Nesze. Mondtam h félrecsúsztattak vmit a kis köcsögök. Kamu az egész.Boixos írta:Ronaldinho, az FC Barcelona brazil csillaga tagadja, hogy a közeljövőben a Chelsea labdarúgója lesz.
A londoni szerződés lehetőségét az egyik vasárnapi angol bulvárlap szellőztette meg.
"Sohasem mondtam, hogy a Chelsea-ben akarok játszani. Boldog vagyok Barcelonában, itt is szeretnék maradni. Győztes, trófeákat nyerő labdarúgóként kívánok bekerülni a klub történetébe. Tartozom az FC Barcelonának, hiszen sokkal többet kaptam a csapattól, mint amennyit én adtam" - jelentette ki a 24 éves klasszis, miután átvette a FIFA (Nemzetközi Labdarúgó Szövetség) "Év játékosa" díját. (index.hu)
Ronaldinho Gauchó
- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
-
- Llegenda del Barça
Ronaldinho, az FC Barcelona brazil csillaga tagadja, hogy a közeljövőben a Chelsea labdarúgója lesz.
A londoni szerződés lehetőségét az egyik vasárnapi angol bulvárlap szellőztette meg.
"Sohasem mondtam, hogy a Chelsea-ben akarok játszani. Boldog vagyok Barcelonában, itt is szeretnék maradni. Győztes, trófeákat nyerő labdarúgóként kívánok bekerülni a klub történetébe. Tartozom az FC Barcelonának, hiszen sokkal többet kaptam a csapattól, mint amennyit én adtam" - jelentette ki a 24 éves klasszis, miután átvette a FIFA (Nemzetközi Labdarúgó Szövetség) "Év játékosa" díját. (index.hu)
PUYOL-XAVI-INIESTA
- Barcaforever
- Director del Fútbol
Emberek vegyük már észre h Dinhonak nem jó az a ball oldal.Esküszöm az utolsó 10 percben mikor bement középre többet casinált mint az egész meccsen, amiből gólpaszz is lett.

-
- Capitá del Barça
ha C.Bell csak a palyan setalna es riszalna a kis segget en is ellegedet lennek vele, de nem jelentene, hogy jol jatszot igaz nem is kritizalnameszter21 írta:Végig jól játszott! Ennél többet nem is várhatunk el tőle...boggabor írta:Nem is a vegen volt a baj hanem az elso felido 20-35eszter21 írta: Szerintem meg "nagy eset". Nekem nagyon tetszik, de te biztos jobban látod, h ki néz ki jól meg ki nem.
Tegnap fantasztikus volt(a végén is!)...
es 2. 45-60-dik percig csak allt a palyan
-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Végig jól játszott! Ennél többet nem is várhatunk el tőle...boggabor írta:Nem is a vegen volt a baj hanem az elso felido 20-35eszter21 írta:Szerintem meg "nagy eset". Nekem nagyon tetszik, de te biztos jobban látod, h ki néz ki jól meg ki nem.boggabor írta: Nem kell tulozni szerintem pasinak nem nagy eset igaz tud focizni es nem volt fantasztikus bar el kell ismerni legalabb hajtott, de egy mecset 90 percig jatszanak en 60-ig szerintem 30 percet megint ellopot, de legalabb hajtott jot tett neki a kituntetes, de 2 het mulva kiderul ki a jobb.
-
- Capitá del Barça
Nem is a vegen volt a baj hanem az elso felido 20-35eszter21 írta:Szerintem meg "nagy eset". Nekem nagyon tetszik, de te biztos jobban látod, h ki néz ki jól meg ki nem.boggabor írta:Nem kell tulozni szerintem pasinak nem nagy eset igaz tud focizni es nem volt fantasztikus bar el kell ismerni legalabb hajtott, de egy mecset 90 percig jatszanak en 60-ig szerintem 30 percet megint ellopot, de legalabb hajtott jot tett neki a kituntetes, de 2 het mulva kiderul ki a jobb.eszter21 írta:Szerintem azon a képen nagyon jól néz ki...
Tegnap nagyon jól játszott, fantasztikus passzai, cselei voltak
-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Szerintem meg "nagy eset". Nekem nagyon tetszik, de te biztos jobban látod, h ki néz ki jól meg ki nem.boggabor írta:Nem kell tulozni szerintem pasinak nem nagy eset igaz tud focizni es nem volt fantasztikus bar el kell ismerni legalabb hajtott, de egy mecset 90 percig jatszanak en 60-ig szerintem 30 percet megint ellopot, de legalabb hajtott jot tett neki a kituntetes, de 2 het mulva kiderul ki a jobb.eszter21 írta:Szerintem azon a képen nagyon jól néz ki...
-
- Capitá del Barça
Nem kell tulozni szerintem pasinak nem nagy eset igaz tud focizni es nem volt fantasztikus bar el kell ismerni legalabb hajtott, de egy mecset 90 percig jatszanak en 60-ig szerintem 30 percet megint ellopot, de legalabb hajtott jot tett neki a kituntetes, de 2 het mulva kiderul ki a jobb.eszter21 írta:Szerintem azon a képen nagyon jól néz ki...
- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
EZT AZ EMBERT SZIDJÁTOK??? Mindjárt elsírja magát mikrofonnal a kezében!!
Meghogy szívesen játszana a cselszkiben... BAROMSÁG!! Szeret itt lenni és 1 darabig uccse fog elmenni.
Meghogy szívesen játszana a cselszkiben... BAROMSÁG!! Szeret itt lenni és 1 darabig uccse fog elmenni.
-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Ennél jobban nem lehet játszani...boggabor írta:Aki kap egy jobb szerzodeset kutya kotelsesege jobbnak lenni mint volt, de nem o szarabb lett es meg mar nem is kuzd es ha faj a bokaja akkor ne jatszon igy sem tesz hozza a jatekhoz egy fiatal meg meghalna a palyan es nem a penzert fociznaSilvanus írta:Bár abszolút osztom a véleményeket, sőt én is megfogalmaztam egyet-kettőt Ronaldinho jelenlegi nem túl acélos hozzáállásával kapcsolatban, azért mégis csak meglepő, hogy ennyien, és ilyen látványosan, dühösen nekiestünk!!! Nem? Pedig ha a szívünk mélyére nézünk, akkor még mindig benne látjuk a nagy zsenit, a varázslót, akitől várjuk a gólokat, a nagy megoldásokat, ÉS MINDANNYIAN TUDJUK, hogy azokat akár mikor, egyik pillanatról a másikra szállíthatja is!!! EZ TÉNY!!!
VIVÁ Ronaldinho, szedd össze magad...
- Saviola
- Júdás 2, az áruló
Én nem vagyok Ronaldinho ellen!!!Nagyon szeretem Ronaldinhot !
De ha Davids-hoz és Figo-hoz hasonlóan el menne akkor...(csak a pénz miatt )
Ronaldinho-t szidjatok ,de azt elfelejtitek mit tett az elozo idenyben és ,hogy ki rugta a golt a Milannak !
De ha Davids-hoz és Figo-hoz hasonlóan el menne akkor...(csak a pénz miatt )
Ronaldinho-t szidjatok ,de azt elfelejtitek mit tett az elozo idenyben és ,hogy ki rugta a golt a Milannak !
,,Azt hitted, hogy mi történt."
-
- Entrenador del Barça
Remélem nem megy a Chelsea-be meg is őrülnék
-
- Llegenda del Barça
sztem ez a cselzivel való összehozás akkora kamu, mint egy ház. de legalábbis nagyon nagy csúsztatás. nem hinném, h egy olyan pénzéhes alak lenne, mint a lajos "barátunk". meg egyébként is, a lóvéja itt is megvan vastagon, londonban meg kb 40-50 ezer ember csípné, akik cselzi szurkolók, most meg egész Katalónia szereti. nem ugyanaz a kettő. arról nem beszélve, h ha nem menne kint a bugi, az orosz 2 perc alatt kipörgetné és venne helyette 3 másikat.
Silvanus! a 364. hozzászólásod a legkorrektebb duma, ami ebben a topicban elhangzott az utóbbi időben! (monnyuk korrekt még a boggabor is, mert ő legalább tartja magát ahhoz, amit mindig is mondott).
bakker, megcsinál a ronni két oda-vissza bőrözést és utána mindenki írja a verseket, meg a himnuszokat róla. most, amikor gyengébben megy a bugi, szívlapáttal lett rádobálva a [auto_cenzúra]. mindezt akkor, amikor 9 ponttal megyünk az első helyen. nem tudom, mit szólnátok, ha ott tartanánk, mint 1 éve ilyenkor???
Silvanus! a 364. hozzászólásod a legkorrektebb duma, ami ebben a topicban elhangzott az utóbbi időben! (monnyuk korrekt még a boggabor is, mert ő legalább tartja magát ahhoz, amit mindig is mondott).
bakker, megcsinál a ronni két oda-vissza bőrözést és utána mindenki írja a verseket, meg a himnuszokat róla. most, amikor gyengébben megy a bugi, szívlapáttal lett rádobálva a [auto_cenzúra]. mindezt akkor, amikor 9 ponttal megyünk az első helyen. nem tudom, mit szólnátok, ha ott tartanánk, mint 1 éve ilyenkor???
PUYOL-XAVI-INIESTA
-
- Capitá del Barça
Aki kap egy jobb szerzodeset kutya kotelsesege jobbnak lenni mint volt, de nem o szarabb lett es meg mar nem is kuzd es ha faj a bokaja akkor ne jatszon igy sem tesz hozza a jatekhoz egy fiatal meg meghalna a palyan es nem a penzert fociznaSilvanus írta:Bár abszolút osztom a véleményeket, sőt én is megfogalmaztam egyet-kettőt Ronaldinho jelenlegi nem túl acélos hozzáállásával kapcsolatban, azért mégis csak meglepő, hogy ennyien, és ilyen látványosan, dühösen nekiestünk!!! Nem? Pedig ha a szívünk mélyére nézünk, akkor még mindig benne látjuk a nagy zsenit, a varázslót, akitől várjuk a gólokat, a nagy megoldásokat, ÉS MINDANNYIAN TUDJUK, hogy azokat akár mikor, egyik pillanatról a másikra szállíthatja is!!! EZ TÉNY!!!
VIVÁ Ronaldinho, szedd össze magad...
- aky01
- Jugador d'estrella
Sziasztok!
Egyetértek azokkal akik azt mondják jobb formába kellene lendüljön!De ha megnézem a miolan elleni gólját illetve Ronnie
vs. Real videót Mindent megbocsátok,elfelejtek neki!!!!
A legkreatívabb játékosok egyike a világon!!!
DE nem csak Ő a lényeg,hanem a csapat.Mert ugye ez a játék csapatjáték!!!!!!!!!
Mindent bele Ronaldinho
!!!!!
Hajrá BARCELONA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Egyetértek azokkal akik azt mondják jobb formába kellene lendüljön!De ha megnézem a miolan elleni gólját illetve Ronnie

A legkreatívabb játékosok egyike a világon!!!
DE nem csak Ő a lényeg,hanem a csapat.Mert ugye ez a játék csapatjáték!!!!!!!!!
Mindent bele Ronaldinho

Hajrá BARCELONA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

EuroBarça Tour 2009
Proxima estáció: Sagrera
Visça el Pinchos muronos!

Proxima estáció: Sagrera
Visça el Pinchos muronos!