
Jugador d'estrella

2008.12.03. 13:33:02

Varga Tamás írta:
Hát, ha szerinted ez a nyilatkozat helyénvaló, akkor nincs miről beszélni...
Olvastál ilyet Messitől, Ronaldinhótól stb? Én nem emlékszem ilyesmire. Öndicséret büdös! Nagyképű ember, beképzelt nyilatkozata.
Egyetértek Tamással!!!Hol halott az ember ilyen nyilatkozatott annó R10-től vagy Kakától vagy Messitől???ez az ember egy undoritó,beképzelt másokat lenézző,mások képességét semmibe tekintő alak.Mert ilyet mondani hogy ő az egyedüli a világon aki tavaly jó teljesitményt nyújtott hát ez azért erős túlzás!!!!Azzal bezzeg nem dicsekedett hogy hányszor fetrengett a gyepen és hogy csak 6 osztálya van.Utálatos egy alak. :evil:
Andrisveres
Jugador d'estrella

2008.12.03. 13:21:32

oké most figyelj :D honnan tudod , hogy messi értékes ember? úgy értem szimpatikusan vislkedik a pályán. de nagyon sok ilyen szerény labdarúgó van kisbb tudással , akkor ők most mind-mind értékes emberek?

persze minden ember értékes de én itt úgy értelmeztem , hogy Messi kb Gandhi :D
..:Poldi:..
Banner mester

2008.12.03. 13:00:44

Igazán nem panaszkodhat Franck Ribéry: nagyon nagyra becsülik Németországban, pontosabban a Bayernnél. Franz Beckenbauer már nem egyszer zengett ódákat róla, és a legutóbbi dicséretbe Messit is "belevette" a Császár.
8) 8)
d.OR
Jugador d'estrella

2008.12.02. 21:00:29

nah, grat CR-nek :wink: megérdemelte!
amúgy kár ezen ennyit rágódni, mindenki tudja, hogy szegény körülbelül egy 7 éves értelmi és érzelmi szintjén van. de azt el kell ismerni, hogy egy értékes futballista. de hatalmas közte és pl Messi között a szakadék. mert Messi nem csak értékes futballista, hanem értékes ember is :wink:
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2008.12.02. 20:49:25

ozsimiki írta:

Tökreígyvan Miki :wink: Én se szeretem, de ebben nincs semmi. Attól ez még nem önteltség, hogy a többiek folyamatosan alulértékelik magukat a sajtó előtt.
Benga
Entrenador del Barça

2008.12.02. 20:44:51

A görögöknél ezt hübrisznek hívták anno...
Nem egy szép dolog és nem is mutat jól. És nem jó példa.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.12.02. 20:32:50

Zozzy 5 írta:
fcgigi írta:Beírok egy részletet egy cikkböl, amit CR-rel készítettek még az Aranylabda választás előtt...
Ki ma a világ legjobb futballistája??
CR válasza: Cristiano Ronaldo! Na jó, csak vicceltem. Nem tudom. Az előző szezonban én voltam az egyik legsikeresebb játékos. Európában, ezért nem izgulok különösebben az idei díjátadások előtt. Enyém lett az Aranycipő, az UEFA a tavalyi BL-szezon legjobbjává választott, szóval eddig minden oké. Sok jó futballista van a világon, de az előző idényben alighanem én nyújtottam a legjobb teljesítményt.
Hát erről van szó.... ennyire öntelt már nem lehet valaki...
Most mindentől függetlenül, ez a nyilatkozat miért öntelt ? Csak tényeket mondott...
Hát, ha szerinted ez a nyilatkozat helyénvaló, akkor nincs miről beszélni...
Olvastál ilyet Messitől, Ronaldinhótól stb? Én nem emlékszem ilyesmire. Öndicséret büdös! Nagyképű ember, beképzelt nyilatkozata.
Kép
Lezárt