Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem jöttem... Éppen Paksra mentem kosármeccsre...LG írta:Nah most már fejjezzuk be azt ami m1 ebben a topicban, mert ez VV topic, oszt mindjárt jon Red![]()
Nem szemétségből mondom, de sztem te se lennél más véleményen ha 3 (nem tudom pontosan) éven kersztül csak játszanának veledColin írta:De amikor feljöttem ide az első mondatomban gratuláltam. Csak jött etoo kijelentése amin kicsit felhúztam magam...Ordog írta:Köszönöm a gratulációt a fórumozók, a Barcelona és a magam nevében is...Colin írta: Gratulálok.
De amikor feljöttem ide az első mondatomban gratuláltam. Csak jött etoo kijelentése amin kicsit felhúztam magam...Ordog írta:Köszönöm a gratulációt a fórumozók, a Barcelona és a magam nevében is...Colin írta:Gratulálok.Ordog írta:Ezt figyeld Colin![]()
![]()
BAJNOKCSAPAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szerintem nem kell szégyenkezni a mezőnyjátékossal sem. De ebbe most nem megyek bele, mert őszintén szólva az ilyen vitákat kicsit unom, hisz ugysem fogunk soha megállapodni!LG írta:Amugy már kapásbol nem lehet tul acélos a csapat, ha a kapus viszi a hátán. Orulj a kapusodnak, és irigyeld a mezonyjátékosainkat!!!
Nem nagyon értem mit röfögx!De annyit kitudtam venni ebből a "gondolatodból"...Igen így gondolod? nos akkor a chelsea 100jobb mint a barca... már hogyha évre mérjük az erdményt! Azért mert ebebn az évben bajnokok lettetek azért már ki is jött hogy a barca mennyivel jobb? ez merész és teljesen rossz kijelentés volt. Ebben az évben nyert a barca, tételezzük fel h jövőre nyer a reál akkor is eztfogod mondani? na elmentem mert semmi kedvem olvasni azt h "UGYSE NYERTEK JÖVŐRE" meg a többit amit bizonyára mindjárt le is irtok:) nem véletlenül írtam oda h "tételezzük fel"
Ohm!!!!LG írta:Nah most már fejjezzuk be azt ami m1 ebben a topicban, mert ez VV topic, oszt mindjárt jon Red![]()
Igen így gondolod? nos akkor a chelsea 100jobb mint a barca... már hogyha évre mérjük az erdményt! Azért mert ebebn az évben bajnokok lettetek azért már ki is jött hogy a barca mennyivel jobb? ez merész és teljesen rossz kijelentés volt. Ebben az évben nyert a barca, tételezzük fel h jövőre nyer a reál akkor is eztfogod mondani? na elmentem mert semmi kedvem olvasni azt h "UGYSE NYERTEK JÖVŐRE" meg a többit amit bizonyára mindjárt le is irtok:) nem véletlenül írtam oda h "tételezzük fel"Charlie írta:"VV egy rakás ..."Ez a te véleményed,de ez a rakás [auto_cenzúra],nagy mértékben hozzájárult a bajnoki címünkhez.Casillas egy félisten,ezt mindenki tudja,de ő ahhoz járult hozzá hogy ne a 8.helyen végezetek,hanem a 2.-on!Ennyit erről.
Csapataink közti különbség ki is jött.
C.
nem hisze hogy te a madridistán úgy írjátok hogy Barca, sőt ti csak ki csillagozátok!erről ennyit!Colin írta:és megkérhetnélek, (csak kérni nem parancsolni boixos) h annyit tanulj meg leírno h reál? én is letudom írni h barca és nem írok helyette hülyeségeket vagy legalábbis nem itt![]()
Gyerekek, most én is sorolhatnék nagy neveket akár 1900tól is. De sztem hagyjuk ezt a témát mert ugysem fogunk tudni erről megállapodni. VV meg 1 nagy rakás ... ahogy ti mondtátok. és megkérhetnélek, (csak kérni nem parancsolni boixos) h annyit tanulj meg leírno h reál? én is letudom írni h barca és nem írok helyette hülyeségeket vagy legalábbis nem ittMaxi írta:És Luqueről,VV-ről még meg is feledkezett Barcás barátom!LG írta:Ti nektem nicsenek saját nevelés játékosaitok, csak Casillas, mert a tobbi 1 nagy rakás...Nekunk itt van Xavi, Puyol, Iniesta, Messi, Oleguer(nem 1 sztárvédo, de még így is jobb mint az egész rejál védelem), Navarro, Sergio Garcia, Gerard(asszem o is itt kzdte) Es aki már nincsenek velunk Fabregas, LG, Pique.
![]()