Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem hát. Tegnap olvastam, valami oldalon, hogy megy az Arsenalba és összeáll a nagy kettős Gallassal.Lesy írta:Én nem vagyok olyan biztos abban, hogy visszavonul. zerintem a francia bajnokságba még bőven beférne. Akár a Lyon, akár a Marseille, akár az "új" Bordeaux szerződtetné tutifix, hogy nagyon jól járnának vele.
Megértem az érvelésedet. Belőlem azért egy kicsit az elfogultság is beszélt, mivel kedvenc játékosom a papa.noname írta:Hát én nagyon tisztelem Thuramot, mindig is az egyik kedvencem volt, de remélem h nem hosszabbítanak vele!A fizetése elég nagy, ezenkívül lesz nekünk egy Piquenk, aki a világ egyik legtehetségesebb védője és ha Thuram marad, akkor kevés lehetőséget fog kapni.
Mindemellett remélem h azért még nem egy gyenge csapathoz fog Thuram elmenni, hiszen ha már nem is a legmagasabb szinten, de azért még egy francia élcsapatnál nyugodtan játszhat néhány évet.Gondolok itt egy Bordeaux vagy Marseille szintű csapatra.
Hát én nagyon tisztelem Thuramot, mindig is az egyik kedvencem volt, de remélem h nem hosszabbítanak vele!A fizetése elég nagy, ezenkívül lesz nekünk egy Piquenk, aki a világ egyik legtehetségesebb védője és ha Thuram marad, akkor kevés lehetőséget fog kapni.Thuram21 írta:A válogatottságtól is már vagy háromszor visszavonult, de végül mindig kikönyörögték neki, hogy térjen vissza. Szerintem vele is megérné még legalább egy évet hosszabbítani - Sylvinho-hoz hasonlóan. Probléma abszolút nincs vele, mindig készen áll, ha szükség van rá, és amikor játszott, nem okozott csalódást szerintem. Kiegészítő embernek tökéletes. Lehet, hogy 36 évesen nem hasít úgy, mint 10 éve, de középen ezt a rutinjával és helyezkedésével kompenzálja. Azt meg csak mellékesen jegyzem meg, hogy morálisan is nagy hasznára van a csapatnak.
(Amúgy üdv mindenkinek, első post.)
Maldini is mondott sokmindent, aztán 39 évesen most húz rá még egy évet. Thuram sem rosszabb nála azt gondolom.barca99 írta:De nem ő mondta, hogy kitölti a két éves szerződését, aztán már nem vállalja a dolgokat ilyen szinten?
Mondjuk Valiante. Szerintem őt már simán fel lehetne hozni. Padra jó lenne. Annyit biztos ő is tudna hozzátenni, mint Oleguer.Slither írta:Amúgy én sem hosszabbítanék már vele, függetlenül attól hogy egyik kedvenc védőm. Meg sztem nem is nagyon akar ő már maradni. Jöjjön egy fiatal srác a B-ből padozni.
Megnézném hogy mikor futnád le Thuramot.André T. írta:Thuramnak ennyi idősen nincsen már megaz a fizikai futó teljesitménye
ami régen volt vagyis még egy 5 éves is otthagya és ezért feleslegesnek
tarttom azért hogy fizessünk a semmiért azért kár itt tartani egy 37 éves
embert.
Hát ja thuram rutinjára akármikor szükség lehet,ha kidöl még 1 középső védő milito távol létébe vagy akár kiállítják én tartanám még thuramot...Csak a Barca! írta:Jó hát, főleg most, hogy Gabi jó ideig nem lesz bevethető.MichaaBee írta:Thuram jó lesz, majd amikor kidől szeptember elsején az első védőnk!![]()
![]()
viccet félretéve, én tartanám
"jó az öreg a háznál"
Jó hát, főleg most, hogy Gabi jó ideig nem lesz bevethető.MichaaBee írta:Thuram jó lesz, majd amikor kidől szeptember elsején az első védőnk!![]()
![]()
viccet félretéve, én tartanám
"jó az öreg a háznál"
no comment... végülis csak a világ talán legjobb jobb oldali hátvédjéről,és a világ valaha volt egyik legjobb középsővédőjéről makogsz itt....M.Riijkaard írta:
minek hoztak ide egy
balfa.....z Olaszt és egy Francia vénembert.![]()
![]()