Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
...Ha valaki folytatólagosan megsérti a jóizlést, neve nem szalonképes, regisztrációja azonnal törlésre kerül.
nézz körülja még azt elfelejtettem, hogy kiváncsi lennék, hogy a madridos oldalakon, mennyi vicces, fotó, vagy ilyesmi van puyol-ról, eto'o-ról, vagy éppen roniról!
Tuti van vagy 3245db
1) Nem kell több moderátor jelenleg.Tibi1982 írta:Én mikor lehetek moderátor, vagy rendfentartó, vagy ellenőr, vagy jegyszedő, stb.
Nekem is kell vagy nyocmillió hozzászólás?????:D:D:D:D:D:D
azaz nem is tiltakozomTisztában vagyok vele, hogy nem követelhetek semmit, ezért nem is teszem azt.
Ezt az egészet csak megjegyzésként írtam, zárójelben, hangosan gondolkodva.
Te is pontosan tudod, hogy nem erről van szó! Normálisan regáltam egy hozzászólásodra, amire te sértegetni kezdtél! Ezt kikértem magamnak amire újabb sértegetés volt a válaszod, majd, hogy erre ne maradjon bizonyiték elkezdted kitörölni a hozzászólásokat a fórumból!Charlie írta:Teljesen alkalmasnak érzem magamFejo írta:T Admin!
Elgondolkozhatnál rajta, hogy valóban alkalmas e moderátornak Charlie...![]()
Feltünési viszketegséged van?Mondtam márPrivát. Látom mégis bajok vannak a képeségekkel.
De télleg,
Fejo nem akarod átvenni a helyem?Kéne egy ilyen karakán, stílusos menő gyerek mint te! Már mióta vadászunk egy ilyenre!
Nehezen veszi be a kis reálos gyomrod egy Barcás lapon ha netán nem szépeket írunk szeretett csapatodról?
C.
kedves Fejo,Fejo írta:T Admin!
Elgondolkozhatnál rajta, hogy valóban alkalmas e moderátornak Charlie...
Teljesen alkalmasnak érzem magamFejo írta:T Admin!
Elgondolkozhatnál rajta, hogy valóban alkalmas e moderátornak Charlie...