NB1
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Igazságos ez az 1-1 még úgyis hogy Bogdanovicsnak kapufája is volt,rengeteg nagy helyzetetet szórakoztak el a makedónok.Nehéz lesz kint de szerintem továbbjut a Loki. 

-
- aka Game90
Nem láttam a meccset, jól játszott a Loki? Bár ahogy az eredményt nézem nem nagyon. Ennél mélyebbre nem lehet süllyedni a magyar focinak. Bár én még bízok a továbbjutásban.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
- rhynn
- A Stadionturista
- Kapcsolat:
Jónak tűnik ez a Zsolnai, csak ne lenne ilyen irritáló szőkitett haja 
Túlságosan is a Tőzsérre emlékeztet abból a korából, amikor reklámozták hogy Galatasaray Z csapat, meg minden, aztán semmit se csinált.

Túlságosan is a Tőzsérre emlékeztet abból a korából, amikor reklámozták hogy Galatasaray Z csapat, meg minden, aztán semmit se csinált.
Új projektem, olvassátok, lájkoljátok:
http://stadionturista.blog.nepsport.hu
Rhynnblog:
http://rhynn.blog.nepsport.hu
http://stadionturista.blog.nepsport.hu
Rhynnblog:
http://rhynn.blog.nepsport.hu
-
Félidőben 1-1!Az ex kaposvári Zsolnai lötte a Loki egyenlítő gólját 

-
- aka Game90
Köszi!
Nem gondoltam volna, hogy a Duna TV adja majd a meccset. Bár egy fokkal jobb, mint az RTL Klub/Sport Klub.
Szurkoljunk a Lokinak!
Nem gondoltam volna, hogy a Duna TV adja majd a meccset. Bár egy fokkal jobb, mint az RTL Klub/Sport Klub.
Szurkoljunk a Lokinak!
-
- aka Game90
Nem ma lesz a Debrecen BL-meccse? Melyik csatorna adja?
- Charlie
- Öreg Harcos
Kivéve a Diósgyőrt!
C.

C.
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
- Fernando
- Llegenda del Barça
Király fönt vagyunk az NB1-be
:D:D:D:D::D:D:D:D ezazzgeci

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
EL FERENCVAROS DESCIENDE A SEGUNDA POR DIFICULTADES FINANCIERAS
El Ferencvaros de la Liga de Hungría ha sido excluido por la Federación Húngara de Fútbol (MLSZ) de la Primera División de su país, debido a dificultades financieras
EP (BUDAPEST, HUNGRÍA)
A tres días del regreso del campeonato, la federación húngara se ha negado a otorgar una licencia al club de Budapest por las deudas contraídas con sus dirigentes y entrenadores anteriores.
Este descenso es el primero en los 105 años de historia del club, 28 veces campeón de la Liga de su país, y que ahora queda relegado a la Segunda División del fútbol de Hungría.
Legalább "büszkék" lehetünk erre, hogy az AS a magyar fociról cikkezik....
El Ferencvaros de la Liga de Hungría ha sido excluido por la Federación Húngara de Fútbol (MLSZ) de la Primera División de su país, debido a dificultades financieras
EP (BUDAPEST, HUNGRÍA)
A tres días del regreso del campeonato, la federación húngara se ha negado a otorgar una licencia al club de Budapest por las deudas contraídas con sus dirigentes y entrenadores anteriores.
Este descenso es el primero en los 105 años de historia del club, 28 veces campeón de la Liga de su país, y que ahora queda relegado a la Segunda División del fútbol de Hungría.
Legalább "büszkék" lehetünk erre, hogy az AS a magyar fociról cikkezik....
Los Banditos írta:Akkor nemcsak a Fradit kéne kizárni hanem még körülbelül 10-12 klubbot ráadásul az Újpestnek még dupla annyi adósága van mint nekünk.Silvanus írta: NA! Akkor kérdem én - mint abszolút laikus - hogy miről beszélünk? Mi volt ezen olyan nehéz döntés, pláne mi ezen olyan meglepő, illetve felháborító??? AKI TARTOZIK, AZ VAGY FIZESSEN, HA MEG NEM TUD, AKKOR VISELJE A KÖVETKEZMÉNYEIT! Számomra ez elég egyértelmű! Ha Fradinak, ha Kispestnek hívják, mindegy...

-
- Llegenda del Barça
nem, nem lehet mindent megcsinálni, még akkor sem, ha fradinak hívják a csapatot. mondom, én nem is igazán a kistelekiékre vagyok mérges, ők csak azt csinálták, ami a dolguk. van egy szabály, amit betartottak.
DE MIT NEM TUD A FRADI, AMIT A VÁC/TATABÁNYA/REAC/STB TUD?
engem ez háborít fel! miért lettek ezek a kib. nagy tartozások? bakker a 80as években rendszeresen teltházas meccsek voltak, volt olyan szombat délután 2 órai meccs, az ezredik helyezett békéscsabával, amire már nem lehetett zsugát kapni, annyian voltak, és ez volt a sztenderd! annak idején, a 90es évek elején a fradi volt az egyetlen csapat, ahol sorban álltak a lehetséges szponzorok, mert annyian akarták támogatni a csapatot! 95ben, amikor bl-csoportba kerültünk, majdnem félmilliárd forint esett le a csapatnak, amikor akkoriban kb 180 milliós volt egy éves költségvetése s futball szakosztálynak! az a lóvé szőrén-szálán eltűnt!!! hova????
a mutyizós, egymás spanjaiból álló vezetőség pedig maradt a seggén, h aztán végigvihessék azt, amit elkezdtek. és akkor csodálkoztak, h az olyan fazonok, mint mondjuk a Dalnoki Jenő be sem tették a lábukat a székházba? még "jó", h szegény Öreg ezt nem érte meg, mert akkor ez vitte volna el, az tuti.
DE MIT NEM TUD A FRADI, AMIT A VÁC/TATABÁNYA/REAC/STB TUD?
engem ez háborít fel! miért lettek ezek a kib. nagy tartozások? bakker a 80as években rendszeresen teltházas meccsek voltak, volt olyan szombat délután 2 órai meccs, az ezredik helyezett békéscsabával, amire már nem lehetett zsugát kapni, annyian voltak, és ez volt a sztenderd! annak idején, a 90es évek elején a fradi volt az egyetlen csapat, ahol sorban álltak a lehetséges szponzorok, mert annyian akarták támogatni a csapatot! 95ben, amikor bl-csoportba kerültünk, majdnem félmilliárd forint esett le a csapatnak, amikor akkoriban kb 180 milliós volt egy éves költségvetése s futball szakosztálynak! az a lóvé szőrén-szálán eltűnt!!! hova????
a mutyizós, egymás spanjaiból álló vezetőség pedig maradt a seggén, h aztán végigvihessék azt, amit elkezdtek. és akkor csodálkoztak, h az olyan fazonok, mint mondjuk a Dalnoki Jenő be sem tették a lábukat a székházba? még "jó", h szegény Öreg ezt nem érte meg, mert akkor ez vitte volna el, az tuti.
PUYOL-XAVI-INIESTA
-
Akkor nemcsak a Fradit kéne kizárni hanem még körülbelül 10-12 klubbot ráadásul az Újpestnek még dupla annyi adósága van mint nekünk.Silvanus írta: NA! Akkor kérdem én - mint abszolút laikus - hogy miről beszélünk? Mi volt ezen olyan nehéz döntés, pláne mi ezen olyan meglepő, illetve felháborító??? AKI TARTOZIK, AZ VAGY FIZESSEN, HA MEG NEM TUD, AKKOR VISELJE A KÖVETKEZMÉNYEIT! Számomra ez elég egyértelmű! Ha Fradinak, ha Kispestnek hívják, mindegy...

Silvanus igaz amit írsz de akkor itt az ideje kizárni az egész NB1-et!
-
- Director del Fútbol
Srácok. Megmondom őszintén, hogy jó magyar létemre (talán ez szégyen), de már hosszú évek óta nem foglalkoztat a magyar football, illetve semmi, ami azzal kapcsolatos. Talán csak a válogatott, de az se rettentően. Ugye azért ez nem annyira meglepő!?...
Szóval. Ezzel az egész Fradi üggyel sem vagyok nagyon képben, csak egy tényt tudok, hogy tartoznak iszonyatosan sok pénzzel, és ezt tolják maguk előtt évek óta... ez igaz? Ez tény, ugye?
NA! Akkor kérdem én - mint abszolút laikus - hogy miről beszélünk? Mi volt ezen olyan nehéz döntés, pláne mi ezen olyan meglepő, illetve felháborító??? AKI TARTOZIK, AZ VAGY FIZESSEN, HA MEG NEM TUD, AKKOR VISELJE A KÖVETKEZMÉNYEIT! Számomra ez elég egyértelmű! Ha Fradinak, ha Kispestnek hívják, mindegy...
Fradi, Fradi, Fradi... mindenhol csak ezt hajtogatják... ÉS??? Azért mert az a nevük, hogy Fradi nekik mindent lehet, most még sajnálni is kell őket??? Nem értem! Ez kb. olyan, mint spanyolországban a Real... nekik mindent szabad? Nekik sokat elnéznek, a Barcának meg nem, de valahol kell húzni egy vonalat!!! Hát ezt most megtették, de ezért nem lehet senkit elítélni, maximum az imotens vezetőséget a Fradinál, de őket is csak fenyegetik, mégsem történik semmi a csapat körül évek óta, ha jól tudom...
Szóval. Ezzel az egész Fradi üggyel sem vagyok nagyon képben, csak egy tényt tudok, hogy tartoznak iszonyatosan sok pénzzel, és ezt tolják maguk előtt évek óta... ez igaz? Ez tény, ugye?
NA! Akkor kérdem én - mint abszolút laikus - hogy miről beszélünk? Mi volt ezen olyan nehéz döntés, pláne mi ezen olyan meglepő, illetve felháborító??? AKI TARTOZIK, AZ VAGY FIZESSEN, HA MEG NEM TUD, AKKOR VISELJE A KÖVETKEZMÉNYEIT! Számomra ez elég egyértelmű! Ha Fradinak, ha Kispestnek hívják, mindegy...
Fradi, Fradi, Fradi... mindenhol csak ezt hajtogatják... ÉS??? Azért mert az a nevük, hogy Fradi nekik mindent lehet, most még sajnálni is kell őket??? Nem értem! Ez kb. olyan, mint spanyolországban a Real... nekik mindent szabad? Nekik sokat elnéznek, a Barcának meg nem, de valahol kell húzni egy vonalat!!! Hát ezt most megtették, de ezért nem lehet senkit elítélni, maximum az imotens vezetőséget a Fradinál, de őket is csak fenyegetik, mégsem történik semmi a csapat körül évek óta, ha jól tudom...

"Més Cuen un Club"
én a vezetőségre is meg a kistelkire is mert megtisztulást igért aztán semmi nem lett belőle!Boixos írta:én nem is a kistelekiék miatt vagyok mérges, hanem az elmúlt 15-17 év fradi-vezetősége miatt. azok miatt, akiknek sikerült elérnie azt, amit még a legdurvább rákosi-kor komcsijainak sem, amikor még édosz, vagy kinizsi lett a fradi neve és piros-fehérben kellett játszani...
mi a franc az, amit még a félamatőr vác is tudott teljesíteni, de az ország legnépszerűbb klubjának mondott brigád nem?
SZÉGYEN!!!!! TAKARODJON EL A FRANCBA MINDENKI, AKIK IDÁIG ENGEDTÉK A FRADIT!
-
- Llegenda del Barça
én nem is a kistelekiék miatt vagyok mérges, hanem az elmúlt 15-17 év fradi-vezetősége miatt. azok miatt, akiknek sikerült elérnie azt, amit még a legdurvább rákosi-kor komcsijainak sem, amikor még édosz, vagy kinizsi lett a fradi neve és piros-fehérben kellett játszani...
mi a franc az, amit még a félamatőr vác is tudott teljesíteni, de az ország legnépszerűbb klubjának mondott brigád nem?
PUYOL-XAVI-INIESTA
Hát az nem határozttság hogy a Fradit kirakják a többiek fölött meg elnézünk HA REND RAKÁS AZ AKKOR LEGYEN REND RAKÁS MINDENKIRE VONATKOZZON!Gauchomester írta:Hát bocs minden fradistától, de én már évek óta erre vártam. Legalább a "zöld sasok" látják, hogy attól mert Ők a Fradi, attól még nincs kivételezés. Ezt a lépést már jópár éve meg kellett volna tenni. Attól függetlenül még mindig a focin röhög az egész ország, de legalább most volt egy kis határozottság.
- Gauchomester
- Entrenador del Barça
Hát bocs minden fradistától, de én már évek óta erre vártam. Legalább a "zöld sasok" látják, hogy attól mert Ők a Fradi, attól még nincs kivételezés. Ezt a lépést már jópár éve meg kellett volna tenni. Attól függetlenül még mindig a focin röhög az egész ország, de legalább most volt egy kis határozottság.
-
- Barça B
Kisteleki másképpen nem tudott bekerülni a magyar futballtörténelembe és ezért döntött úgy hogy kizárja a Fradit. Így legalább mindenki emlékezni fog rá.
Szerintem a magyar foci ezzel még mélyebbre ásta el magát mert az NB1 Fradi nélkül semmit nem ér bár eddig se sokat ért sajna.
Szerintem el kéne törölni ezt az egész magyar bajnokságot mert senkit nem érdekel szinte.
Nekem mindig is a Fradi volt a kedvencem és az is marad bármi történjék, és nagyon sajnálom őket.
Ha a Fradit kizárták akkor mindenkit kizárhattak volna ennyiből.

Szerintem a magyar foci ezzel még mélyebbre ásta el magát mert az NB1 Fradi nélkül semmit nem ér bár eddig se sokat ért sajna.

Szerintem el kéne törölni ezt az egész magyar bajnokságot mert senkit nem érdekel szinte.

Nekem mindig is a Fradi volt a kedvencem és az is marad bármi történjék, és nagyon sajnálom őket.
Ha a Fradit kizárták akkor mindenkit kizárhattak volna ennyiből.
Én nekem a Fradi a kedvenc magyar csapatom ez családi örökség mert már a dédpapám is Fradi drukker volt! Nekem nem az a bajom ,hogy kizárták ( hátha kezdetét veszi egy megtisztulás meg újulás folyamat) hanem az ,hogy csak az FTC-t és mert most példát statuálnak pont rajta mert most ő van kakiban! Ahogy írták előttem az egész csőcselék menne az NB2-be az lenne igazságos NEM EZ!
Aki nem tudja teljesíteni a feltételeket az nb1-re, az ne kerüljön oda. Ekkor viszont, lenne egy 1 csapatos nb1-ünk, amit Debrecennek hívnak. Tehát erre nem lehet alapozni.
Most mondjátok már meg, mi bajuk van ezeknek az aladároknak a spanyol befektetővel? Mert esetleg ki tudták volna húzni a Fradit a bajból?
Á, nem is húzom az agyamat ezen!
Mi túléltük azt, amikor elvették a címerünket.
Mi túléltük azt, amikor elvették a nevünket.
Mi túléltük azt az időszakot, amikor fradistákat vertek a rendőrök.
Túl fogjuk élni a másodosztályt is!
Mert Fradi volt, Fradi lesz, míg a földön ember lesz!!
Most mondjátok már meg, mi bajuk van ezeknek az aladároknak a spanyol befektetővel? Mert esetleg ki tudták volna húzni a Fradit a bajból?
Á, nem is húzom az agyamat ezen!
Mi túléltük azt, amikor elvették a címerünket.
Mi túléltük azt, amikor elvették a nevünket.
Mi túléltük azt az időszakot, amikor fradistákat vertek a rendőrök.
Túl fogjuk élni a másodosztályt is!
Mert Fradi volt, Fradi lesz, míg a földön ember lesz!!