Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Mondjuk egy 5-2-re megnyert meccs nem tudom, hogy kerülhet az év legrosszabb meccsei közé.Bob_Marley írta: Láttam a Malaga elleni 1:0-t is írták, azt is bekerülhetne. Majd gondolkozok rajta, de ami nekem rossz az nem biztos hogy másnak is.Én az idei Rayo ellenin idegeskedtem a legtöbbet és tartom az egyik leggyengébb színvonalúnak, amit láttam idén a spanyoloknál. Rayo birka volt, mi meg nem tudtunk focizni.
Láttam a Malaga elleni 1:0-t is írták, azt is bekerülhetne. Majd gondolkozok rajta, de ami nekem rossz az nem biztos hogy másnak is.palesz77 írta:Vettem, nekem a Vigo elleni 4-1 és a Bilbao elleni 4-0 jutott eszembe, neked vagy másnak egyéb ötlet? Majd a nap folyamán mindenkinek írok pü-t aki oda szavazott, hogy vannak új jelöltek.Bob_Marley írta:Lehet az év legrosszabb mérkőzése címnél revideálni kellene a dolgokat, mert csak 3 jelölt van, de érkeztek olyanra is szavazatok, akik bekerülhetnének.
Vettem, nekem a Vigo elleni 4-1 és a Bilbao elleni 4-0 jutott eszembe, neked vagy másnak egyéb ötlet? Majd a nap folyamán mindenkinek írok pü-t aki oda szavazott, hogy vannak új jelöltek.Bob_Marley írta:Lehet az év legrosszabb mérkőzése címnél revideálni kellene a dolgokat, mert csak 3 jelölt van, de érkeztek olyanra is szavazatok, akik bekerülhetnének.
Két dolgot jegyeztem csak meg szerintem, de a szavazatomat jól átakarom gondolni.palesz77 írta:Ja akkor jo, idod van boven, nem azert mondtam. Csak furcsalltam, hogy mar irtal tobbszor a szavazasrol, de nem adtad meg le sehol a voksod..
Szavazatokat meg Matyival majd megbeszeljuk hogy legyen, de leven nem lesz 40 szerintem egy topicban sem, igy meg torolgetni oket nem hiszem, hogy fogjuk. Ami nincs a jeloltek kozt, az nem termeszetesen ervenyes szavazat, de ha valakinek csak top2-je van 3 helyett, szerintem most belefer majd.
tudok objektív lenni, mindig elismertem a palit,ha rászolgált.visca el barca írta:csaba!
feltűnően sok helyen szavaztál busiragyanus vagy Te nekem
Viszont már szavaztak rá. Az igazi győzelem az, amikor úgy nyersz, hogy nem is indulsz.PCsabi írta:Most jut eszembe... Samper miért nem lett jelölve az Év fórumozójánál?![]()
Remélem így jó, miután nem volt külön vicces jelenetek így az év jeleneteihez tettem. Plusz Xavi távozása és "bulija" nálam az év legmeghatóbb jelenetsorai voltak és mint év jelenete ez a nyerő nálam. Még ha szomorú is a történet, de egy nagyszerű játékos, nagyszerű karrierjének lezárása volt.palesz77 írta:Bele.Mondjuk ha megirod melyik temaba az segitseg lenne, fel12-re erek haza, utana akkor addig azokkal amikbe nem leszbvaltozas elbibelodnek.
visca el barca írta:az év barca tehetségének megint bartrát fogjuk választani? zsinórban hanyadik éve? 4? 5?