palesz77 írta:
Én annyira nem érzem extrának, jó, meg ügyes, csak az X nincs meg benne szerintem. Tello is például rengeteg hasonlóan nagy gólt lőtt - ráadásul tétmeccseken -, mégsem fogja ő sem megváltani a világot soha. Sandro se hiszem, hogy annál a szintnél sokkal többre viszi, csak alapjáraton jobban passzol hozzánk szerintem, ezért hasznosabb lehet nekünk hosszútávon - kombinatív játék eléggé megy neki, nem csak futni tud.
Aztán remélem tévedek, és klasszis lesz a srác, de egyelőre nem úgy tűnik nekem.
Én sem hiszem, hogy valaha klasszissá nőné ki magát. Egy válogatott szint viszont simán benne van. Nincs meg benne az a plusz, ami mondjuk Munir-ban megvan, csak vele az a gond, hogy valamiért nem tudja kihozni magából. Mondjuk a B-ben nem tolta rosszul, bár ott tegyük hozzá a posztján játszott, mert a vak is látja, hogy a bal oldal totál homály neki.
Sandro engem inkább Pedrora emlékeztet, ami a játékstílusát illeti. Ha egy olyan szintet tud hozni, amit Pedro abban a két évében Pep alatt, akkor már nagyon jól jártunk.
Azért tegyük hozzá, hogy Sandro tényleg nem egy labdazsonglőr típus, de Tello-t azért bőven veri ilyen téren, mert ő tényleg olyan egyszerű, mint az ásóbot.
Lehet, hogy voltak góljai, meg jól megy a Portoban, de kreativitás, kombinatív játék nála olyan messze van, ami ide kevés. Nem elég, ha valaki gólerős (bár azért ő sem ontotta a gólokat, főleg nem nagyobb csapatok ellen. Kb. ilyen 15-20. 4-5 gólos győzelmekkor), a játékhoz is hozzá kell tenni, amellett amikor Tello itt volt, azt hiszem vagy két évvel idősebb is volt.