Serie A / Coppa Italia

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
szajko
Director del Fútbol

2010.05.18. 20:28:13

Charlie írta:Kis visszatekintő Totti életébe/pályafutásába, kár hogy már nem a régi fényében csillog a pályán. Az a sérülés szörnyű a videóban, összerándultam a látványtól.
C.
Sosem tartozott a kedvenc játékosaim közé,de ez egy remek videó és a sérülés tényleg durva. :?

Esetleg valaki nem tudja a zene nevét? :roll:
Sanama
Llegenda del Barça

2010.05.18. 20:08:59

Charlie írta:Kis visszatekintő Totti életébe/pályafutásába, kár hogy már nem a régi fényében csillog a pályán. Az a sérülés szörnyű a videóban, összerándultam a látványtól.
C.
Köszi ezt a videót. Komolyan 5x kirázott a hideh,ha nem többször.
Barca_10
Entrenador del Barça

2010.05.18. 18:18:48

De a tény akkor is tény:az Inter nem érdemelt továbbjutást az egész szezon alapján csak most Fortuna(és a bírók)velük voltak.A döntőt személy szerint meg sem fogom nézni,csak reménykedem,hogy a Bayern nyeri a BL-t.
“...I like the idea of a black sun; like a black hole is space, sucking everything into darkness, where we came from and where we’re heading...”
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2010.05.18. 18:16:59

Senki nem okolta az ellenfelet. Nekem az szabja fel az agyam, amikor ok nélkül van istenítve egy olyan csapat, amely nemigen szolgált rá. Gyengék voltunk, de korrekt játékvezetés mellett még ez is bőven elég lett volna. ennyi és nem több. Ezen nincs semmi szégyellnivaló, mi is elismertük tavaly a chelsea elleni visszavágó után. De néhány emberkénél ellenben hozé lett az edzőfejedelem egyből.
Az inter játékáról pedig a véleményem akkor is az lenne, ami, ha történetesen mi búcsuztattuk volna őket a Bl-ből:
Ócska szr, amin igényes futballhoz ( Barca) szokott szem egyszerűen nem fedezhet fel semmi szeretnivalót. Bár kétségtelenül eredményes.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Rivaldo11 2010.05.18. 18:20:40-kor.
Rivaldo-A Legnagyobb.
LG
Az Év fórumozója 2016

2010.05.18. 18:10:23

Rivaldo11 írta:Ha már itt tartunk, elég gáz, hogy neked szemmel láthatóan nem fáj, sőt...Egyenesen örülsz neki.
De ettől a tény, hogy ha 10 szer játszunk a nyomingerekkel, kilencszer mi "tesszük ki" őket a bl-ből.
Amúgy az inter új meze olyan, mint a játékuk.
Te aztán tudod, h nekem mi fáj, meg mi nem ](*,)
Csak talán nem az ellenfelet kéne okolni, hanem a saját házunk táján szétnézni.
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2010.05.18. 17:56:57

Ha már itt tartunk, elég gáz, hogy neked szemmel láthatóan nem fáj, sőt...Egyenesen örülsz neki.
De ettől a tény, hogy ha 10 szer játszunk a nyomingerekkel, kilencszer mi "tesszük ki" őket a bl-ből.
Amúgy az inter új meze olyan, mint a játékuk.
Rivaldo-A Legnagyobb.
LG
Az Év fórumozója 2016

2010.05.18. 17:44:06

ozsimiki írta:
LG írta: A másik dolog: mindig is szánalmasnak tartottam, h vki nem egy csapatért, hanem egy csapat ellen szorít.
na, ne túlozz, akkor magadat is annak tartod nyilván.

M.U., Milan? biztos vagyok benne,hogy akkor is ellenük szurkolsz,ha nem épp a kedvenceddel játszanak, utóbbival én is így vagyok, és szerintem nincs is gond egy egészséges un szimpátiával.

persze akkor lesznek viták, amikor ez a bizonyos un szimpátia már olyan dolgokat is szül, amelyek nincsenek jelen, azaz el van túlozva és a tényeket is másként közlik.

szóval nekem megvannak a kedvenceim is, de ugyanúgy azok is akik ellen szorítok. akkor szánalmas vagyok?

mert ezen a fórumon mindenkinek megvan a kedvence is, miért ne lehetne olyan csapat is számukra,akit nem bírnak?
Nyugodtan idézhetted volna tovább a hsz-t, mert abban leírtam mivel van a bajom. Nem azzal amiről most te beszélsz. Direkt elmondtam: azokkal van a bajom, akiket egyáltalán nem érdekel ebben az esetben az olasz futball, csak az miután fáj nekik, h az Inter kitette a Barcát a BL-ból, újabban szabadidejükben ide járnak dobálni a [auto_cenzúra] az Interre.
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.05.18. 15:48:31

LG írta: A másik dolog: mindig is szánalmasnak tartottam, h vki nem egy csapatért, hanem egy csapat ellen szorít.
na, ne túlozz, akkor magadat is annak tartod nyilván.

M.U., Milan? biztos vagyok benne,hogy akkor is ellenük szurkolsz,ha nem épp a kedvenceddel játszanak, utóbbival én is így vagyok, és szerintem nincs is gond egy egészséges un szimpátiával.

persze akkor lesznek viták, amikor ez a bizonyos un szimpátia már olyan dolgokat is szül, amelyek nincsenek jelen, azaz el van túlozva és a tényeket is másként közlik.

szóval nekem megvannak a kedvenceim is, de ugyanúgy azok is akik ellen szorítok. akkor szánalmas vagyok?

mert ezen a fórumon mindenkinek megvan a kedvence is, miért ne lehetne olyan csapat is számukra,akit nem bírnak?
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Dave87
Capitá del Barça

2010.05.18. 15:29:25

Nagyon gagyi ez a sárkány, ami eredetileg a csapat és a város múltjára visszatekintve kígyó akar/akart lenni. Megoldhatták volna egy kicsit komolyabban és kisebbe is, de most már mindegy. :)
"A pénzem 90%-át italra és nőkre költöttem. A többit elherdáltam." - George Best
Capon
Llegenda del Barça

2010.05.18. 15:18:37

socio66 írta:Kép
Az Inter új idegenbeli meze ezzel a sárkánnyal szerintem olyan,mint egy gagyi kínai póló. :)
Hát igen a a sárkány nem nagyon kéne bele. Egyébként az elképzelés jó csak mondjuk nem sárkányt kellet volna odarakni.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Charlie
Öreg Harcos

2010.05.18. 15:18:00

Kis visszatekintő Totti életébe/pályafutásába, kár hogy már nem a régi fényében csillog a pályán. Az a sérülés szörnyű a videóban, összerándultam a látványtól.
C.
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
socio66

2010.05.18. 15:15:56

Kép
Az Inter új idegenbeli meze ezzel a sárkánnyal szerintem olyan,mint egy gagyi kínai póló. :)
miihii
KHAL

2010.05.17. 13:12:06

LG írta: De nem, ők inkább különösebb ok nélkül dobálják a [auto_cenzúra], rémeket látnak. Sztem a probléma gyökere onnan ered, h az Inter keverte a Barcát, és ezért a tettükért most ők lettek a fő ellenség. Elhiszem, h azelőtt is sokaknak nem volt szimpatikus az Inter, de azért ennyi fos nem volt a topicban. Bár emlékszem, mikor 2005-ben a Chelsea verte ki a Barcát, akkor ők is arra a sorsra jutottak, mint most a szegény Inter. Akkor ők lettek a pénzeszsákcsapat, Dinamo London, meg hasonló baromságokat köpködtek rájuk. Ez nagyon szánalma dolog, h a fórumozók nagy része nem tud veszteni...
A másik dolog: mindig is szánalmasnak tartottam, h vki nem egy csapatért, hanem egy csapat ellen szorít....
De sajnos ez van, az emberi hülyeség határtalan.
Némileg OFF,de nagyon viccesek ezek a sorok olyasvalaki "szájából",aki elég gyakran nem túl irodalmi stílusban oltja a számára antipatikus embereket,csapatokat,többször is különösebb ok nélkül.Lásd pölö a "nyomoronc Marseillet","a "Buzkecces" kirohanásokat,Milan-MU féle magasröptű gondolatokat.
H meg a te csapatod van megtalálva,akkor szegény intert igazságtalanul támadja a sok szánalmas hülye. :roll:

ON
Gratula Eto'onak,h olasz bajnokságot is tudott nyerni és újabb triplázásban (6 kupában...?) lehet része.
A bajnokság többi csapatának is "grat",h nem voltak képesek élni a számtalan lehetőséggel,amit az inter kínált,h elvigyék előlük az aranyat...
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
LG
Az Év fórumozója 2016

2010.05.17. 10:21:09

socio66 írta:Bundaügyet tekintve azért nem kellene látatlanban vádaskodni, simán benne van,hogy csak Moggi vergődik egy sort,de valójában köze nincs hozzá az Internek.
Majd kiderül. A bajnokságot meg ki más érdemelte volna meg? Az Interen kívül mindenki lúzer,megvoltak az esélyei a Rómának,sőt a Milannak is,de mindet elcseszték.
Gratulálni mondjuk én sem fogok az Internek,mert ezt a bajnokságot ilyen ellenfelekkel szemben csak akkor nem nyerné meg,ha nem akarná..
Na végre a sok szenny között egy értelmes hsz =D> Ezt kéne itt fontolóra venniük a többieknek is. De nem, ők inkább különösebb ok nélkül dobálják a [auto_cenzúra], rémeket látnak. Sztem a probléma gyökere onnan ered, h az Inter keverte a Barcát, és ezért a tettükért most ők lettek a fő ellenség. Elhiszem, h azelőtt is sokaknak nem volt szimpatikus az Inter, de azért ennyi fos nem volt a topicban. Bár emlékszem, mikor 2005-ben a Chelsea verte ki a Barcát, akkor ők is arra a sorsra jutottak, mint most a szegény Inter. Akkor ők lettek a pénzeszsákcsapat, Dinamo London, meg hasonló baromságokat köpködtek rájuk. Ez nagyon szánalma dolog, h a fórumozók nagy része nem tud veszteni.
A másik dolog: mindig is szánalmasnak tartottam, h vki nem egy csapatért, hanem egy csapat ellen szorít. Márpedig nagyon sokan vannak, akiket nem is érdekel az olasz futball, de most, h az Inter közellenség lett, Inter ellendrukkerek lettek, és azért szorítottak, h az Inter veszítse el a bajnokságot. Meg a Bl-ban is nagyon sokan ezért szorítanak, pedig a Bayernt is utálják-mert vannak ilyen "emberek" is. Anno az F1-ben mikor Schumi agyonvert mindenkit, akkor is nagyon dühített, h sokan nem szurkoltak senkinek, csak a népet ellen. De sajnos ez van, az emberi hülyeség határtalan.
LG!

te nem olvastad, láttad, azokat a bizonyítékokat,amik előkerültek az Inter sárosságát illetően?
Olvastam azt a bizonyos cikket, de nekem inkább az jött ki belőle, h Moggi vergődik csupán. Pl. olyan dolgok voltak benne, h az Inter a legtöbb meccsre Colinát kérte... :roll: Amennyire jól tudom, a kopasz Juve szurkoló, szóval ebben így nem lenne sok értelem.
Azt meg végképp nem értem, h a Juventus miért is kapna 200M kártérítést? Jogosan büntették meg őket, de így is sok dolgot megúsztak, pl. doppingbotrány. Meg aztán ne legyen már egy olyan csapat ártatlan, ahol emberek potyognak a klubház ablakából.
Boixos
Llegenda del Barça

2010.05.16. 23:04:20

HATALMAS GRATULÁCIÓ AZ AS ROMÁNAK!

megmondom őszintén, az idény első fele után nem gondoltam volna, h csak a bajnokság utolsó 30 percében lesz meg a bajnoki címe az internek, mert mi az utolsó csepp vérünkig harcolni fogunk... úgyhogy nekem ez az ezüst is kummaszépen fénylik - h egy orbitális közhellyel éljek -, de biztos vagyok benne, h a csapat nagyon szomorú a bebukott bajnoki cím miatt.
azt hiszem, sokan nagyon nagy dolgokat odaadnának azért, h a samp elleni meccsünket újra játszhassuk... dehát ez van, ezt kell szeretni.
tizedannyi pénzből mint amiből az olajkirály csapata bugizik, meg amennyiből a pojáca edzőjük rázza magát, nem is olyan [auto_cenzúra] eredmény ez a második hely.
úgyhogy ismét csak gratulálni tudok a srácoknak!
PUYOL-XAVI-INIESTA
socio66

2010.05.16. 17:49:09

Bundaügyet tekintve azért nem kellene látatlanban vádaskodni, simán benne van,hogy csak Moggi vergődik egy sort,de valójában köze nincs hozzá az Internek.
Majd kiderül. A bajnokságot meg ki más érdemelte volna meg? Az Interen kívül mindenki lúzer,megvoltak az esélyei a Rómának,sőt a Milannak is,de mindet elcseszték.
Gratulálni mondjuk én sem fogok az Internek,mert ezt a bajnokságot ilyen ellenfelekkel szemben csak akkor nem nyerné meg,ha nem akarná..
barca99
Llegenda del Barça

2010.05.16. 17:48:20

katalunya írta:És érdekes,sokan mondják h egy olasz nincs az inter kezdőjébe,hol ott itt a fórumon sokan az arsenal-nak is szurkolnak,ahol kevesebb az angol mint az interbe az olasz.
Mondok egy mér érdekesebbet. Egy Barca fórumon meg mindenki a Barcának szorít (ha jól sejtem, akkor a fórumozók 95%-ának ez a kedvenc csapata), itt meg jó esetben ki lehet állni 9 saját neveléssel, amiből 8 ráadásul spanyol és ebből 6 katalán. Gondolom(remélem) itt mindekinek ez az alap, és nem az Arsenal. Akkor innen indulhat a hasonlítgatás.
albicelesteX
A Vadász

2010.05.16. 17:47:25

Tény az Arsenalos hasonlatod helytálló!De az összes többi nem!Miért nem nyert addig bajnokságot az Inter amíg a Juvét nem vágták vissza a B osztályba?Míg a Milántól le nem vonták a pontokat!Na jó ez túlzás!Inkább az nagy büdös helyzet hogy úgy ahogy van az egész olasz foci bűzlik!!!És a szememben az az 5 arany semmit nem ér!Be ne meséljétek már hogy Moratti nem érintett ezekbe a piszkos ügyekbe!Haha!Röhög a vakbelem!!
Kép
Sanama
Llegenda del Barça

2010.05.16. 17:45:40

katalunya írta:Ahogy látom itt mindenki a Roma diadaláér szorított,és sokan írjátok h jpbban megérdemelte volna.
Ez remélem vicc.Az Inter 5.éve jobb az összes olasz csapatnál.Nem tudom h értitek h a juve meg a milan vergődik a bundabotrány miatt.A pénzre nem érthetitek mer volt felesleges 20 millió eurója Felipe Melo-ra.A Milan egész jóh volt az utolsó két hónapig.De az Interhez csak a Roma tudott közelkerülni,de hogy mourinho szavaival éljek: a bajnokságot mindig a legjobb nyeri.Ha a Roma jobb mint az Inter,ott volt a kupa döntő h megmutassa.És érdekes,sokan mondják h egy olasz nincs az inter kezdőjébe,hol ott itt a fórumon sokan az arsenal-nak is szurkolnak,ahol kevesebb az angol mint az interbe az olasz.Olaszország legjobb(ha nem is annyira magasan mint az előző 4 évben) csapata.A Roma nem érdemelte volna meg,ebből csak ezt akartam kihozni :roll:
Nem... Csak egy Juveból elment egy Ibrahimovic,aki 2v3bajnokságot hozott az Internek... stb.
Barca_10
Entrenador del Barça

2010.05.16. 17:43:33

De úgy tűnik ennyire elfogult.Mondjuk nekem tavaly már az "kicsit" furcsa volt,hogy emberhátrányban rúgdosták a gólokat..
Az én szememben a ROMA A BAJNOK és nem az Inter!
“...I like the idea of a black sun; like a black hole is space, sucking everything into darkness, where we came from and where we’re heading...”
katalunya
Jugador d'estrella

2010.05.16. 17:42:14

Ahogy látom itt mindenki a Roma diadaláér szorított,és sokan írjátok h jpbban megérdemelte volna.
Ez remélem vicc.Az Inter 5.éve jobb az összes olasz csapatnál.Nem tudom h értitek h a juve meg a milan vergődik a bundabotrány miatt.A pénzre nem érthetitek mer volt felesleges 20 millió eurója Felipe Melo-ra.A Milan egész jóh volt az utolsó két hónapig.De az Interhez csak a Roma tudott közelkerülni,de hogy mourinho szavaival éljek: a bajnokságot mindig a legjobb nyeri.Ha a Roma jobb mint az Inter,ott volt a kupa döntő h megmutassa.És érdekes,sokan mondják h egy olasz nincs az inter kezdőjébe,hol ott itt a fórumon sokan az arsenal-nak is szurkolnak,ahol kevesebb az angol mint az interbe az olasz.Olaszország legjobb(ha nem is annyira magasan mint az előző 4 évben) csapata.A Roma nem érdemelte volna meg,ebből csak ezt akartam kihozni :roll:
Kép
Dream Team: Valdés-Dani A.,Beckenbauer,Piqué,Roberto C.- Y.Touré-Xavi,Iniesta-Messi,Eto'o,Henry
"Csak türelmesen, és minden jól fog elsülni” - Pep Guardiola
Make the ball happy :)
Fecooo
Llegenda del Barça

2010.05.16. 17:39:02

egy dolog biztosnak TŰNIK: a Roma volt az egyetlen, hagyományos értelemben vett "nagy" csapat, amelyik semmilyen téren nem volt érintett a calciopoliban... a milánói csapatoknál különben is ott volt az a bizonyos mérleghamisítási botrány, amely amilyen nagyot robbant, olyan gyorsan el is lett tussolva, pedig az Inter a mérleghamisítás nélkül néhányszor el se indulhatott volna a BL-ben...
barca99
Llegenda del Barça

2010.05.16. 17:37:54

LG írta:Vergődjetek csak, de a tényen, h bajnokok lettünk, ez nem változtat semmit. Mondjátok, h a Roma jobban megérdemelte volna, de nem gondolhatjátok komolyan. Azért volt csak esélyük, mert az Inter láthatóan visszavett a bajnokságban, ugyanis inkább a BL-ra összpontosítottak. Azért az 5-ikért zsinórban már nem akkora a motiváció, ugye értitek :wink: Más kérdés, h a Roma kevés volt hozzá, h ezt kihasználja, de a 2. helynek örülhetnek.
Mondjuk így konkrétan nem szeretnék vádaskodni, de vannak kétségeim az olasz focival kapcsolatban.
Igen, a Juventus és a Milan évekig csaltak büntetlenül, de azóta győzött az igazság, és azóta az Inter uralja Olaszországot. Persze a fő csaló, Moggi nem nyugszik, így most megpróbálja bemocskolni az Inter, de reméljük nem fog neki sikerülni.
Be ne meséld már, hogy egy olyan csapat, akit alig jegyeztek az utóbbi 15 évben bajnokságban, BL-ben, az nem motivált. Pedig lehetne, mert előbb utóbb visszatérnek a megérdemelt helyükre. És sok-sok évig se bajnokság, se BL. :wink:

Az meg külön poén, hogy szerinted az Inter a ma született bárány. Morattival az élen. :lol: Ennyire nem lehetsz elfogult.
albicelesteX
A Vadász

2010.05.16. 17:33:59

Egy ilyen Bundás kenyér bajnokságot nem nagy érdem megnyerni!Úgy hogy az összes potenciális rivális halott a bundabotrány óta!Az Inter egy szemét csapat!Az egyik legunszimpatikusabb!Egy olasz nincs a kezdőjükbe!A Roma legalább kis költségvetéssel kapaszkodott és helytállt!Minden tiszteletem a FARKASOKÉ!!!!!!
Kép
Sanama
Llegenda del Barça

2010.05.16. 17:29:43

LG az vicces ha ezt te mind komolyan gondolod.
A Roma örülhet a 2. helynek? Miért? Az Inter örülhet,hogy nem eltt második,bár biztosra mentek.

Azt meg nekem ne magyarázd be,hogy egy olyan meccs,ahol 1 gólos hátrányban van az egyik fél,és utolsó 5percben annak a kapusra húzza az időt, az tiszta....
És akkor nevezzük nevén a Chievo-t, másik héten meg 2gólos hátrányban küzdenek.

Illetve,hogy a Lazio mit ,vagy mit nem művelt az Inter ellen.

Ez minden csak nem tiszta.
Lezárt