Észrevételek, kérések a szerkesztőkhöz
Sziasztok!
Valami nincs rendben a tippjáték körül, mert ha rákkatintok kidob! Mit csinálok rosszul vagy mi lehet a hiba? Köszi
Valami nincs rendben a tippjáték körül, mert ha rákkatintok kidob! Mit csinálok rosszul vagy mi lehet a hiba? Köszi
-
- Eurobarca Staff
Én meg már azt hittem hogy akkor most elkezdődött a "nagytakaritás" a hsz.ek miatt de ezek szerint mégsem.
Ettől függetlenül SEMPRE JAGER!
Ettől függetlenül SEMPRE JAGER!

http://www.ZALNER.eu" target="_blank
úgytűnik elveszett a BL topicVito írta:eltűnt egy jópár hsz-em.![]()
pár hete volt a 2000., most pedig újra 2000 alatt vagyok.
hova lett?![]()

- Charlie
- Öreg Harcos
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
-
- Entrenador del Barça
http://www.eurobarca.hu/index.php?menu=hir&id=4940
Szegény Iván...nagyon fáradt lehettél mikor írtad
Kb 3x írtad le másképp a nevét
Remélem most ezért nem tiltanak ki
Szegény Iván...nagyon fáradt lehettél mikor írtad

Kb 3x írtad le másképp a nevét

Remélem most ezért nem tiltanak ki

-
- Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)
Igen Kedves Ivánom!
Először: a tanácsodra viharsebesen megrendeltem a korlátozott
számú "Nou Camp", vagyis hazai mezünket, mely azóta becses
darabja ruhatáramnak! Köszönöm, hogy szóltál!
Másodszor: tapogatózó e-mailt küldtem Hollóházára, melyben
megírtam, hogy mit szeretnénk és kértem őket, hogy írják meg,
hogy ez mennyibe kerülne nekünk.
Egy vázára gondoltam, melyen egy stilizált Barca címer köré
spanyolul, vagy katalánul megköszönnénk Laporta úrnak a Csapat
teljesítményét, majd szignálnánk, mint Eurobarca.hu, valamint
rákerülne a Te e-mail címed is.
Kérlek, írd meg, hogy gondolatilag jó úton járok-e és gondolhatjuk
még tovább is a dolgot.
Aztán, ha minden klappolna, lemennénk Hollóházára megbeszélni
a részleteket.
Addig is minden jót kíván Neked Krojf.
Először: a tanácsodra viharsebesen megrendeltem a korlátozott
számú "Nou Camp", vagyis hazai mezünket, mely azóta becses
darabja ruhatáramnak! Köszönöm, hogy szóltál!
Másodszor: tapogatózó e-mailt küldtem Hollóházára, melyben
megírtam, hogy mit szeretnénk és kértem őket, hogy írják meg,
hogy ez mennyibe kerülne nekünk.
Egy vázára gondoltam, melyen egy stilizált Barca címer köré
spanyolul, vagy katalánul megköszönnénk Laporta úrnak a Csapat
teljesítményét, majd szignálnánk, mint Eurobarca.hu, valamint
rákerülne a Te e-mail címed is.
Kérlek, írd meg, hogy gondolatilag jó úton járok-e és gondolhatjuk
még tovább is a dolgot.
Aztán, ha minden klappolna, lemennénk Hollóházára megbeszélni
a részleteket.
Addig is minden jót kíván Neked Krojf.
Erről az, hogy a nyáron át fogjuk gondolni a kérdést, de ebben a pillanatban nem tárgyalhatunk ilyesmiről senkivel.
Most szerződésben állunk a Lionsporttal, ez legalább addig tart, míg ez a szezon teljesen le nem záródik. Akkor majd eldől, hogy nyitunk más irányba, vagy sem. De nem zárjuk ki a lehetőségét ennek sem.
A célunk alapvetően az, hogy megnyugtassalak titeket, hogy a új idény Barcás kollekció minél előbb, és lehetőség szerint állandóan megvásárolhatóak legyenek.
Most szerződésben állunk a Lionsporttal, ez legalább addig tart, míg ez a szezon teljesen le nem záródik. Akkor majd eldől, hogy nyitunk más irányba, vagy sem. De nem zárjuk ki a lehetőségét ennek sem.
A célunk alapvetően az, hogy megnyugtassalak titeket, hogy a új idény Barcás kollekció minél előbb, és lehetőség szerint állandóan megvásárolhatóak legyenek.
[img:dcde76b52b]http://kepfeltoltes.hu/050814/koman-k_s_bb_al_.JPG[/img:dcde76b52b]
Tisztelt Eurobarca Team!
A "Milyen Barca ereklyétek van?" topicban beszélgettünk a kollegákkal, és felmerült a kérdés, vajon miért nem lehet a hivatalos fcbarcelona.com oldalról mindeféle emléktágyat, ezt-azt rendelni Magyarországra. Dóróó13 kollega szerint korábban gondok voltam a magyarországi szállítással, így hazánkat kivették a sorból, persze Szamoa szigetére még mindig van szállítás. Felvetődött, hogy emilekkel bombázzuk az oldalt, a megfelelő status quo-t visszaállítva hazánkat is sorban tudni, de én úgy gondolom, hogy egy jól megírt hivatalos Eurobarca stáb által szerkesztett levél több eredményt hozna. Pláne, ha még esetleges kapcsolat is van katalán barátainkkal. Mi erről a véleményetek?
A "Milyen Barca ereklyétek van?" topicban beszélgettünk a kollegákkal, és felmerült a kérdés, vajon miért nem lehet a hivatalos fcbarcelona.com oldalról mindeféle emléktágyat, ezt-azt rendelni Magyarországra. Dóróó13 kollega szerint korábban gondok voltam a magyarországi szállítással, így hazánkat kivették a sorból, persze Szamoa szigetére még mindig van szállítás. Felvetődött, hogy emilekkel bombázzuk az oldalt, a megfelelő status quo-t visszaállítva hazánkat is sorban tudni, de én úgy gondolom, hogy egy jól megírt hivatalos Eurobarca stáb által szerkesztett levél több eredményt hozna. Pláne, ha még esetleges kapcsolat is van katalán barátainkkal. Mi erről a véleményetek?
Visca el BARCA!
Na ami kérdések itt felmerültek.
Ez az ajándékötlet nagyon szép, de cikk formájában biztos, hogy nem fogjuk hirdetni. A fórumozó közönség mindazonáltal elég nagy ahhoz, hogy legyenek támogatói, úgyhogy Krojf légy szíves itt próbálj meg támogatókat szerezni az ötlethez. Ha úgy alakulna, hogy sokan mellette vannak, és van aki lebonyolítja, én beszállok anyagilag az akcióba.
A pólórendeléssel kapcsolatban. "Sajnos" túl sok levelet kaptunk ahhoz, hogy mindenkinek a saját egyedi kis kérdéseire válaszoljunk. A lényeg, hogy lesz a pólóból M, L, XXL méretekben nagyon-nagyon valószínűleg. Azért nem írhatok biztosat, mert az a biztos, ha megérkezik a szállítmány. De ha megjön, minden igénybejelentő időben meg fogja tudni, ezt már garantáljuk.
Ez az ajándékötlet nagyon szép, de cikk formájában biztos, hogy nem fogjuk hirdetni. A fórumozó közönség mindazonáltal elég nagy ahhoz, hogy legyenek támogatói, úgyhogy Krojf légy szíves itt próbálj meg támogatókat szerezni az ötlethez. Ha úgy alakulna, hogy sokan mellette vannak, és van aki lebonyolítja, én beszállok anyagilag az akcióba.
A pólórendeléssel kapcsolatban. "Sajnos" túl sok levelet kaptunk ahhoz, hogy mindenkinek a saját egyedi kis kérdéseire válaszoljunk. A lényeg, hogy lesz a pólóból M, L, XXL méretekben nagyon-nagyon valószínűleg. Azért nem írhatok biztosat, mert az a biztos, ha megérkezik a szállítmány. De ha megjön, minden igénybejelentő időben meg fogja tudni, ezt már garantáljuk.
[img:dcde76b52b]http://kepfeltoltes.hu/050814/koman-k_s_bb_al_.JPG[/img:dcde76b52b]
- Charlie
- Öreg Harcos
Üdv a fedélzeten Krojf!Reméljük sokszor meglátogatsz Minket.
C.
C.
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
-
- Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)
Igen Kedves Szerkesztőség!
Úgy illik, hogy bemutatkozzam Nektek, mint új tagja ennek a csodás
csapatnak, akik szurkolnak a Csodás Csapatnak!
Ezentúl Krojf néven fogok eme orgánumon megnyilvánulni, mely
orgánum oázis hazánk Barca imádó társadalmának, melyért
köszönet és hála jár Nektek!
Iván már régebb óta ismer, tudni fogja ki vagyok, mivel én ajánlottam
egy ajándékötletet Laporta úrnak ( azóta a "Segítség kéne" rovatban
elhintettem már!).
Szóval: szervusztok és hajrá, Barca!!!!
Utóirat: Ivánom, még mindig nem hirdetted meg!!!
Jegyzette: Krojf.
Úgy illik, hogy bemutatkozzam Nektek, mint új tagja ennek a csodás
csapatnak, akik szurkolnak a Csodás Csapatnak!
Ezentúl Krojf néven fogok eme orgánumon megnyilvánulni, mely
orgánum oázis hazánk Barca imádó társadalmának, melyért
köszönet és hála jár Nektek!
Iván már régebb óta ismer, tudni fogja ki vagyok, mivel én ajánlottam
egy ajándékötletet Laporta úrnak ( azóta a "Segítség kéne" rovatban
elhintettem már!).
Szóval: szervusztok és hajrá, Barca!!!!
Utóirat: Ivánom, még mindig nem hirdetted meg!!!
Jegyzette: Krojf.
- Enrique21
- Capitá del Barça
Üdv!
Érdeklődnék,hogy mi újság a polórendeléssel?
Irtam email-t(polorendeles@eurobarca.hu),hogy szeretnék 1 kék polót,cimet is írtam de még nem kaptam semmi vissza jelzést..Még mindig várni kell a megfelelő mennyiségü megrendelésre,vagy esetleg más helyzet van?
Köszi!
Érdeklődnék,hogy mi újság a polórendeléssel?
Irtam email-t(polorendeles@eurobarca.hu),hogy szeretnék 1 kék polót,cimet is írtam de még nem kaptam semmi vissza jelzést..Még mindig várni kell a megfelelő mennyiségü megrendelésre,vagy esetleg más helyzet van?
Köszi!
-
- Capitá del Barça
Feltehetnétek egy hírt Forlan érkezésével kapcsolatban, hogy most mi van-hogy van.Minden nap ő van címoldalon az el mundon.
Köszi előre is.
Köszi előre is.
"A játék az nem játék."-Johnny Filpo.
A lónak is négy lába van, mégsem asztal.
A disznónak is két oldala van, mégsem egyenlet.
Schweinsteiger, Hitzlsperger és Kohlschreiber jó barátok.
"Talán nem is vagyok méltó arra, hogy ennek az embernek a mérkőzését közvetítsem" - Farkas Norbi Messi-ről.
A lónak is négy lába van, mégsem asztal.
A disznónak is két oldala van, mégsem egyenlet.
Schweinsteiger, Hitzlsperger és Kohlschreiber jó barátok.
"Talán nem is vagyok méltó arra, hogy ennek az embernek a mérkőzését közvetítsem" - Farkas Norbi Messi-ről.