Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
sajnos tenyleg gyenge volt Albertini szintu Gerardra nincs szuksegunk en meg jol nem lattam jatszani iden es Terry rolla fejelte a goltLG írta:Elég gyengénBlasko írta:Marquez ma nagyon fog hiányozni a kp-ról.Kíváncsi vagyok Gerard hogy helyettesíti.
BARCELONA
Elég gyengénBlasko írta:Marquez ma nagyon fog hiányozni a kp-ról.Kíváncsi vagyok Gerard hogy helyettesíti.
BARCELONA
Remélem igen, mert nagy szemétség lenne a szöv-től, ha 2 v. több meccsre tiltanák el egy olyan szabálytalanság miatt, amiért nem járt volna lap (hiszen csak elcsúszott, és ezért volt olyan látványos a szabálytalanság). Ráadásul tudják, h a real lesz a 2. meccs...LG írta:Ugye csak 1 meccsre tiltsák el
Na jo az ilyen dolgokhoz nem értekmrmonster írta:Mert a húzódást nem lehet "összedrótozni". Csak a pihentetés a gyógyír.LG írta:De miért nem tugyák Rafát is ugy osszedrotozni mint Duffot
Szerintem is. Vagy Albertini helyett Gerard játszik, mert szerintem Rijkaard közben rájött, hogy az olasz haverja nem is olyan jó. Csak a rutin itt nagyon kevés...Xavi írta:Pedig, ha nem játszik Rafa, akkor Oleguer és Albertini is játszani fog...Szerintem...
Ja...akkor inkább már Oleguer.Enrique írta:Albertitni csak ne játsszon ha kérhetném...PetI írta:Rafa kemény srác. Az orvostudomány meg tart már ott, hogy összefoltozzák, ha nagyon kell. (ld. Gattuso a Juve elleni Bl-döntőben, vagy Duff most ellenünk) De nem kellene mindenáron kockáztatni. Mindenesetre biztosabb lenne a Puyol-Márquez tengely, előttük meg Gerard (vagy Albertini?).
Albertitni csak ne játsszon ha kérhetném...PetI írta:Rafa kemény srác. Az orvostudomány meg tart már ott, hogy összefoltozzák, ha nagyon kell. (ld. Gattuso a Juve elleni Bl-döntőben, vagy Duff most ellenünk) De nem kellene mindenáron kockáztatni. Mindenesetre biztosabb lenne a Puyol-Márquez tengely, előttük meg Gerard (vagy Albertini?).
NSO hír...szovalXavi írta:Remélem csak annyira biztos, hogy nem játszik, mint Duff itt ellenünk...Barcelona: érzékeny vérveszteség a Chelsea ellen
NSO, 2005-03-06 23:20
A spanyol labdarúgó-bajnokságban a listavezető FC Barcelona ma az Osasunát verte idegenben Eto’o első félidőben szerzett góljával minimális különbséggel 1-0-ra, ám a katalán örömbe némi üröm is vegyült, hiszen a gárda alapembere, a mexikói légiós Refael Marquez kisebb sérülést szenvedett - izomhúzódás a jobb lábában -, ám az már most biztosnak tűnik, hogy ki kell hagynia a jövő hét keddi, Chelsea elleni BL-nyolcaddöntő visszavágót.
Remélem csak annyira biztos, hogy nem játszik, mint Duff itt ellenünk...Barcelona: érzékeny vérveszteség a Chelsea ellen
NSO, 2005-03-06 23:20
A spanyol labdarúgó-bajnokságban a listavezető FC Barcelona ma az Osasunát verte idegenben Eto’o első félidőben szerzett góljával minimális különbséggel 1-0-ra, ám a katalán örömbe némi üröm is vegyült, hiszen a gárda alapembere, a mexikói légiós Refael Marquez kisebb sérülést szenvedett - izomhúzódás a jobb lábában -, ám az már most biztosnak tűnik, hogy ki kell hagynia a jövő hét keddi, Chelsea elleni BL-nyolcaddöntő visszavágót.
Remélem Marquet van olyan kőkemény, mint ahogy manapság játszik, és mint amilyennek kinéz. Ha van, akkor 99%, hogy fel fog épülni.LG írta:Ez is igaz Az Espanol meccsen is rola állították ki a csákot ...eddig Ronie szokott ilyeneket kapni, de o is mindíg a meccsre felépult...remélem Rafaval sem lesz másképp.Charlie írta:Csodálkozunk hogy megsérült?Hihetetlen rúgásokat kap!
C.