socio66 írta:Bundaügyet tekintve azért nem kellene látatlanban vádaskodni, simán benne van,hogy csak Moggi vergődik egy sort,de valójában köze nincs hozzá az Internek.
Majd kiderül. A bajnokságot meg ki más érdemelte volna meg? Az Interen kívül mindenki lúzer,megvoltak az esélyei a Rómának,sőt a Milannak is,de mindet elcseszték.
Gratulálni mondjuk én sem fogok az Internek,mert ezt a bajnokságot ilyen ellenfelekkel szemben csak akkor nem nyerné meg,ha nem akarná..
Na végre a sok szenny között egy értelmes hsz

Ezt kéne itt fontolóra venniük a többieknek is. De nem, ők inkább különösebb ok nélkül dobálják a [auto_cenzúra], rémeket látnak. Sztem a probléma gyökere onnan ered, h az Inter keverte a Barcát, és ezért a tettükért most ők lettek a fő ellenség. Elhiszem, h azelőtt is sokaknak nem volt szimpatikus az Inter, de azért ennyi fos nem volt a topicban. Bár emlékszem, mikor 2005-ben a Chelsea verte ki a Barcát, akkor ők is arra a sorsra jutottak, mint most a szegény Inter. Akkor ők lettek a pénzeszsákcsapat, Dinamo London, meg hasonló baromságokat köpködtek rájuk. Ez nagyon szánalma dolog, h a fórumozók nagy része nem tud veszteni.
A másik dolog: mindig is szánalmasnak tartottam, h vki nem egy csapatért, hanem egy csapat ellen szorít. Márpedig nagyon sokan vannak, akiket nem is érdekel az olasz futball, de most, h az Inter közellenség lett, Inter ellendrukkerek lettek, és azért szorítottak, h az Inter veszítse el a bajnokságot. Meg a Bl-ban is nagyon sokan ezért szorítanak, pedig a Bayernt is utálják-mert vannak ilyen "emberek" is. Anno az F1-ben mikor Schumi agyonvert mindenkit, akkor is nagyon dühített, h sokan nem szurkoltak senkinek, csak a népet ellen. De sajnos ez van, az emberi hülyeség határtalan.
LG!
te nem olvastad, láttad, azokat a bizonyítékokat,amik előkerültek az Inter sárosságát illetően?
Olvastam azt a bizonyos cikket, de nekem inkább az jött ki belőle, h Moggi vergődik csupán. Pl. olyan dolgok voltak benne, h az Inter a legtöbb meccsre Colinát kérte...

Amennyire jól tudom, a kopasz Juve szurkoló, szóval ebben így nem lenne sok értelem.
Azt meg végképp nem értem, h a Juventus miért is kapna 200M kártérítést? Jogosan büntették meg őket, de így is sok dolgot megúsztak, pl. doppingbotrány. Meg aztán ne legyen már egy olyan csapat ártatlan, ahol emberek potyognak a klubház ablakából.