Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Őszintén mondom. Nagyon örülök, hogy hasonló véleményen vagyunk. Én is pont ezt írtam, amire Zozzy megpróbált magyarázatot adni. Nem sikerült, mert nem is sikerülhetett.grecki írta:Hogy lehetett ennyi pénzért eladni egy ilyen jó játékost? Bakker ez tiszta gáz...
torrentkiller írta:Szerintem ha a vezetőség tartja azt a 30 millás ajánlatot Alvesért, plusz hozzárak vmennyit ebből a 8 millából amit Zambiért kaptunk, akkor már del nidó sem mondhat nemet az ajánlatra.
Lehet hogy Zambi nem játszott végig csúcsformában, de a nagy meccseken odatette magát pl a MU ellen is hogy lekapta a pályáról CR-t.![]()
Kül meg sok sikert Neki a Milánban és a válogatottban. Azt ajánlom csak a szépet őrizzük meg abból a 2 évből amiíg nálunk játszott
a különbség kb 5 év.. a különbség hogy alves-t preferálják jobban.. a különbség szerintem szemmel látható leszsocio66 írta:..
különbség a két játékos közt: semmi!
Öregedett 2 évet, plusz ahogy Te is írtad nem váltotta meg a világot. Az ára lement, ez van..Varga Tamás írta:Senor Laporta megint hatalmas üzletet kötött. Megvettük 14 millióért, eladta 8 és fél milkáért. Ez aztán a nagy üzlet! Csak gratulálni tudok hozzá!