Nagy Laci

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Mihu
Director del Fútbol

2012.05.02. 14:11:17

Mihu írta:Na hát azt már most borítékolom, hogy nagy laci (igen, így kisbetűvel, mert kb semmibe nem nézem az embert, ezután a húzása után...) nem fog szobrot kapni, mint Kubala...és azt is, hogy ha Barca-Veszprém lesz, olyan fogadtatást fog kapni, mint Figo...A Barca történelmében első külföldi játékosként elsőszámú csapatkapitány lett, ajánlanak neki egy életre szóló szerződést, fizuemeléssel, és visszavonulás utáni állásajánlattal, erre Ő azt mondja hogy gyerekek köszi nem, inkább hazamegyek mert ott 2x annyit fizetnek mint amennyit most keresek...hányinger...ha végig kiállt volna a válogatott mellett, akkor azt mondom hogy rá lehet fogni, hogy haza akart jönni, arról meg nem tehet hogy 2x annyit ajánlanak neki...de így, hogy megcsinálta a csudát a válogatottal, kiváltotta a spanyol állampolgárságot, nyílván valóan azért, hogy spanyol színekben szerepelhessen tovább, ezek után csak azt tudom rá mondani hogy semmi más, csak az a sok sok forint lebegett a szeme előtt, mikor eldöntötte hogy Veszprémbe igazol...

ezt törölje már valaki légyszi....véletlenül az idézet gombra mentem a szerkesztés helyett :?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Mihu 2012.05.02. 14:13:18-kor.
visca el barca
Presidente del Barça

2012.05.02. 14:08:14

saric 5éves szerződést kapott, 39 éves koráig, de ő kapus... ne vegyük már egy kalap alá egy mezőnyjátékossal.

az oké, hogy a barcelona a saját maga által kikötött szabályt rúgta fel, de én ezt akkor sem értem.

mi a baj azzal ha csak évről évre kap szerződést? semmi... ha ugy jatszik mint eddig, kap még kb. 3-4 évnyi szerzodest, aztán vmi zsíros állást és kész.

megsértődött volna a vezetőkre? ennyi lenne az egész? ezért bevállalja h hazajön ahol a többség utálja? van akkora respektje a kézilabda bizniszben, hogy mehetett volna a kieltől kezdve a berlinen át a köbenhavnig.

12 éve van kint, csapatkapitány, ikon, vezér, gondolom havi pár milliót megkeresett, van saját étterme, évek óta csak a barcelonarol ömleng, aztán egy kis sertodottség után, elmegy oda, ahol talán a legjobban utálják

épeszű ember csinál ilyet?
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2012.05.02. 13:58:06

kurdt írta:
Mihu írta:
Azt megkérdezhetem, hogy erről az életre szóló szerződési ajánlatról (vagy ennek akár a lehetőségéről) hol olvastál/hallottál?
Én csak olyanról tudok, hogy a Barça azt szerette volna, ha Nagy náluk fejezi be a pályafutását, de a szerződését évről évre újították volna meg, mert van valami policy, hogy 30 fölött nem kap senki hosszú távú szerződést...
Enric Masip, a katalán klub kézilabdacsapatának technikai vezetője úgy nyilatkozott, a Barca nem volt képes kifizetni „több mint a kétszeresét″ Nagy jelenlegi fizetésének, és bár életre szóló megállapodást kínáltak neki, amelynek értelmében karrierje befejezése után csatlakozott volna a klub szakmai stábjához, és 20 százalékos fizetésemelést is kapott volna, a játékos ezt nem fogadta el.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Talma
Jugador d'estrella

2012.05.02. 13:51:16

visca el barca: új támogatók érkeznek a Veszprémhez (OTP, Red Bull, Mercedes). A Mercedes 100%, a másik kettő egyelőre nem biztos, viszont a Red Bullra jó esély van.

Mihu: a Barca ott rontotta el ezt az egészet, hogy a 34 éves Saric ötéves szerződés-hosszabbítást írt alá 2 napja, míg a 30 éves Nagy Lacinak csak évente lennének hajlandók megújítani a szerződését... Ugye a Barca vezetősége olyan szabályzatot állított fel anno, hogy a 30 év feletti játékosokkal kizárólag egy évvel hosszabbítják meg a kontraktust... Nos, Saric esetében sikeresen felrúgták azt, míg a CSAPATKAPITÁNYT letojták magasról... Ennyit erről.

Egyébként, hogy mindenki megnyugodjon: kb. 10 napja írta alá Laci az egyezséget a Veszprémmel, Saric hosszabbítása csak hab volt a tortán...

A válogatottsági dologgal kapcsolatban inkább idéznék egy veszprémi fórumozótól: "Persze ne feledjük: ha nem áll ki balhézni, akkor nem lenne valszleg Olimpia, szétesett volna a válogatott, az MKSZ élén még mindig elvtársak hada ülne, stb. stb. Nehéz eset ez, játékosként nem lehet nem elismerni, a többit meg döntsék el a csapattársai. Vagy nem tudom..."
visca el barca
Presidente del Barça

2012.05.02. 13:38:54

jézusom.. most olvasom, h mi történt.

hát, megéltem már egy pár fura sportoloi döntést, de ezt a franc sem érti. 2 éve arról ömleng, h igy a barcelona, ugy a barcelona, ő már nem akar hatajönni, mert a gyerek is kint jár iskolába, étterme van, spanyol válogaott lesz miegymás... ráadásul ahogy mihu is írta, kap egy olyan szerzodest amit mas hulye lenne visszautasitani, erre hazajön... :lol:

azért az durva h a veszprém 2x akkora fizut tud neki adni mint a barca :shock:
Kép
kurdt
Megmentő :)

2012.05.02. 13:34:12

[quote="Mihu"][/quote]

Azt megkérdezhetem, hogy erről az életre szóló szerződési ajánlatról (vagy ennek akár a lehetőségéről) hol olvastál/hallottál?
Én csak olyanról tudok, hogy a Barça azt szerette volna, ha Nagy náluk fejezi be a pályafutását, de a szerződését évről évre újították volna meg, mert van valami policy, hogy 30 fölött nem kap senki hosszú távú szerződést...
Kép
Your village called. Their idiot is missing.
Mihu
Director del Fútbol

2012.05.02. 13:16:12

Na hát azt már most borítékolom, hogy nagy laci (igen, így kisbetűvel, mert kb semmibe nem nézem az embert, ezután a húzása után...) nem fog szobrot kapni, mint Kubala...és azt is, hogy ha Barca-Veszprém lesz, olyan fogadtatást fog kapni, mint Figo...A Barca történelmében első külföldi játékosként elsőszámú csapatkapitány lett, ajánlanak neki egy életre szóló szerződést, fizuemeléssel, és visszavonulás utáni állásajánlattal, erre Ő azt mondja hogy gyerekek köszi nem, inkább hazamegyek mert ott 2x annyit fizetnek mint amennyit most keresek...hányinger...ha végig kiállt volna a válogatott mellett, akkor azt mondom hogy rá lehet fogni, hogy haza akart jönni, arról meg nem tehet hogy 2x annyit ajánlanak neki...de így, hogy megcsinálta a csudát a válogatottal, kiváltotta a spanyol állampolgárságot, nyílván valóan azért, hogy spanyol színekben szerepelhessen tovább, ezek után csak azt tudom rá mondani hogy semmi más, csak az a sok sok forint lebegett a szeme előtt, mikor eldöntötte hogy Veszprémbe igazol...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Mihu 2012.05.02. 14:13:40-kor.
Barcafilozófia
Barça B

2012.01.22. 10:48:53

nagyon sajnálom :( A Barca kézi csapatában ő a legjobb, és a kedvencem. Ha a Magyarokkal tartana, a világ legjobbjai is lehetnénk, de ő tudja.
Fc Barcelona rajongó tollából.
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2011.10.07. 20:31:32

Valaki be tudná linkelni nemtudom ki ellen ma vagy nemrég lőtt egy csavart gólt. Úgy pattintotta le a földre hogy full más irányba pattant a labda ,kicselezve a kapust :D
Kép
Lionel85
Llegenda del Barça

2011.02.10. 20:02:14

Klasszis játékos mondta le a válogatottságot, de nem fogok sírni utána. Nem a legszebb módon tette ezt, nagyon hosszúra elnyúlt ez a dolog és nem is lett pozitív vége a dolognak.

Ami a legérdekesebb, hogy nem csak a magyarban nem kíván szerepelni, de a spanyolban sem.

Mocsai Lajos viszont nagyon kulturáltan fogalmazta meg érzéseit Lacival kapcsolatban.

Nagy László nem is olyan "Nagy"... :roll:
Kép
Kép
Kép
Iniesta_1986
Barça B

2011.02.10. 17:52:39

Erre szoktam volt mondani, hogy a SELEJT BOSSZÚJA.

Több szót nem érdemel. Méltatlan még arra is, hogy egyéb jelzőkkel illessük. A kutyának sem fog ez hiányozni.
socio66

2011.02.10. 17:20:09

úgy látom a szövetség itt is fatökű.
rég el kellett volna tiltani a válogatottól,legkésőbb a vébé után.
hogy vette volna ki magát,ha a vb-n jól teljesítő,fiatal válogatott kvalifikálja magát az olimpiai selejtezőkre,majd jön a világsztár,nagylaci és elveszi a helyét egy olyan játékosnak aki mondjuk megszakadt a csapatért korábban.
hál' istennek a srácok megmutatták hogy nincs rá szükség,ezt a szövetségnek is látnia kellett volna.
nem pedig neki hagyni az utolsó szót.
PCsabi
aka Game90

2011.02.10. 16:59:06

1,5 év szenvedés után várható volt ez a döntés. Csalódtam benne, válogatottnak lenni megtiszteltetés, neki meg sokkal fontosabb a pénz.

Rondábbakat majd akkor fogok írni, ha spanyol válogatottként fog a londoni olimpián szerepelni. És ha véletlenül össze is kerülnénk velük...a régi játékostársak szemébe nézni...a hazája ellen játszani... :roll:
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Vito
Llegenda del Barça

2011.02.10. 16:26:24

Fecooo írta:
röviden, tömören ennyi a lényeg... ha összegezném az elmúlt évek gondolatait a szappanoperával kapcsolatban, akkor ip-bant kapnék...
azért még egy gondolat..
a VB (és az ott mutatott hozzáállás) alatt többször eszembe jutott, hogy ha igazán tökös lenne a magyar kézilabdasport, akkor -megelőzve ezt a gerinctelen lépést- megvonta volna a válogatottságot tőle.
konkrétan ennyi huzavona és ködösítés után én tisztelettel megköszöntem volna nagylaci munkáját és kirúgtam volna a magyar válogatottól, annak a közelébe sem engedve.
biztos vagyok benne, hogy volt olyan személy (akár Kővári, aki keze alatt nevelkedett), aki teljes bizonyossággal meg tudta volna mondani Sinkáéknak, hogy 'gyerekek, ez egy tiszta ügy, csak az időt húzza a lacika, nem akar itt játszani'.. ezt mindenki tudta. és emiatt a vezetőségnek meg kellett volna tenni a kötelező lépéseket!
az erkölcsi győztes természetesen nem nagylaci, de még neki is hagyták, hogy belerúgjon egyet a magyar kézilabdasportba és csorbítsa a válogatottunk büszkeségét.
Fecooo
Llegenda del Barça

2011.02.10. 15:30:10

Vito írta:na! végre megtörte a csendet és korrekt módon, két sorba sűrítve az alábbiakban mondta le a válogatottságot:

„A február 15-i határidőt nem megvárva, a mai napon, február 10-én jelzem,
hogy nem kívánok szerepelni a válogatottban! Üdvözlettel: Nagy László.”

ahogyan ezt levezényelte, az két forintot nem ér. lehetne itt most cifrákat írni róla, de tovább ragozni nem érdemes, párszor már megtettem. szégyellje magát
röviden, tömören ennyi a lényeg... ha összegezném az elmúlt évek gondolatait a szappanoperával kapcsolatban, akkor ip-bant kapnék...
Vito
Llegenda del Barça

2011.02.10. 15:26:41

na! végre megtörte a csendet és korrekt módon, két sorba sűrítve az alábbiakban mondta le a válogatottságot:

„A február 15-i határidőt nem megvárva, a mai napon, február 10-én jelzem,
hogy nem kívánok szerepelni a válogatottban! Üdvözlettel: Nagy László.”

ahogyan ezt levezényelte, az két forintot nem ér. lehetne itt most cifrákat írni róla, de tovább ragozni nem érdemes, párszor már megtettem. szégyellje magát
detabarca
Capitá del Barça

2011.01.14. 22:07:40

csababarca írta:...
Sztem egy élsportoló esetében igen is lehet visszahúzó erő, de úgy látom egyikünk se fog elmozdulni az álláspontja mellől.
Annyit még hozzáfűznék, hogy a különbség közöttünk nem sok. A válogatott mez egy kitüntetés, aminek örülni kéne. Én sem helyeslem Laci döntését, csak azt mondtam, hogy meg lehet érteni. Ez nagyon nem mind1. Mindemellet abban is lehet valami, amit Kalap említett, hogy nem csupán az van a dolgok hátterében, amiről mi tudunk. (Vannak még egyéb indokok is) Lehet, hogy Laci simán egy punci, de az is lehet, hogy olyan dolgokat nem akar nyilvánosságra hozni, amik még rosszabb színben tüntetnék fel a Kézilabda Szövetséget. Nem tudhatjuk, éppen ezért vagyok azon az állásponton, hogy nem kéne ilyen szintű gyűlöletet sugározni felé.
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!

"A sportok királya a labdarúgás, a Barcelona meg a labdarúgás királya!"
(Johan Cruyff)
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2011.01.14. 21:42:20

detabarca írta:A szövetségnek írt levelében minden benne volt és akkor mindenki neki adott igazat. Azóta semmi nem változott tudtommal, úgyhogy nem értelek titeket.
Arra, hogy csak ő nem vállalja ilyen okok miatt a válogatottságot, azt tudom mondani, hogy emberek vagyunk és különbözünk. Le a kalappal a válogatott tagjai előtt, hogy adott körülmények között is vállalják a szereplést, de Nagy Lacit sem fogom elítélni azért, mert ő nem.

Hagyjuk már ezt a körülmények milyenek dolgot...
Maradjunk annyiban,hogy a kézilabda még elég jó helyzetben van, ezzel szemben olyan tradicionális sport,mint pl a vívás sokkal rosszabb helyzetben van.
Nehogy már egy magyar nemzeti válogatottnál ez legyen a visszahúzó erő,hogy nem jók a körülmények.
A másik,hogy egy bármilyen világbajnokságon részt venni hatalmas elismerés egy embernek. Én sírva rohannék ha egy gyurmázás világbajnokságra elhívnának.
Most ki lett ez találva,hogy rosszak a körülmények,és ezért nem jön a válogatottba. Hát akkor ne is jöjjön,maradjon ott ahol van. Ilyen embert Mocsai helyében már nem is várnék vissza a válogatottba,még akkor se hívnám be ha térden állva könyörögne érte.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Kalap1988
Director del Fútbol

2011.01.14. 21:36:45

detabarca írta:A szövetségnek írt levelében minden benne volt és akkor mindenki neki adott igazat. Azóta semmi nem változott tudtommal, úgyhogy nem értelek titeket.
Arra, hogy csak ő nem vállalja ilyen okok miatt a válogatottságot, azt tudom mondani, hogy emberek vagyunk és különbözünk. Le a kalappal a válogatott tagjai előtt, hogy adott körülmények között is vállalják a szereplést, de Nagy Lacit sem fogom elítélni azért, mert ő nem.
Igen, különbözőek vagyunk, de épp ezért sem értesz minket szerintem. Másként gondolkodunk. Maradjunk annyiban, hogy a többiek előtt le a kalappal, Laci előtt pedig nem... Én csúnyábbat gondolok, de úgy is tudjátok, felesleges leírnom.
detabarca
Capitá del Barça

2011.01.14. 21:34:05

A szövetségnek írt levelében minden benne volt és akkor mindenki neki adott igazat. Azóta semmi nem változott tudtommal, úgyhogy nem értelek titeket.
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!

"A sportok királya a labdarúgás, a Barcelona meg a labdarúgás királya!"
(Johan Cruyff)
Kalap1988
Director del Fútbol

2011.01.14. 21:26:51

Két dolog gyanús az ügyében: 1. Az egyik az időhúzás, ha "csak" ez lett volna a baja, akkor rég meg kellett volna mondani. 2. A másik pedig az, hogy rendben van, hogy ez a problémája, mindenki elismerte ( lányok és a fiúk is), hogy sajnos minden szava igaz, de mégis csak ő nem válogatott ilyen okok miatt.....
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2011.01.14. 20:46:23

Fernando írta:
S.Agüero írta:Amúgy Nagy Laci nem tudom miért akar ennyire spanyol válogatott lenni.
Nem is hívta őt senki a spanyol válogatottba szóval nem tudom mit rinyál.
simán itt lehetne nálunk, ehelyett ül a seggén.
Nem azért nem jön el, mert spanyol válogatott akar lenni, hanem mert kevesli a pénzt amit kapnak a válogatottak. Jóformán neki kéne ráfizetni. Ezt meg is válaszolta egy a Szövetségnek címzett levélben. Ebben igaza is van, nah de kérdem én a többiek miért nem rinyálnak?

Milliókat keres a Barcában,és akkor a nemzeti csapaton akar meggazdagodni? :roll: Így is azért pár százezret havonta kapnak a keret tagjai...nem akar ő már itthon játszani,elvan itt Barcelonában,ennyi a történet. a többi csak mellébeszélés.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Fernando
Llegenda del Barça

2011.01.14. 20:40:50

S.Agüero írta:Amúgy Nagy Laci nem tudom miért akar ennyire spanyol válogatott lenni.
Nem azért nem jön el, mert spanyol válogatott akar lenni, hanem mert kevesli a pénzt amit kapnak a válogatottak. Jóformán neki kéne ráfizetni. Ezt meg is válaszolta egy a Szövetségnek címzett levélben. Ebben igaza is van, nah de kérdem én a többiek miért nem rinyálnak?
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
MatyiG
Adminisztrátor

2011.01.14. 20:06:47

Amúgy Nagy Laci nem tudom miért akar ennyire spanyol válogatott lenni.
socio66

2010.11.02. 22:05:29

azt elhiszem neki,hogy ezek a problémák léteznek és meg kellene oldani őket. de ez azért kevéske indoknak tűnik arra hogy valaki hátat fordítson a válogatottnak és hosszú hónapokig kamusérülésekre hivatkozva gyakorlatilag hülyének nézzen minket és persze a szövetségi kapitányt.
ha az elején kiáll ezzel a szöveggel és hivatalosan 'felfüggeszti' egy időre a szereplését,még talán-talán megértem,de itt arról volt szó hogy hallgatott, meg kamuzott,közben pedig azt lehetett hallani hogy 'spanyol' lesz.
zavaros ez az egész még mindig,szerintem rövid időn belül spanyol mezben fogjuk látni,ezzel a semmilyen nyilatkozattal pedig lerendezte a dolgokat. azért az utolsó mondata nem túl szimpatikus,lehet hogy ő nem kér a riportokról,de mi igazán kíváncsiak lennénk még jópár dologra,vagy éppen magára az igazságra.
de ennek esélyt sem ad,bizonyítva ezzel hogy igencsak ingatag lábon állnak az érvei.
Lezárt