Kovbal88 írta:Annyi gólt ő is lőtt volna nálunk, mint Paco.
Az biztos mondjuk szerintem is, sőt, talán lőtt is annyit az 1 szem Sevillának lőtt góljával, de lehet Paco már 2-nél jár, hirtelen nem ugrik be. Meg összességében egy sokoldalúbb játékos, szélesebb a repertoárja, több mindenre lehetne használni, ezzel totál egyetértek, még ha amúgy Paco - elméletileg - előrébb is tart.
De arra azért baromi kíváncsi lennék, hogy egy anyagi gondokkal küzdő Valencia miért nem veszi meg ennyiért..

Lehet, hogy teljesen más profilú játékost keresnek, és akkor ez a 12 millió nagy pénz érte tényleg. Ebbe bízok egyedül, mert amúgy nem egy jó ómen ez szerintem azért. Főleg beleszámítva, hogy milyen hírek érkeztek a klub háza tájáról év közben, csak reménykedni tudok, hogy ő azon kevesek egyike volt, aki csendben tette a dolgát, nem azok egyike, aki tojt a világra, késve járt edzésre, stb.. Mondjuk a címercsókolás is érdekes volt kicsit, nem tudom mennyire akar visszajönni, vagy mik a tervei, de nekem bőven vannak kétségeim felőle, pályán kívül is. De ha esetleg visszajön, és ott folytatja ahol abbahagyta, akkor nagyon jól járnánk, mert ingyen meg lenne oldva a cserecsatár dilemma - Paco meg max jegelve lenne.